reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja sobie ostatnio zdałam sprawę, że pochodziłabym do szkoły, ............ Kurcze może pomyślę nad studiami w przyszłym roku:confused::tak::tak::tak:

oj ja tez bym do szkoły wróciła :-D

no ja zaczynam od października i wczoraj zobaczyłam plan zajęć
sobota - 8 - 19.15
niedziela - 8 - 18

juz się tak nie cieszę, ale dobrze, że to co dwa tygodnie

reklama
no ja zaczynam od października i wczoraj zobaczyłam plan zajęć
sobota - 8 - 19.15
niedziela - 8 - 18

juz się tak nie cieszę, ale dobrze, że to co dwa tygodnie
czesc
ja miala zaczac w tamtym roku w pazdzierniuku,ale po zrezygnowalam,po oplatach czesnego na raty, przedszkola malej i raty kredytu nie mialabym za co zyc,nawet na jedzenie nie byloby:no:
ja jeszcze oprocz sob i niedz w podobnych godz mialam piatek 16-19

u mnie nic ciekawego wlasciwie

aha zapomnialabym powiedziec :-D dzis mam 4 rocznice slubu

Ja kilka lat temu jak tylko weszly szczepienia przeciw grypie zaszczepiłam się i wiecie jak nigdy,a raczej sporadycznie chorowałam tak tamtego roku całą zime i jesień przechorowałam,więc doszłam do wniosku,że koniec z takimi szczepionkami...

No właśnie - moja znajoma miała tak samo. Ale wszyscy mówią by się szczepić. Pytałam dzisiaj P. czy zaszczepić Oliwcię (on farmację kończył, więc trochę się zna). W odpowiedzi usłyszałam "zdecydowanie tak".

czesc
ja miala zaczac w tamtym roku w pazdzierniuku,ale po zrezygnowalam,po oplatach czesnego na raty, przedszkola malej i raty kredytu nie mialabym za co zyc,nawet na jedzenie nie byloby:no:
ja jeszcze oprocz sob i niedz w podobnych godz mialam piatek 16-19

u mnie nic ciekawego wlasciwie

aha zapomnialabym powiedziec :-D dzis mam 4 rocznice slubu

No to wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu.Oj Aguś to dzisiaj chyba jakaś imprezka z tej okazji ci się szykuje.

cześć Aguś!
Co tam u Was? Jak zdróweczko?
Kiedy zdajesz prawko?

Nie wiem co mam Ci życzyć z okazji tej rocznicy ślubu, chyba szybkiego rozwodu :-D:-D:-D
prawka zaczelam juz jazdy,na razie wyjezdzilam 5 i pol godz
na razie zdrowi i aby jak najdluzej
sprawa za ponad mieisac wiec nie jest zle,moze sie uda tak jak u ciebie za pierwszym podejsciem,mowi caly czas,ze problemow robic nie bedzie jak tak zdecydowalam,ale przekanamy sie na rozprawie

No to wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu.Oj Aguś to dzisiaj chyba jakaś imprezka z tej okazji ci się szykuje.
imprezka?nastepnej nie bedzie wiec mozna i poswietowac hihihi;-):-D
a wieczorem musze chate ogarnoc,bo jutro kuzynka przyjezdza do mnie na weekand

reklama
No właśnie - moja znajoma miała tak samo. Ale wszyscy mówią by się szczepić. Pytałam dzisiaj P. czy zaszczepić Oliwcię (on farmację kończył, więc trochę się zna). W odpowiedzi usłyszałam "zdecydowanie tak".

Powiem ci jedno ja w ubiegłym roku pytalam Julci lekarz neonatologa czy mam ją zaszczepic i wiesz on stwierdzil,że nie ma takiej potrzeby bo nie powinno się obciążac organizmu dodatkowymi bakteriami- nie wiem czy przez to,że Jula jest wcześniakiem i to skrajn ym czy był inny powód.Z tego co wyczytalam swego czasu na temat wirusa grypy to pamiętam,że jakis naukowiec wypowiadał się,że wirusy się mutują i nawet gdy się zaszczepimy możemy zachorowac na jakiś inny szczep bo szczepionka dziala tylko na jeden...więc po co się szczepic?Chyba TYLKO,ŻEBY FARMACJI NABIJAC KASE...ale to moje zdanie a każdy robi co chce.

Do góry