reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
ja mam juz umyte dwa okna i dzis wiecej nei robie bo odrana meczy mnei ajkis paskudny kaszel.
pranie sie peirze,mala marudzi wiec trzeba ja bedzie polozyc.

narazie uciekam bo mam jeszcze wplanach dzis fryzjera i nie wiem coz tego wyjdzie.

milego dnia dziewczyny:))

reklama
I ja witam ponownie.Właśnie wróciłam z zakupów.Obiad zaczyna się gotowac..tzn.wczorajsza grochówka i dzisiejsze krokiety z pieczarkami i żółtym serem.Domek posprzątany,gary się myją,a pranko schnie .Jula lepi z ciastoliny a ja mam chwile na kompa.Tatuś pojechał na grzyby - no i jutro będzie sosik.

Ach a mi się dalej nic nie chce, obudziło się we mnie zwierze, co się leniwcem zwie. Nawet na czekoladkę nie ma żadnej ochoty. Moje dziecię, dzisiaj z przedszkolem pojechało do lasu na ognisko z pieczeniem kielbasek, mam nadzieję, że dziecię będzie zadowolone.
p.s. moje dzięcię wczoraj wyszywało,w sumie drugi raz igłę z nitką miało w ręku. Myslałam że naplącze mocno, nawet się nie mieszałam. a ona nawet kwiatka wyszyła szama, smiesznie to smiesznie, ale samodzielnie, bez niczyjej pomocy .........no i do kwiatka podobne. :-D:-D:-D
A w niedzielę, mam zamiar spławić ją z siostrzenicą do kina. :-p i odsapną kilka godzin - nareszcie zupełnie sama.

p.s. pytanie, jeżeli już tak wszystkie o porzadkach rozmawiacie, czym czysciecie szafki kuchenne, jeżeli wam tluszcz ze smażeniny je zabrudzi. Wsciekam się, bo myję, myję, a te kropki i tak są widoczne wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Wiesz Sofi ja mam sprawdzone mleczko w spreyu STAR do mycia kuchni- jest w Biedronce.Jest niedrogie bo kosztuje ok.5 zł ale jest skuteczne.Myje zarówno meble jak i kuchenke z tłuszczu.Do mycia płytek czy armatury łazienkowej polecam takie samo ale do łazienek.

Oliwia spi. jak wsatnei to uciekamy na spacerek i do apteki, musze cos na ten kaszel kupic.

Sofi, Mama Julic ma racje te srodki z biedrobki sa calkiems kuteczne, ja tez z tego korzystam.
zajrze wieczorkeim:))

Ale numer...właśnie przeczytałam wątek "Rodzice już nie akceptują mojego chłopaka"można się pośmiac z głupoty i naiwności dziewczyny...a jeszcze jaki tupet ma.

reklama
Sofi wejdż w relacje rodzinne i tam jest ten wątek.Dziewczyna prosi o rade a potem nie dośc,że nie da sobie przegadac ,upiera się przy swoim to na koniec podsumowuje dziewczyny tam piszące...

Do góry