reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Natka przejdzi sie na wszelki wypadek do lekarza z mala.
ja mojej nigdy nie smarowalam bo te masci maja ziola a ona nie moze meic nic z ziolami.

kiedyc chcialam jej ulzyc przy zabkowaniu, kupilam zel, i po jednym uzyciu mala dostla 40 stopniowej goraczki.
zle toleruje takie preparaty ziolowe.

reklama
Alergia to się zdarza, ja też pierwszy ziołowy preparat ostrożnie używałam, ale Krystian choć alergik prawie od urodzenia na zioła reaguje super ;-):-).
Pulmex nie raz nas uratował w sytuacji jak go np. przemroziłam :sorry2:, bo ja z tych co prędzej za cienko ubiorą niż za grubo.

czesc babeczki z wieczorka
dzis mialam rade w szkole i dopiero siadłam do kompka... zmęczona jestem i jeszcze głowa mnie boli migrenowo:-(... ale zaraz w wyrko uderze...
tafojka - super foteczka w podpisie
agutka - fiu fiu--- wiesz co:tak:
miło tak dziewczynki patrzec jak szczescie sie dzieje- tak powinno byc...

phantas - kanapka fajowa ale zgadzam sie z natką ze tamta wcale nie była zła...
ola - bądz co bądz - gratuluję bratanicy--- oby była szczesliwa wychowując sie z tego co pamiętam z troszkę dziwną mamą i tatą--- to Ci co isę tak kłócą i co mieszkali u Ciebie jak mieli remont? - tak?

natka - zdrówka dla Zosi--- kurcze taki sezon się zły zaczął--- moj tez z katarem:sorry2:
wszystkie serdecznie pozdrawiam
dobrej i spokojnej nocki

Jagoda ja wtedy to nawet nei weidzial ze ona ma alergie na ziola.
ale to tez dziwne bo herbatki z ziolami pila, a ma tylko wtedy alergie jezeli bezposrednio sie podaje, tak jak w zelu na zdziasla albo wlasnie w masci, po tej akcji pediatra uznala ze lepiej nic takiego jej nei dawac z ziolami.

reklama
Do góry