reklama
mamoośka
Fanka BB :)
No to Tafojka masz wesoło.Wiecie ja wczoraj po raz pierwszy odpaliłam centralne tzn. nie ja tylko facet z sertwisu,aż miło było siedziec tak było cieplutko.Podłogówka zdaje egzamin.Ciepło trzyma jeszcze teraz.Po podłodze można spokojnie biegac na bosaka...
mamoośka
Fanka BB :)
mój bawi się z kotkiem
mam dziś zebranie u Bartka a pogoda naprawde pod psem
gdzie to słoneczko się podziało :-(
No Basiu i ja mam dzisiaj zebranie u Martyny.Dobrze,że mam blisko ok.100m od domu.Ciekawe co oni tam znowu wymyślą?
kurde nie mam pomysłu na obiad. Mam w sumie zamrożone mielone z serem feta, mogę ugotować ziemniaczki ale jaką surowkę:-)
Dużemu nie wiem co zrobić, bo ten to wybredny jest, na szczęście Najwięjszy nie grymasi. Poza tym nie mam za wiele czasu, bo mam po południu pare spraw do załatwienia.
Ja sobie ostatnio zdałam sprawę, że pochodziłabym do szkoły, Fiodorowi ostatnio przepisywałam zeszyt do matematyki i tak mi się to spodobało. Kurcze może pomyślę nad studiami w przyszłym roku
Dużemu nie wiem co zrobić, bo ten to wybredny jest, na szczęście Najwięjszy nie grymasi. Poza tym nie mam za wiele czasu, bo mam po południu pare spraw do załatwienia.
Ja sobie ostatnio zdałam sprawę, że pochodziłabym do szkoły, Fiodorowi ostatnio przepisywałam zeszyt do matematyki i tak mi się to spodobało. Kurcze może pomyślę nad studiami w przyszłym roku
Dzień dobry
Ja dziś troszkę później zajrzałam bo w pracy od rana prądu nie było :-(
tak, tak - wszystkie trzymamy
Super, nie dość że duże i wygodne to jeszcze zostałam ululana do snu (niestety tylko ululana - zasypiałam już sama, ale i tak było mi bardzo miło ;-))
przestańcie tak jajecznicować od rana - ja jeszcze śniadanka nie jadłam ;-)
Ja też :-) i jak od razu milutko się w domku zrobiło :-)
Umówiłam się jutro na szczepienie przeciwko grypie. Tzn na razie tylko Oliwcię ale zastanawiam się nad sobą. Szczepią Vaxigripem. Słyszałyście coś o tej szczepionce??
Ja dziś troszkę później zajrzałam bo w pracy od rana prądu nie było :-(
Ollka tu też trzymamy kciuki :-)
tak, tak - wszystkie trzymamy
Phantas i jak Ci się spało?
phantas dalej pisz jak spalo sie na nowym wyrku
Super, nie dość że duże i wygodne to jeszcze zostałam ululana do snu (niestety tylko ululana - zasypiałam już sama, ale i tak było mi bardzo miło ;-))
tafojka my tez dzisiaj mamy jajecznice z boczkiem... mmmm pycha
przestańcie tak jajecznicować od rana - ja jeszcze śniadanka nie jadłam ;-)
Wiecie ja wczoraj po raz pierwszy odpaliłam centralne .
Ja też :-) i jak od razu milutko się w domku zrobiło :-)
Umówiłam się jutro na szczepienie przeciwko grypie. Tzn na razie tylko Oliwcię ale zastanawiam się nad sobą. Szczepią Vaxigripem. Słyszałyście coś o tej szczepionce??
reklama