reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzisiaj środa?
A ja cały czas myślę, że czwartek!
Chyba nie tylko ja;-)

A buty Basia.J założył? A właściwie po co mu plecak do szkoły? :sorry2::-D:-D:-D

Witam,

BasiaJ dobre :-D, ja już sporo rzeczy zapominałam zabrać ze sobą ale plecaka mi się jeszcze nie zdażyło - no kilka razy nie ten wzięłam :-D:-D:-D.

u mnie dziś środa jest :-) - a ktoś tu się weekendu nie może doczekać :tak:;-):cool2:.

ja nie mogę się soboty doczekać bo imprezkę urodzinową szykuję:-), no i piątku bo P mnie ulula do snu :-)

doradźcie mi co mam zrobić do jedzenia
będzie 8 - 10 osób - może o północy pojedziemy na miasto ale wątpię. Nie wiem czy robić coś na ciepło czy tylko na zimno i w ogóle co?? Mam tysiące przepisów ale koncepcji brak

reklama
Witam i ja.

Sofi o co chodziło z szyciem - co sarenka sobie zrobiła?

oj czechow, jak wspominałam wyjazd był z " przygodami" . Malutka poslizgnęła się i rozcięła sobie łuk brwiowy. Krwi było co niemiara, mielismy nawet pokazję zapoznac się z tureckim szpitalem ............. to już będzie oddzielna historia........ no i tak niefortunnie rozbila czółko, że musieli nakładać szwy. :baffled:Ale wszystko Ok, na razie oczywiscie jest slad............ ale mam nadzieję, że z czasem zniknie, albo przynajmniej będzie mniej widoczny.
ja oczywiscie przepraszam Was dziewczyny, ale ciągle nie mogę się zebrac do kupy i napisac więcej i pokazac zdjątka. Jedno powiem, morze egejskie bez porówniania ciekawsze niż sródziemnomorskie. Może w nastepnym roku pojedziemy obejrzeć Marmaris. :-)

Do góry