reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry. :-)

My już po spacerku i załatwieniu jednej sprawy. :-) Zuzia teraz śpi,a ja czekam na G. . :tak: :tak: :tak: :-D

agutka - a co Cie tak zamaga?... miłośc tak wyczerpuje?

Hana,nie wiem,co mi się dzieje,ale normalnie wieczorem,jak się kładę,to od razu zasypiam. :sorry2: A miłość,to mi skrzydeł dodaje! :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D

witam czwartkowo

Bartek dziś zapomniał do szkoły plecaka :sorry::cool::-D

Hahaha,widzę,że synek to po mamusi musi być taki "zakręcony". :szok: "laugh2: :laugh2: :-p ;-)

Ostatnia edycja:
ja nie mogę się soboty doczekać bo imprezkę urodzinową szykuję:-), no i piątku bo P mnie ulula do snu :-)

doradźcie mi co mam zrobić do jedzenia
będzie 8 - 10 osób - może o północy pojedziemy na miasto ale wątpię. Nie wiem czy robić coś na ciepło czy tylko na zimno i w ogóle co?? Mam tysiące przepisów ale koncepcji brak

phantas wiesz, jest taka fajna staropolska potrawa, jak raz na czasie................. bigos się nazywa. Z grzybkami, z mięskiem, chłopy będa zachwycone - bo to sycące bardzo. Do tego pasuje i winko i schłodzona dobrze wódeczka. Stół możesz zrobić tematycznie, kasztany, orzechy, zołedzie przy zastawie, zamiast kwiatów liscie wielobarwne przy zastawie.
cholebcia, aż mi samej slinka się zebrała, muszę chyba kogos namówic na bigos, bo ja niestety nie potrafię gotować :baffled::-(
:-D:-D:-D:-D:-D

MNIAM !!!!!!!!!!!! BIGOSIK
bigos.jpg

witam czwartkowo

Bartek dziś zapomniał do szkoły plecaka :sorry::cool::-D

Basia nie przejmuj się, podobno tacy roztrzepani są ludzie wybitni, kto wie kto wie.....................
przyznam się, że mi się też nieraz zdarzało zapomnieć torebkę albo laptopa do pracy, toż to prawie tak samo jak twojemu dziecku. Nie przejmuj się, z rana tylko bardziej musisz teraz przypilnować, nim wypuscisz go do szkoły, bo gorzej jak wejdzie to w nawyk ;-):tak::-D:-D:-D

czesc Agutka, tiaaaaaaaaaaaaaa to morze w twojej stopce.............. chyba sobie też taki klimacik wstawię w stopkę ;-):-D:-D:-D

Cześć Sofi. :-)
Ach tak,morze... :sorry2: Ja muszę niedługo zmienić te zdjęcie,bo to już takie mało aktualne. :sorry2: Ciepełko się skończyło... :-( ;-)

MNIAM !!!!!!!!!!!! BIGOSIK
bigos.jpg

Jejuniu,ale smakowitości!!! Ktoś może chce mi podesłać trochę bigosiku? :-p :-D :-D ;-)

witam wszystkich :)
zapisuje sie do tego watku bo tez jestem samotną mamą :-) i na dodatek dosyć młodą.. mam 21 lat. Mela urodziła sie 19.06.2008 ale sama jestem nieco dłuzej. ale jakos nie chodze zalamana z tego powodu.. wierze ze bedzie jeszcze dobrze , chociaz i tak nie narzekam na moj los :-)
od pazrziernika wracam na studia. troszke sie obawiam czy podolam wszystkiemu no ale w koncu MUSZE :-D no nie ?;-)
buziaki wielkie

witam nową mamusię.
Mela- Amelia? To tak jak moja córcia :-)

reklama
witam wszystkich :)
zapisuje sie do tego watku bo tez jestem samotną mamą :-) i na dodatek dosyć młodą.. mam 21 lat. Mela urodziła sie 19.06.2008 ale sama jestem nieco dłuzej. ale jakos nie chodze zalamana z tego powodu.. wierze ze bedzie jeszcze dobrze , chociaz i tak nie narzekam na moj los :-)
od pazrziernika wracam na studia. troszke sie obawiam czy podolam wszystkiemu no ale w koncu MUSZE :-D no nie ?;-)
buziaki wielkie

Witamy nową - silną! mamusię! :-)

ja dziś nie mam weny i jakaś taka bez humoru jestem...
Ale fajnie się Was podczytuję :-)

Justyś,a czemu to humorku brak...? :-(

Do góry