reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
to ja zapalam swiatelko bo jeszzce ciemno jest...
zapijam kawusię przed pracą

hehe phantas - widze zes sie nie budzila w okolicach 4 godziny --- a powiedz--- firma w ktorej pracujesz nie mogla Ci dofinansowac studiów w jakimś kierunku co by się zgadzalo z tym co teraz wykonujesz(? nie wiem czym się zajmujesz:sorry2:)
Hana jak chcesz wysle ci na pw link na Nk jak masz konto,bo ja zdjec tu nie wstawiam:no:
:tak:poproszę:-)
agutka - czapeczka fajowa- no ale droga:sorry2:

dobra ide się szykowac do pracki
gripex i tabletki na gardło troszke pomogły

miłego dnia

witam się z kawusią

Hana - jakoś udało mi się pospać do 7.30 :-)

co do studiów to nie dofinansowują, bo firma w której pracuję zgodnie z planem zakończy swoje projekty w Łodzi za jakieś 3 - 4 lata. Poza tym ja w tej firmie nie muszę podnosić kwalifikacji bo pracuję na jednym programie, który muszę znać i już, a żadne studia mi tu nie pomogą. I tak firma funduje nam angielski - bardzo dobrze, bo moje szefostwo nie mówi po polsku. Ale we wrześniu dostałam podwyżkę - akurat tyle ile moje czesne wynosi :-). Na pracę nie mam co narzekać, jestem naprawdę zadowolona, że tam pracuję. Jak na Łódź to nie zarabiam najgorzej, do tego teraz ten angielski, karnet na siłownię i jeszcze dodatkowe ubezpieczenie za nas płacą. Klimat w pracy też bardzo dobry.

biorę się za moje notatki :(

Dzień dobry. :-)

agutka - czapeczka fajowa- no ale droga:sorry2:

Hana,ta czapa jest duża i na pewno nie będzie tylko na 1 sezon. :happy2: Poza tym z G. się na nią zrzucaliśmy,więc drogo Nas nie wyniosła (jak pisałam,kosztowała niecałe 23zł :tak:). :-)

Uciekam sprzątać. :baffled: :-p
No i nie wiem,o której do Was dziś zajrzę - pewnie dopiero wieczorem,bo na 13 idziemy na bilans 2latka,a później odprowadzamy,chyba,G. do pracy,o ile Zuzia nie zaśnie,bo w dzień krótko pośpi przez tego lekarza. ;-) :sorry2:

Miłego dnia! :-)

Dzien dobry wszytskim
ja dzisiaj jakos bez humoru ............ zmęczona jestem i nie mogę się doczekac week-endu. I nic mi się nie chce !!!!!!!!!! nie mam weny twórczej.
ufffffffffff przynajmniej ponarzekałam :-p:-D:-D:-D

Witam i ja,

Dziecię mi urządziło noc z przygodami, teraz śpi a ja próbuję się pozbierać.
Jak widać po powyższym zdaniu siedzimy dziś w domku, do pediatry na południe numerek udało mi się zdobyć.

i ja się witam :happy2:

mam za sobą sprzątniętą kuchnię :tak:
wczoraj nic w niej nie tchnełam i dzis nie było tam można wejść :-D
pranie się pierze
obiadek rozmraża
dziecię śpi
więc czas na relaks :cool2:

reklama
Wczoraj na obiadek była zupka grzybowa i pierogi z mięskiem, dzisiaj już tylko grzybowa - no chyba że Peter coś przywiezie :-)

Druga kawusia już.

Notatki mnie dobijają :baffled:

Dzisiaj będę tak tylko do 15 i dopiero jutro zajrzę.

Pranie zrobiłam już wczoraj, kuchnię też wczoraj sprzątnęłam, na dziś został mi kibelek i łazienka - 30 minut i po sprawie. Jutro może okna pomyję :dry::confused::sorry2: nie przesadzam no troszkę?

Sofi - zjedz czekoladkę - poprawia humorek

Do góry