reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

<madzia> studenci mnie przerażają... wczoraj kupiłam super glu, zeby skleić kubek, a że trochę zostało to wpadł mi do głowy genialny pomysł przyklejenia 50 gr do podłogi na korytarzu- myślę sobie- ooo jaki bedzie ubaw jak wszyscy będą się po nie schylać i nikt nie zdoła podnieść. Nie doceniłam studentów... Po paru godiznach wychodze na korytarz, patrze a w miejscy mojej ,,pułapki'' wycięte gumoleum na kształt trochę większy niż moneta a na ścianie obok karteczka- ,,sami rozumiecie, dokładnie tyle brakowało mi na piwo'

reklama
Zdania, które padły w sądach

Pytanie: Kiedy są Pana urodziny?

Odpowiedz: 15 lipca.

P: Którego roku?

O: Każdego roku.

P: Jak zakończyło się Pani pierwsze małżeństwo?

O: Śmiercią.

P: Czyja śmiercią?

P: Panie Doktorze, ilu autopsji dokonał Pan na zwłokach?

O: Wszystkie moje autopsje dokonuje na zwłokach.

P: Przypomina sobie Pan,o której zaczął Pan autopsje?

O: Autopsje zacząłem ogodzinie 8:30.?

P: Czy Pan `X` był wtedy martwy?

O: Nie, siedział na stole i dziwił się, dlaczego dokonuję na nim autopsji.

P: Panie Doktorze, zanim rozpoczął Pan autopsje Iksińskiego zbadał Pan puls?

O: Nie.

P: Zmierzył Pan ciśnienie?

P: sprawdził Pan oddech?

P: A wiec jest możliwe,ze pacjent jeszcze żył, kiedy dokonywał Pan autopsji?

P: Jak może być Pan tak pewny, Panie Doktorze?

O: Ponieważ jego mózg stal w słoju na moim stole.

P: Ale czy pomimo to,mogło być możliwe, ze pacjent był jeszcze przy życiu?

O: Tak, było możliwe, że jeszcze żył i praktykował gdzieś jako adwokat.

Witam Was Wzystkich cieplutko :-)
Mamy piekne słonce, ach jak fajnie no i piąteczek nareszcie. Czyli za parę godzin rozpocznie się week-endzik. Juz nie moge się doczekać. Malutka miała w tym tygodniu występ - grupa urządzała teatrzyk dla maluszków, a ona zawsze tak się przejmuje tym, aby dobrze wypaść. Wczoraj miała Andrzejki, więc przebrałm ją za cyganeczkę, co to wrózy z ręki i była bardzo zadowolona.
tak tak, bije się w pierś, że zaniedbuje ostatnio BB, to znaczy się, podczytuję ale nie piszę, jakoś tak nie mam weny twórczej do pisania.
Tafojka, Phantas, Ola, Hana :-)
idę teraz tam na wątek zam , i tam Phantas napiszę coś dla Ciebie :-)

Czesc wszystkim...
Ja jakos lekko przybita...
10 grudnia z malym do szpitala na kilka dni - tomografia plus rozne badania :-/... Moje szczescie przyjedzie specjalnie z Poznania zeby nas zawiesc (czyzby w koncu jakis normalny facet?! M mieszkal niedaleko a zawiezienie nas gdziekolwiek to byl problem stulecia)

Moj szef sie wscieknie :-/...

Do tego LEP MNIE NAPIER.... :-/...

Ogolnie - idziemy jesc drugie sniadanie :-) Dla malego kaszka plus jakis owoc dla mnie TONA kanapek bo glodna juz jestem - a jak czlowiek najedzony to i szczesliwy :-)

reklama
czesc Cara:)
widze ze wkoncu znalazlas normalnego faceta.
a dlaczego maly ma badania??

Phantas ja sadze tak jak Tafojka ze powinnas pogadac z P, bo wkoncu troche juz razme jestescie i Oliwka sie do niego przyzwyczaila, polubila go.
moze taka rozmowa cos da. moze on sobie to wsyztko przemysli

Do góry