reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
mam nadzieje ze wszytko bedzie ok i szybciutko wrocicie do domku

Ja tez... Oj ja tez...

W koncu jestem szczesliwa z Moim łośkiem :-)
Kto by pomyslał ze chlopak w ktorym podkochiwalam sie cale gimnazjum po tylu latach bedzie moj ;-)... Fakt faktem - kilka kilo mu przybylo, ale to takie urocze przytulic sie do takiego Miska :-D

Ja tez... Oj ja tez...

W koncu jestem szczesliwa z Moim łośkiem :-)
Kto by pomyslał ze chlopak w ktorym podkochiwalam sie cale gimnazjum po tylu latach bedzie moj ;-)... Fakt faktem - kilka kilo mu przybylo, ale to takie urocze przytulic sie do takiego Miska :-D

:-D:-D:-D Cara dobrego człowieka nigdy za wiele :-p Uch, mam nadzieję, że karta Ci się odmieniła i teraz już będziesz miała z górki. Trzymam kciuki za Mlodego. :-)

a wogole to dzis sie zapowiada ladny dzien.
wczoraj mialam rozmowe ( hm.. raczje klotnie) zpanai ktora chce miec te koty na klatce schodowej ale chyba doszla wkoncu do wniosku ze ja mam racje i dzis jest czysto, nie ma kuwet i legowisk, schody posprztane.
ale to tylko dlatego ze boja sie ze przyjdzie ktos z urzedu, ale spoko ja mam zdjecia jak to na codzien wyglada:)

a tak wogole to powinnam juz byc w administracji ale mloda wstala o 9 i pojdziemy dopiero zaniesc pismow ramach spacerku.

tata mial mnie tam podrzucic ale pojechal z kuzynka do szpitala bo jej maz mial w nocy wypadek na kopalni.
mam nadzieje ze nic powaznego nic sie nie stalo!

Cara87 powodzenia i cieszę się, że dobrze się u Was układa :)

Ollka a to te panie takie cwaniary ;) Teraz to sobie mogą chować, trzeba było tego w ogóle nie robić...

A ja mam @ i mnie tak napierdziela kręgosłup, że zwariuję...

reklama
Do góry