reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

CZESC Czechow:-D:-DJa tez jestem,bylam zobaczyc co gdzie indziej.

wczoraj przebralam ubranka mojej,co male czy co letnie wywalilam do workow,
teraz musze zebrac wszystkie rzeczy,co powyrastala co mam poupychane gdzies
i posegregowac,Aska weznie cos dla malej pewnie,a reszta zobacze

w ogole ostatnio wczesnie chodzilam spac,wiec jak uspilam mala szlam sama spac
wiec mialam jak wejsc jak spalam,ale brakowalo mi WAS

u mnie po staremu,w pracy codziennie,Ola w przedszkolu zdrowa
leci dzien za dniem
tylko ta pogoda jest dopijajaca:-:)dry:

reklama
Wczoraj pojechałam z potworzycą do mojego taty - synowa partnerki mojego ojca (uwielbiam te określenia) zadzwoniła że nie ma co zrobić z za małymi rzeczami swojej córy i czy nie chcę czegoś wziąć. Mówiła że jest tego nie wiele ale może uda mi się coś znaleźć dla siebie. Jechałam z przekonaniem że będzie to mała reklamówka. Wczodzę i widzę wór 50 litrowy i reklamówka ze smyka ta ogromna. Jedne spodnie ocieplane na śnieg, jedna kurtka puchowa, jeden korzuszek (śliczny) jedna kurtka wiosenna, i całe mnóstwo podkoszulek, koszulek, spodni i spódnic tyle że mogłabym obdzielić kilkoro dzieci...

Muszę dziś zadzwonić i spytać się ile chce za to wszystko ale najlepsze jest to że wczoraj kupiłam kombinezon z tchibo

Tchibo - Kombinezon zimowy

i co - mam tego wszystkiego za dużo.

Napewno będę miała do oddania spodnie na śnieg - sprawdzę w domu co to za rozmiar (albo 98 albo 104) czy ktoś będzie reflektował??

czechow jak tylko rozmiarówka będzie dobra to jestem chętna na te spodnie. A ten kombinezon zimowy jest cudny!:tak::tak:

Dzień dobry Aga82, dzień dobry IzaK

Hej wszystkim (zapomniałam się przywitać)

Wiem, dlatego go kupiłam jest niesamowicie praktyczny i dobrze wykonany.

Jak będę miała czas to zrobię zdjęcia i może ktoś będzie chciał.

Witam i ja cieplutko :)
KAWAAAAAAAAAAAAAAAA
ae1ca630184ed9252173849b195147db.jpg

reklama
też to zauważyłam.

Ciekawe dlaczego.

nie wiem, może wszyscy chcą już weekendu i się nie odzywają hehehe
Ja tam pare rzeczy zrobiłam w domu, pobawiłam się z dziećmi i zaraz będą szli spać:shocked2:
Coś ostatnio nam to spanko nie wychodzi:dry:

Agutkę widzę, że Grześ wciągnął już całkiem, na nas już nie ma czasu :sorry2::-p;-);-);-)

A inne dziewczynki?:confused:

Phantas miała przeprowadzać rozmowę i nic się nie odzywa:sorry2:

Basia.J tez się zgubiła:confused:;-)

Ollka ostatnio w ogóle nas zaniedbuje;-)

Niunia12a, majus26 zapomniały?;-)

A mama Julci pewnie imprezuję, kurcze nie wiem dokładnie kiedy obchodzi urodzinki ;)

Analize piękną zrobiłam :szok::-D:-D:-D

A tak naprawdę to zastanawiałam sie co u Natki:sorry2::sorry2::sorry2:...

Do góry