reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

jak dzieci wychowam to pójde do szkoły dla seniorów :-D
a jest wogóle coś takiego :confused:

AGA :happy:

mi też na takie szczepienia kasy szkoda , co roku ta grypa jest inna
czyli podzielam zdanie MAMCI

i mam dziś strasznego lenia
byłam wczoraj na pazurkach nie było mnie 2 godz a jak wróciłam to jakby tornado w domu przeszło :szok:
i nie chce mi sie tego sprzątać
chyba tak zostanie dziś :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witajcie ja juz z pracy :-)

Chorej mnie nie chcieli - mam sie zglosic w sobote, ew w poniedzialek ;-)...

Ogolnie - szef wniebowziety ze znam sie na grafice i z komputerem jestem za pan brat ;-)

A tak po za tym to czuje sie jak odwirowana w pralce, przejechana przez walec, przezuta i wypluta... :-/

Wiecie co mamuśki- jestem w szoku.Nie wiem czy śmiac się czy płakac?Przed chwilą wlazłam na wątek ciąża poród,poług i przeczytałam temat- Nie wiem kto jest ojcem?Braklo mi słów,Przeczytajcie i powiedzcie co wy na to?

cara - to antybiotyk jakiś weź

jeśli chodzi o szczepienie to kosztuje naprawdę niewiele bo trzydzieści coś złotych. Do tej pory też nie szczepiłam, bo tak jak Wy mówiłam, że przecież co roku są inne szczepy grypy. Ale trzydzieści złotych to niewiele, a jak ma pomóc to czemu nie spróbować. Tyle że boję się właśnie tej sytuacji że będzie częściej chorowała, bo ja na zwolnienia chodzić nie bardzo mogę.

reklama
Niezła historyjka.
Marul napisał, że bliźniaki miały innych ojców... uśmiałam się :-)
Ja po zakupach, nakupowałam Małym i Dużym owoców, bo u nas w domku bardzo się je owoce, więc nabyłam: śliwki, jabłka, maliny i winogrona a mamusia wpieprza czekoladkę :-p

Do góry