reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Basieńko powiem ci,że chętnych na pazurki mam troszke.Narazie 2-3 dziewczyny dziennie,ale to zawsze sówka dziennie jest.Ja od dłuższego czasu to robie,więcnie narzekam,ale musze coś otworzyc bo mnie jakaś przyjazna dusza podpierdzieli jeszcze i policję skarbową naśle,a tego bardzo bym nie chciala.Wiesz w tym roku napewno niczego nie wykręce,ale w przyszłym?Kto wie.Plany mam ale czy wypalą- zobaczymy.Wiecie co wyczytałam dzisiaj taką złotą myśl która mi cały dzień snuje się po glowie:_Dom, to nie tapety, nie meble, nie kąt z żyrandolem, z obrazem... Dom to tam, gdzie choćby pod gołym niebem - ludzie są razem..Powiedzcie czy to nie trafne zdanie?

reklama
MAMO to fajnie :-) kiedyś chyba wspominałaś że masz pomysł na interes na dole w domu rodzinnym może ten plan będzie do zrealizowania ?
zawsze to bez czynszu :cool2:

a myśl bardzo trafna :tak:

agutka jestem pod wrazeniem, moj chudzielec jest 4 miesiace młodszy od Zuzi i wazy 7 kilo mniej:-pchociaz je za pieciu ale jakos ciezko mu przytyc - chyba w genach to ma...

A Zuzia właśnie mało je. :baffled:

_Dom, to nie tapety, nie meble, nie kąt z żyrandolem, z obrazem... Dom to tam, gdzie choćby pod gołym niebem - ludzie są razem..

PIĘKNE!!! :-) :-) :-)

w siatce centylowej się mieści więc jest w porzo :tak:
nie ma co porównywać :cool2:
ważne że ZDROWE :-):-):-):-)

:tak: :-D :-D :-D :tak:

Witam dziewczynki

mam kilka pytań do Was.Mam nadzieję,że mi pomożecie.

Moja siostra jest od 5 lat rozwiedziona,w związku z tym iż przez ten okres ojciec jej córeczki płaci tylko alimenty i sporadycznie,czasem do dwóch razy do roku odwiedza dziecko wniosła sprawę o ograniczenie praw.Powiedzcie mi proszę jak taka sprawa wygląda?o co pyta sędzia?na co się przygotować?ojaca pewnie na sprawie nie bedzie,często olewa wszystko i wszystkich.
Z góry dziękuję:)

Nie wiem dlaczego ograniczenie praw nie zostało zalatwione podczas sprawy rozwodowej?Dziwne to troche bo przy rozwodzie sprawa praw rodzicielskich powinna byc rozstrzygnięta i na wyroku powinno pisac,że prawa np.ojca zostają ograniczone do decydowania o szkole czy podjęciu leczenia.Jeżeli nie to jest prosta sprawa poprostu sądpyta o relacje między dzieckiem a ojcem i rto wszystko.Podstawą do ograniczenia nie pozbawienia ich jest sam fakt,że rodzice nie mieszkają razem i nie wychowują wspólnie dziecka.Przy pozbawieniu jest trudniej bo trzeba miec mocne argumenty np,że postawa ojca rażąco szkodzi dziecku i tu w gre wchodzi zaniedbywanie,narkotyki,alkocholizm czy agresja.

A wiecie ja z wami pisze a w między czasie grzyby przebieram.Lesiu nazbierał całe wiadro podgrzybka i robota mnie czeka więc nie marnuje czasu ciężko obieram i w między czasie klikam po forum.

Dziewczyny,mam pytanie. Znacie jakąś stronę (darmową),gdzie są szablony fryzur? Tak,żebym mogła wkleić tam swoją fotkę i zobaczyć,jaka fryzura mi pasuje? Bo mam w planach coś zmienić... Ale czuję,że na planach się skończy,bo nic nie znajdę. :sorry2: :baffled:

reklama
A tak w ogóle,to mam stresa,bo robię jutro kolacyjkę,gdyż G. śpi u Nas. :-D A stres dlatego,bo robię coś,co będzie moim debiutem. :-D :-p Sałatka Gyros z sosem Tzatziki. :-D

Do góry