reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja się tylko przywitam. :-D Spacerek cudny,przytulaśny i fajerwerkowy,achhhhh!!! :-D :-D :-D
A teraz już zmykam na śniadanko,bo mam kilka spraw do załatwienia rano. :sorry2:

Oleńko,powodzonka!!! Czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie!!! :tak: :tak: :tak:

Dzień dobry!
Jajecznica zrobiona Maluchy wcinają.
Brrr, ale u nas zimno! 10,5 stopnia. Jak ja lubię wiosnę i lato...:sorry2:
Ollka tu też trzymamy kciuki :-)

Phantas i jak Ci się spało?:-p

Miłego dnia wszystki życzę.

Hej...
Ja chora juz na maxa...
Ale na 10 ide do tej pracy... Licze ze sie zlituja i mnie dzisiaj szybko puszcza - to tylko przeszkolenie :-/...

witam sie i ja;)
tafojka my tez dzisiaj mamy jajecznice z boczkiem... mmmm pycha:happy:

phantas dalej pisz jak spalo sie na nowym wyrku:rofl2:

olka powodzenia..

czesc majus,agutka:-D

basia niewiem czy odwaze sie jej tak zrobic jak sie zacznie mi taic,dmuchnac to moze jej dmuchne,ale raczej jej nie przechyle tak,bo jak ona to robi to wole widziec jej buźke:-(

Olla kciuki zaciśnięte.

My po śniadanku, Krystianowi pozwoliłam bajkę na jedynce obejrzeć, potem znowu jakiś program domowy dla mojego marudy muszę wymyśleć :nerd:.

U nas też zimno ale na szczęście w domu już grzeją -tylko wody nie ma - już drugi dzień :dry:.

Witam mamuśki.Pogoda za oknem okropna- zimno,wietrznie i wogóle byle jak.Noc mineła spokojnie,ale Jula zrobiła mi ranne wstawanko już o 6 była wyspana i gotowa do zabawy.Ola trzymam kciuki

reklama
OOO widzę, że się wszystkie mamuśki zebrały :tak:
Moi Mali ładnie się bawią zabawkami, bo mamy mnóstwo nowych zabawek on mojej kochanej bratowej i rowerek też dostaliśmy ;-)

U nas znowu wiercą, ale nawet się nie złoszczę, bo w końcu ruszyli coś z naszym blokiem. ;-)

Do góry