reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No to Tafojka masz wesoło.Wiecie ja wczoraj po raz pierwszy odpaliłam centralne tzn. nie ja tylko facet z sertwisu,aż miło było siedziec tak było cieplutko.Podłogówka zdaje egzamin.Ciepło trzyma jeszcze teraz.Po podłodze można spokojnie biegac na bosaka...

kurde nie mam pomysłu na obiad. Mam w sumie zamrożone mielone z serem feta, mogę ugotować ziemniaczki ale jaką surowkę:sorry2::-)
Dużemu nie wiem co zrobić, bo ten to wybredny jest, na szczęście Najwięjszy nie grymasi. Poza tym nie mam za wiele czasu, bo mam po południu pare spraw do załatwienia.
Ja sobie ostatnio zdałam sprawę, że pochodziłabym do szkoły, Fiodorowi ostatnio przepisywałam zeszyt do matematyki i tak mi się to spodobało. Kurcze może pomyślę nad studiami w przyszłym roku:confused::tak::tak::tak:

Dzień dobry

Ja dziś troszkę później zajrzałam bo w pracy od rana prądu nie było :-(

Ollka tu też trzymamy kciuki :-)

tak, tak - wszystkie trzymamy

Phantas i jak Ci się spało?:-p
phantas dalej pisz jak spalo sie na nowym wyrku:rofl2:

Super, nie dość że duże i wygodne to jeszcze zostałam ululana do snu :tak: (niestety tylko ululana - zasypiałam już sama, ale i tak było mi bardzo miło ;-))

tafojka my tez dzisiaj mamy jajecznice z boczkiem... mmmm pycha:happy:

przestańcie tak jajecznicować od rana - ja jeszcze śniadanka nie jadłam ;-)

Wiecie ja wczoraj po raz pierwszy odpaliłam centralne .

Ja też :-) i jak od razu milutko się w domku zrobiło :-)

Umówiłam się jutro na szczepienie przeciwko grypie. Tzn na razie tylko Oliwcię ale zastanawiam się nad sobą. Szczepią Vaxigripem. Słyszałyście coś o tej szczepionce??

reklama
U mnie dzisiaj na obiad gulasz z indyka z kluseczkami.Zupa wczorajsz a została więc tylko drugie danie do zrobienia,ale to robi się dośc szybko więc będe miała chwile dla siebie..

Do góry