reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Moj broi...
Ja siedze skulona na fotelu...
Zero ruchow glowa w prawo badz w lewo, a nie daj boze w gore...
Do tego chyba pojde zwymiotowac sniadanie...

co jest kurde grane no :-/...

a ja sie do gotowania zniechecilam... bo irek twierdzi ze gotuje lepiej... i wciaz mi uwage przy garach zwracal - to niech sobie gotuje (ja wybredna nie jestem :-p)
czasem mam ochote to cos zrobie - ale ostatnio ochoty brak :-p

reklama
No przecież nie będziemy Ci zdziwiać tak bardzo ;-)
Tylko Fiodor taki niejadek, ale jest do przejścia :tak:

kurde powiem Ci, że już mam smaka na Twoje jedzonko :-)

to pakujcie się w autko i do Łodzi :-)

Moj broi...
Ja siedze skulona na fotelu...
Zero ruchow glowa w prawo badz w lewo, a nie daj boze w gore...
Do tego chyba pojde zwymiotowac sniadanie...

co jest kurde grane no :-/...
hmm - bulimia?? albo tabletki nie zadziałały ;-)

a ja sie do gotowania zniechecilam... bo irek twierdzi ze gotuje lepiej... i wciaz mi uwage przy garach zwracal - to niech sobie gotuje (ja wybredna nie jestem :-p)
czasem mam ochote to cos zrobie - ale ostatnio ochoty brak :-p
Mnie by coś trafiło gdybym wciąż słyszała, że źle gotuję. Owszem, czasem mi coś nie wychodzi, ale tylko czasem, na szczęście jedyną krytykę mojej kuchni słyszę od Agniechy i to tylko tyle, że za słone :-)

Do góry