reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja nzow tu jestem.
Hana moja to z tych co porysuja 5 minut a pozniej zajmuje sie niszczeniem kredek i bloku.
ogolnie jedyne co lubi robic to balagan ( i ja dobrze wiem po kimona to ma)
obecnie wywala zabawkiz podelka, chowa je i znow wywala.

Phantas amsz racje jak dla mnie to ona moze rodzic z 40 godzin, byle dziecko bylo zdrowe.
zal mi tylko mojej mamy bo ona dopierow poniedzilaek bedzie w polsce, a jak to babcia nie moze sie juz doczekac...

Ja już jestem. I chyba sama :confused:

Łóżeczko kupione, jutro przywiozą. Jak już będzie to cyknę jakąś fotkę i wstawię. Zamieszczę też moje stare łóżeczko. Uf, dziś ostatnia noc na nim.
Stare ma kolor ecrui (nie wiem jak to się pisze) a nowe jest w kolorze wyblakłej czerni. Przede wszystkim ma być wygodne, a to podobno jest.

Byłam dziś u stomatologa, bo przecież czekam na tego ząbka i okazało się że technik spiep.... i musi robić raz jeszcze - cóż - tak bywa, ale zrobił też coś z moją jedyneczką na którą mam fobię i już jest piękna:-):tak:.

Idę wziąć szybki prysznic i mam nadzieję że już będziecie gdy wrócę :-)

reklama
Do góry