reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć Agutek, miło Cię tu widzieć :-)
Ja już obiad wstawiłam dla Małych i Fiodorka a zaraz będę robiła sałatkę do obiadu i ziemniaczki.

Basia.J normalnie jak Ty mozesz tutaj siedziec, powinnas uczyć dzieci mówić moja droga a nie przed kompem jak dziecko siedzieć buhahahaha

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Justyś mi również miło Cię tu widzieć Tyyyyy Tyyyyyy wyrodna jedna. :-p :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Ale bym sobie zjadła ten Twój obiadek. :-D Kurde,normalnie czuję się tak,jakby po mnie jakiś czołg przejechał,czy cuś. :sorry2: :baffled:

Może w tym wypadku potrzeba porady Doktora Grzegorza, może by Cię pobadał :laugh2:
Umów się na wizytę a na pewno Ci się poprawi ;-)

Jak wstałam,to czułam się źle,słabo i w ogóle... :baffled: Spotkałam się z G. i mi się poprawiło,a teraz znowu bleeeeeee. :angry: Dobrze,że niedługo znowu się zobaczymy,hihihi. :laugh2: :-p

Ale koszmar. W głowie mi się kręci teraz. :baffled:
Pewnie jakaś choroba mnie rozkłada. :angry: :baffled: :dry:

Tak tafojka masz rację - myślę, że doktor Grzegorz powinien przeprowadzić pani Agutce masaż. To powinno ją rozluźnić i wszystkie dolegliwości by ustąpiły.

tez przeczytalam co pisala tamta dziewczyna
plus tego jest taki,ze w ogole wie z kim jest w ciazy,jeden albo drugi
bo ile jest takich przypadkow,ze pojdzie na dyskoteke,nie wie jak chlopak ma na nazwisko i sie z nim przespi i pozniej ciaza i co nawet danych osobotych tatusia nie ma,a co jeszcze gdzie mieszka czy cos
jak kiedys balam w sklepie,gadaly dwie facetki i jedna,ze jej sasiadka miala 16,17 gdzies tak i zaszla w ciaze,nie wiadomo kto ojcem,male ma teraz 2 lata i teraz sie okazalo,ze jej siostra tez w ciazy tez nie wiadomo z kim i matka sie kapła w 5 czy 6 miesiacu czy jej powiedziala,a najlepsze jest to,ze ta w ciazy to spi w jedym lozku z matka i nic nie zauwazyla :no: tak na uboczy slychalam co ta babka mowi i sie zastanawiam jak czasem dziewczyny mlode sa bezmyslne ze szok

Ostatnia edycja:
reklama
Aga - są bezmyślne. Ja się zawsze zastanawiam jak to matka może niczego nie zauważyć?? Z drugiej strony gdybym ja chodziła w luźnych ubraniach to po mnie byłoby widać dopiero pod koniec 7 miesiąca.

Do góry