reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witaj donag87 ale zawiało optymizmem na tym wątku :-).

Sofiblue ale mi smaka narobiłaś na bigos :cool:, też nigdy jeszcze nie robiłam, a uwielbiam taki ze śliweczkami, podlany winkiem :cool2:. Chyba poszperam w przepisach na necie.

Co do zakręcenia - to mnie ciężko przebić, ale jakoś wybitnie to się z tego powodu nie czuję :-p:-D:-D:-D.

reklama
witam donag87 :-)

moj syn to może i kiedyś wybitny to będzie
ale jak na razie to kiepsko u niego z pamięcią:-D
był wczoraj z klasą na uniwerku na wykładzie a jak wrócił to nie pamiętał o czym owy wykład był :sorry2:
i tak jest ze wszystkim :cool2:

witam donag87 :-)

moj syn to może i kiedyś wybitny to będzie
ale jak na razie to kiepsko u niego z pamięcią:-D
był wczoraj z klasą na uniwerku na wykładzie a jak wrócił to nie pamiętał o czym owy wykład był :sorry2:
i tak jest ze wszystkim :cool2:

ufff już się bałam, ze to tylko nasz 10 latek tak ma ;-)
Pocieszyłaś mnie Basia.J jak nie wiem.
Dziękuje, dziękuje.:tak::tak::tak:

witam wszystkich :)

cześć :-)

oj sofiblue - chyba jutro zrobię już ten bigosik to się na sobotę przegryzie - chociaż przyznam że nie miałam w planach robić nic na ciepło, ale na ten bigosik narobiłaś mi ochoty....mmm....grzybki, żeberka wędzone, kiełbaska, winko czerwone....mmmm
ale i tak jeszcze muszę coś wymyślić. Dzisiaj widziałam krewetki panierowane - tylko na głęboki olej do smażenia :-) może kupię, koreczki to podstawa... i nie wiem co jeszcze.... wrrr

reklama
Do góry