reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mamciu ty naprawde pracowita jestes:))

Agutka ja nie znam, kiedys szukalam ale nic nie znalazlam.
ja dzis mialam isc z Oliwka bo chcioalam sie obciac, ale mala przespala godzine na ktora bylysmy zapisnae i idziemy w poniedzilek.
ale jeszcze nie wiem co bede robic.

reklama
No Agutko przykro mi ja nie znam takich stron,ale wiesz w dobrym zakładzie fryzjerskim napewno ci doradzą jaka fryzurka pasowalaby do twojej buzi.Swego czasu taki naprawde fajowy i względnie tani fryzjer był we Wrocławiu sama tam jeżdziłam...i wiecie był czas kiedy była modna mokra włoszka .Pojechałam tam z koleżanką.Włoski zrobili mi supersko.Jak ktoś się pytał gdzie je robiłam mówiłam ,że we Wrocku.Wszyscy na to coś ty głupia 100km do fryzjera jeżdziC?Wiecie co mówiłam,że Gierkowa don Paryża jeżdziła to ja moge do wrocławia

cos mi mówi że Natka cały czas jadła swego czasu sałatkę z Gyrosa :-D

ciekawe co z nią się dzieje ze jej nie ma
mam nadzieje że to tylko wina netu

no agutko przykro mi ja nie znam takich stron,ale wiesz w dobrym zakładzie fryzjerskim napewno ci doradzą jaka fryzurka pasowalaby do twojej buzi.swego czasu taki naprawde fajowy i względnie tani fryzjer był we wrocławiu sama tam jeżdziłam...i wiecie był czas kiedy była modna mokra włoszka .pojechałam tam z koleżanką.włoski zrobili mi supersko.jak ktoś się pytał gdzie je robiłam mówiłam ,że we wrocku.wszyscy na to coś ty głupia 100km do fryzjera jeżdzic?wiecie co mówiłam,że gierkowa don paryża jeżdziła to ja moge do wrocławia

:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
witam wieczorkiem
Agutka wow Zuzia to naprawdę duża dziewczynka :cool2:

Krystian na bilansie dwulatka miał 95cm i 12 kg,
a teraz ma 105cm i 16 kg, więc Zuzia jest od niego cięższa.

Do góry