reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
A już myślałam,że śpicie kobietki.Agutka fajna czapcia.Ale numer ...Wiecie co mieszkam drzwi w drzwi z taką fajną sąsiadką.Znamy się kupe lat i mieszkamy obok siebie od początkuy jak dawali tu mieszkania.Ona pani kadrowa a on różnie,ale przede wszystkim uśpiony alkocholik.Swego czasu wiecznie robił jej awantury jak ich córka była jeszcze mała/dzisiaj ma 22 lata/ często uciekała do mnie i razem z małą nocowała jak Michał robił wojny.Dzisiaj była u mnie na kawie z sąsiadką obok.Tamta z kolei też ma krzyż panski ze swoim i dzisiaj jej mąż troche wypił ale on tylko dużo gada a tak wogóle to jest nieszkodliwy.Sąsiadka z naprzeciwka zrobiła wywód na temat alkocholizmu/śmiac mi się chcialo bo zapomniała jak Michał chlał../I wiecie co dzisiaj mija rok jak ma wszywke.Jadzia zaczela umoralniac Lidke,że czemu to ona pozwala,żeby Stachu przychodził wypity i takie tam.Przed chwilą coś walnelo w moje drzwi.Otworzyłam je patrze a tam Michał pijany jak świnia leży na wycieraczce pod swoimi drzwiami.Sąsiadka wciągla go do mieszkania jak zwłoki a widząc mnie mało się ze wstydu nie spaliła.ja tylko się uśmiechnelam i weszlam z powrotem.Wiecie co śmiac mi się chce jak przypomne sobie tę dzisiaejszą jej gadke.Nie ma co się chwalic i patrzec na innych bo to czego się zarzekała dzisiaj ją spotkalo..

hahaha chciałabym zobaczyć jej minę gdy Ciebie zobaczyła :-)

Dzisiejszy wieczór spędziłam nad swoimi notatkami. Myślałam, że są ok. Bo są - tyle że wszystko wyrwane z kontekstu i teraz by sklecić coś sensownego siedzę w necie i przeglądam strony o pedagogice, psychologii i filozofii :baffled: Na szczęście taki nieład mam tylko na pierwszym wykładzie (mam nadzieję - tzn jak patrzę na resztę to wydaje mi się że nie jest źle, ale to się okaże dopiero gdy zacznę się wczytywać).

Moje samopoczucie jest dużo lepsze - colderex pomaga :-)

Agutka - fajna czapa - ale chyba szkoda by mi na nią było 40 zł :-) bo nie wygląda na zimową.

Jutro nareszcie się z P. zobaczę :tak: nie widzieliśmy się od poniedziałku :-( ale za to jutro przyjedzie już tak około 15 - 16 i zostanie do rana :tak: mmm :tak: znów cieplutko mi w nocy będzie :tak:

hahaha to po to,żeby wam się dobrze spalo i cobyście się odstresowaly.Mi stresy przeszły jak widze i czytam takie rzeczy.A zresztą dziewczynki to wszystko z życia wzięte...

Phantas,czapka w H&M kosztowała 22,90zł - na allegro zawyżyli cenę. :baffled: No i ona zimowa nie jest,tylko,jak pisałam jesienno/wiosenna. :-)

Uciekam do wyrka. ;-)
Dobranoc. :-)

reklama
Do góry