reklama
K
konto usuniete
Gość
dzięki za miłe przyjęcie
a wiec mam 25 lat, synka ktory w styczniu skonczy dwa latka, wychowuje go sama, "tatus" za granicą,my w Polsce na stałe od marca tego roku.aaa i od tygodnia pracuje i niestety rozstaje sie z moim smyczkiem na okolo 7 godzin dziennie:-(ale jak narazie tylko na do konca roku wiec bardzo prawdopodobne ze wroce do etatu full mum od stycznia
a wiec mam 25 lat, synka ktory w styczniu skonczy dwa latka, wychowuje go sama, "tatus" za granicą,my w Polsce na stałe od marca tego roku.aaa i od tygodnia pracuje i niestety rozstaje sie z moim smyczkiem na okolo 7 godzin dziennie:-(ale jak narazie tylko na do konca roku wiec bardzo prawdopodobne ze wroce do etatu full mum od stycznia
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hej Mamusia. :-)
A super! :-) Panie były przezadowolone z Zuzi,że tak ładnie wszystko pokazuje,że tyle gadusia i w ogóle,że taka z Niej mądrala mała. No i że taka grzeczna,bo wszystkie 2latki,co przychodzą to takie małe rojbry. Ale faktycznie,dziś coś mało brykała. Pewnie dlatego,że była niewyspana.
Ładnie stanęła przy miarce,a w domu mi ucieka. Ma 96cm wzrostu.
I ważyła się na dorosłej wadze - aaaaale dumna była. Waży 18,5kg.
Pani doktor powiedziała,że i wzrostowo i wagowo jest na 97 centylu. No i wzrost do wagi ma prawidłowy. :-)
A super! :-) Panie były przezadowolone z Zuzi,że tak ładnie wszystko pokazuje,że tyle gadusia i w ogóle,że taka z Niej mądrala mała. No i że taka grzeczna,bo wszystkie 2latki,co przychodzą to takie małe rojbry. Ale faktycznie,dziś coś mało brykała. Pewnie dlatego,że była niewyspana.
Ładnie stanęła przy miarce,a w domu mi ucieka. Ma 96cm wzrostu.
I ważyła się na dorosłej wadze - aaaaale dumna była. Waży 18,5kg.
Pani doktor powiedziała,że i wzrostowo i wagowo jest na 97 centylu. No i wzrost do wagi ma prawidłowy. :-)
mamoośka
Fanka BB :)
Witaj Basiu.No i w końcu coś się ruszyło.Ja tu cały dzień zaglądam i jakaś pustka dzisiaj panuje.Agutka to masz małego koloska w domu- w porównaniu do mojej Julki oczywiście - bo ona ma 96cm wzrostu i waży niecałe 13kg.Martuchaa no to fajnie,że jakoś pomaleńku życie ci się układa.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorkeim.
Agutka ale Zuzia duza jest) super.
moja wzrostowa ma 98,ale wazy w granicy 12- 13 kg.
ogolnie to od godziny mi net nawalal i nie moglam sie tutaj dostac
Agutka ale Zuzia duza jest) super.
moja wzrostowa ma 98,ale wazy w granicy 12- 13 kg.
ogolnie to od godziny mi net nawalal i nie moglam sie tutaj dostac
dzięki za miłe przyjęcie
i ja WITAM oczywiscie
MAMO JULCI a jak interesik roywija sie cos cyz nie bardzo
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wiecie co... Tylko Zuzia jest młodsza od Waszych córeczek i serio jest nieco wysoka,hehehe. ;-)
K
konto usuniete
Gość
agutka jestem pod wrazeniem, moj chudzielec jest 4 miesiace młodszy od Zuzi i wazy 7 kilo mniejchociaz je za pieciu ale jakos ciezko mu przytyc - chyba w genach to ma...
ja juz zaraz zmykam na tv, zajrze po pracy, dobrze ze juz weekend blisko:-)
dobrej nocy mamuski
ja juz zaraz zmykam na tv, zajrze po pracy, dobrze ze juz weekend blisko:-)
dobrej nocy mamuski
reklama
Witam dziewczynki
mam kilka pytań do Was.Mam nadzieję,że mi pomożecie.
Moja siostra jest od 5 lat rozwiedziona,w związku z tym iż przez ten okres ojciec jej córeczki płaci tylko alimenty i sporadycznie,czasem do dwóch razy do roku odwiedza dziecko wniosła sprawę o ograniczenie praw.Powiedzcie mi proszę jak taka sprawa wygląda?o co pyta sędzia?na co się przygotować?ojaca pewnie na sprawie nie bedzie,często olewa wszystko i wszystkich.
Z góry dziękuję
mam kilka pytań do Was.Mam nadzieję,że mi pomożecie.
Moja siostra jest od 5 lat rozwiedziona,w związku z tym iż przez ten okres ojciec jej córeczki płaci tylko alimenty i sporadycznie,czasem do dwóch razy do roku odwiedza dziecko wniosła sprawę o ograniczenie praw.Powiedzcie mi proszę jak taka sprawa wygląda?o co pyta sędzia?na co się przygotować?ojaca pewnie na sprawie nie bedzie,często olewa wszystko i wszystkich.
Z góry dziękuję