reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja się tylko przywitam. Spacerek cudny,przytulaśny i fajerwerkowy,achhhhh!!!
A teraz już zmykam na śniadanko,bo mam kilka spraw do załatwienia rano.
Oleńko,powodzonka!!! Czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie!!!
A teraz już zmykam na śniadanko,bo mam kilka spraw do załatwienia rano.
Oleńko,powodzonka!!! Czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie!!!
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dzien dobry:-).
Olka mocno trzymam kciuki
Olka mocno trzymam kciuki
natka86
mamusia Zosieńki
witam sie i ja
tafojka my tez dzisiaj mamy jajecznice z boczkiem... mmmm pycha
phantas dalej pisz jak spalo sie na nowym wyrku
olka powodzenia..
czesc majus,agutka
basia niewiem czy odwaze sie jej tak zrobic jak sie zacznie mi taic,dmuchnac to moze jej dmuchne,ale raczej jej nie przechyle tak,bo jak ona to robi to wole widziec jej buźke:-(
tafojka my tez dzisiaj mamy jajecznice z boczkiem... mmmm pycha
phantas dalej pisz jak spalo sie na nowym wyrku
olka powodzenia..
czesc majus,agutka
basia niewiem czy odwaze sie jej tak zrobic jak sie zacznie mi taic,dmuchnac to moze jej dmuchne,ale raczej jej nie przechyle tak,bo jak ona to robi to wole widziec jej buźke:-(
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Olla kciuki zaciśnięte.
My po śniadanku, Krystianowi pozwoliłam bajkę na jedynce obejrzeć, potem znowu jakiś program domowy dla mojego marudy muszę wymyśleć .
U nas też zimno ale na szczęście w domu już grzeją -tylko wody nie ma - już drugi dzień .
My po śniadanku, Krystianowi pozwoliłam bajkę na jedynce obejrzeć, potem znowu jakiś program domowy dla mojego marudy muszę wymyśleć .
U nas też zimno ale na szczęście w domu już grzeją -tylko wody nie ma - już drugi dzień .
ale to się robi raz ciach , sekundę to trwa ,nie bój siębasia niewiem czy odwaze sie jej tak zrobic jak sie zacznie mi taic,dmuchnac to moze jej dmuchne,ale raczej jej nie przechyle tak,bo jak ona to robi to wole widziec jej buźke:-(
OLA trzymamy
WITAM
reklama
OOO widzę, że się wszystkie mamuśki zebrały
Moi Mali ładnie się bawią zabawkami, bo mamy mnóstwo nowych zabawek on mojej kochanej bratowej i rowerek też dostaliśmy ;-)
U nas znowu wiercą, ale nawet się nie złoszczę, bo w końcu ruszyli coś z naszym blokiem. ;-)
Moi Mali ładnie się bawią zabawkami, bo mamy mnóstwo nowych zabawek on mojej kochanej bratowej i rowerek też dostaliśmy ;-)
U nas znowu wiercą, ale nawet się nie złoszczę, bo w końcu ruszyli coś z naszym blokiem. ;-)