e tam oburzyłam. Taka głupota mnie lekko irytuje. Jak można nie wiedzieć kto jest ojcem, a jeśli już nie wie to nad czym się zastanawia. Na zabieg powinna iść a raczej pobiec. A jak przeczytałam że jej wielka miłość się odezwała to już w ogóle ręce mi opadły - naprawdę wielka skoro sypia z innym
reklama
Wiem teraz że to Matul...ale byłam w szoku...Basiu masz racje wiele jest takich przypadków.najpierw łóżko z kim popadnie a potem płacz,bo ciąża.I potem wyrzucanie noworodków do śmietnika,oddawanie do domu dziecka i inne historie,Ja jak czytam o takiej nieodpowiedzialności to jestem przerażona.
jak nic z tym nie zrobi to za jakiś miesiąc dołączy do naszego grona ;-) albo do "samotna mama w ciąży";-)
IzaK
podwójnie szczęśliwa :)
Witam się popołudniowo
Ja ostatnio dolinuję :-( więc nie piszę...Ale czytam
Ha też się uśmiałam z laseczki Cóż teraz mamy XXI wiek w końcu :-)
Ja ostatnio dolinuję :-( więc nie piszę...Ale czytam
Ha też się uśmiałam z laseczki Cóż teraz mamy XXI wiek w końcu :-)
mamoośka
Fanka BB :)
jak nic z tym nie zrobi to za jakiś miesiąc dołączy do naszego grona ;-) albo do "samotna mama w ciąży";-)
No to może jej zrobimy tu miejsce hahaha.A tak poważnie ja osobiście wstydzilabym się o takich rzeczach pisac na forum gdzie mogą przeczytac o mnie wszyscy.Powiedzcie teraz same jak można robic takie rzeczy skoro się kogos bardzo kocha ?Mi się to w głowie nie mieści...Skoro jest aż tak żądna seksu to powinna się jakoś zabezpieczyc,a nie płakac,ale tak to jest jak się nie myśli glową...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
aha zapomnialabym powiedziec dzis mam 4 rocznice slubu
Aguś,no to z tej okazji,ja też Ci życzę szybkiego rozwodu!
Wiecie co mamuśki- jestem w szoku.Nie wiem czy śmiac się czy płakac?Przed chwilą wlazłam na wątek ciąża poród,poług i przeczytałam temat- Nie wiem kto jest ojcem?Braklo mi słów,Przeczytajcie i powiedzcie co wy na to?
A ja na to,jak na lato. Durne dziewcze i tyle.
No to może jej zrobimy tu miejsce hahaha
Ja proponuję od razu dodać ją do zamkniętego.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ajjj,kurde. Zapomniałam się zameldować,że już wróciłam do domku.
Mieliśmy z G. do załatwienia kilka ważnych spraw. :-) :-) :-)
A tak poza tym,to chodzę dziś ciągle głodna. Normalnie konia z kopytami bym zjadła.
Mieliśmy z G. do załatwienia kilka ważnych spraw. :-) :-) :-)
A tak poza tym,to chodzę dziś ciągle głodna. Normalnie konia z kopytami bym zjadła.
reklama
ciekawe czemu - spaliłaś jakoś więcej kalorii czy jak?? ;-)
weźcie mnie stąd wygońcie
bo nawet palcem dziś nie kiwnełam i nic jeszcze nie ugotowałam
Zamów chińszczyznę - dzieciaki się ucieszą