reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam wszystkich :)
zapisuje sie do tego watku bo tez jestem samotną mamą :-) i na dodatek dosyć młodą.. mam 21 lat. Mela urodziła sie 19.06.2008 ale sama jestem nieco dłuzej. ale jakos nie chodze zalamana z tego powodu.. wierze ze bedzie jeszcze dobrze , chociaz i tak nie narzekam na moj los :-)
od pazrziernika wracam na studia. troszke sie obawiam czy podolam wszystkiemu no ale w koncu MUSZE :-D no nie ?;-)
buziaki wielkie

witaj witaj na naszym wątku dziewczyn mocno sympatycznych :-) ( sorry mamy też kilku tatusiów)
osobiscie to ja nie widzę powodu do załamania. :-pwychodzę z założenia, że dziecko to szczęscie, czasem trochę trudno bywa to szczęscie- ale mimo wszystko dziecko to szczęscie. Trzymam kciuki za powrót na studia, na pewno poradzisz sobie, ( hehehe bo innego wyjscia nie masz). a tak a propos, macierzyństwo uczy logistyki, więc raczej już czas nie będzie Ci uciekał przez palce:-p nauczysz się dobrze organizowac swoj czas. A studia MUSISZ!!!!! dla dobra dziecka i własnego także.
w dwóch zdaniach, jestem najstarszą wiekiem mateczką na tym forum :-p tylko jeżeli chodzi o matkowanie, to są koleżanki bardziej doswiadczone ode mnie, bo mój staż to raptem tylko 5 latek. A reszta......................resztę widac w moje stopce;-) jestem kobietą 4x S :-D:-D:-D:-D

reklama
cześć :-)

oj sofiblue - chyba jutro zrobię już ten bigosik to się na sobotę przegryzie - chociaż przyznam że nie miałam w planach robić nic na ciepło, ale na ten bigosik narobiłaś mi ochoty....mmm....grzybki, żeberka wędzone, kiełbaska, winko czerwone....mmmm
ale i tak jeszcze muszę coś wymyślić. Dzisiaj widziałam krewetki panierowane - tylko na głęboki olej do smażenia :-) może kupię, koreczki to podstawa... i nie wiem co jeszcze.... wrrr

phantas Ty z iloscią dan nie przesadzaj, bo po bigosie raczej nikt juz nie będzie miał ochoty na nic innego :-p szkoda by się zmarnowało

w dwóch zdaniach, jestem najstarszą wiekiem mateczką na tym forum :-p tylko jeżeli chodzi o matkowanie, to są koleżanki bardziej doswiadczone ode mnie, bo mój staż to raptem tylko 5 latek. A reszta......................resztę widac w moje stopce;-) jestem kobietą 4x S :-D:-D:-D:-D

a ja myślę, że jednak mama Julci jest starsza i w nabliższych dniach będzie obchodziła urodzinki :-):-):-)
pewnie 18, bo sofiblue Ty to taka szesnastka jesteś :tak::tak::tak:

a ja myślę, że jednak mama Julci jest starsza i w nabliższych dniach będzie obchodziła urodzinki :-):-):-)
pewnie 18, bo sofiblue Ty to taka szesnastka jesteś :tak::tak::tak:

no nie załamuj mnie !!!!!!!!!! zostałam zdetronizowana ???:szok:
nie wierzę !!!!!!!!!!!!! w kwietniu będę miała okrąglutką 40 !!!!!!!!!! nie pozbawiaj mnie złudzeń. Podobno 40-50 to najfajniejszy wiek dla kobiety ( tiaaaaaa to samo słyszałam jak miałam 30 tkę:-p) :-D:-D:-D:-D

a tak a propos idziemy idziemy z Malutką na ksiuty :-) Malutka tak mi się wyciągnęła za lato, że musze poraz kolejny kupować ubrania. Jest niesamowita przecena, już wygrzeabałam i odłożyłam sobie super ciuszki dla Malutkiej, tylko teraz musimy je przymierzyć. Zimową kurteczkę Cocodrillo znalazłam za 50 pln, a inne ciuchy za 10-20 złotych, toż to rozpusta. :-pNo i nareszcie moje ulubione kolorki, błekity, granaty hmmmmm ale kurteczka niestety będzie w jakims morelowo lososiowym odcieniu :baffled::-D:-D:-D

sofiblue zdecydowanie mamuśka Cię detronizuje i pod względem wieku (choć niewiele) i pod względem stażu mateczkowania :cool2:

tylko nam się teraz nie załam ;-), ja tam lubię niebieski ;-):-D:-D:-D

po za tym co to za wiek, moja siostra ma więcej, a całkiem młodziutka jest ;-).

Ostatnia edycja:
reklama
nie przesadzajcie - przecież "kobiety są jak wino czym starsze tym lepsze" :-)

ja w poniedziałek dwudzieste kończę ;-) - ostatnie dwudzieste ;-)

Do góry