reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

e tam oburzyłam. Taka głupota mnie lekko irytuje. Jak można nie wiedzieć kto jest ojcem, a jeśli już nie wie to nad czym się zastanawia. Na zabieg powinna iść a raczej pobiec. A jak przeczytałam że jej wielka miłość się odezwała to już w ogóle ręce mi opadły - naprawdę wielka skoro sypia z innym :baffled:

reklama
Wiem teraz że to Matul...ale byłam w szoku...Basiu masz racje wiele jest takich przypadków.najpierw łóżko z kim popadnie a potem płacz,bo ciąża.I potem wyrzucanie noworodków do śmietnika,oddawanie do domu dziecka i inne historie,Ja jak czytam o takiej nieodpowiedzialności to jestem przerażona.

jak nic z tym nie zrobi to za jakiś miesiąc dołączy do naszego grona ;-) albo do "samotna mama w ciąży";-)

jak nic z tym nie zrobi to za jakiś miesiąc dołączy do naszego grona ;-) albo do "samotna mama w ciąży";-)

No to może jej zrobimy tu miejsce hahaha.A tak poważnie ja osobiście wstydzilabym się o takich rzeczach pisac na forum gdzie mogą przeczytac o mnie wszyscy.Powiedzcie teraz same jak można robic takie rzeczy skoro się kogos bardzo kocha ?Mi się to w głowie nie mieści...Skoro jest aż tak żądna seksu to powinna się jakoś zabezpieczyc,a nie płakac,ale tak to jest jak się nie myśli glową...

aha zapomnialabym powiedziec :-D dzis mam 4 rocznice slubu

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Aguś,no to z tej okazji,ja też Ci życzę szybkiego rozwodu! :laugh2: :-D :tak: :tak: :tak:

Wiecie co mamuśki- jestem w szoku.Nie wiem czy śmiac się czy płakac?Przed chwilą wlazłam na wątek ciąża poród,poług i przeczytałam temat- Nie wiem kto jest ojcem?Braklo mi słów,Przeczytajcie i powiedzcie co wy na to?

A ja na to,jak na lato. :-p Durne dziewcze i tyle. :sorry2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

No to może jej zrobimy tu miejsce hahaha

Ja proponuję od razu dodać ją do zamkniętego. :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Ajjj,kurde. :-p Zapomniałam się zameldować,że już wróciłam do domku. :-p :-D
Mieliśmy z G. do załatwienia kilka ważnych spraw. :-) :-) :-)
A tak poza tym,to chodzę dziś ciągle głodna. Normalnie konia z kopytami bym zjadła. :sorry2: :laugh2: :-p :zawstydzona/y:

reklama
Do góry