reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam,

Cara jak wy macie blisko i do przychodni i łatwo dostępnych pediatrów jak tak szybko Ci się udało lekarza załatwić :nerd:, chiałabym tak mieć :sorry2:.

ja mam niecale 5 minut drogi do przychodni...
Wystarczy zadzwonic kolo 7.30 (o ile sie dodzwonisz :-/) i sie zarejestrowac. zawsze sie udaje...
Ja ide dzisiaj na 13... Bleh pewnie antybiotyk pojdzie w ruch :sorry2:

Ide malemu dac 2 sniadanie, umyc wlosy i pod koc sie grzac :sorry2:

Moi już śpią. Robotnicy na rusztowaniu wzięli się porządnie (w końcu!) za robotę. Robią równocześnie dwie strony.
Mali już mają mniejszy katar, wiec jest ok.
Dzisiaj dzień wolny od obiadu :-)

Cara87 powodzenia u lekarza!

Czesc kobietki:-)

Ja to raczej nie wesolo,dzisiaj ide z malym do lekarza odnosnie tego wodniaka,ale jak by tego bylo malo zaowarzylam ze on ma stulejke:-(moze ktoras juz miala z tym do czynienia:confused:.
Lece dopic kawe;-)

Zuzia śpi,a ja mam chwilkę dla siebie (czyt. dla BB :-p). :-D
Mięska zostało z wczorajszej kolacji,bo tyle zrobiłam,że :szok:,więc dziś obiadek jest,jak znalazł! :-D :tak:

AgutkaZG co tam u Was slychac? malo mnie tu ostatnio bo mala absorbuje a jak mam tylko chwilke wolnego to biegne cos zalatwiac... Jesien sie okropna zrobila brr....

Cześć Ssaweczko! U Nas suuuuuuuper! :-D Mam nadzieję,że i Ty sobie radzisz,no i,że w końcu będę mogła zobaczyć Twoją małą istotkę. :-) Czekam niecierpliwie na zdjątka! :tak: :-)

:-) cieszymy się razem z Tobą :tak:

Dziękuję,baaardzo mi miło. :-D :tak:

Cześc mamuśki.Dawno mnie tu nie było,ale mam problem z komputerem.Dzisiaj jakoś się udało,ale nie wiem na jak długo

Cześć Mamuś! :-) Ważne,że chociaż na chwilkę udało Ci się do nas zaglądnąc. :tak: ;-)

Ja to raczej nie wesolo,dzisiaj ide z malym do lekarza odnosnie tego wodniaka,ale jak by tego bylo malo zaowarzylam ze on ma stulejke:-(moze ktoras juz miala z tym do czynienia:confused:.
Lece dopic kawe;-)

Łojojoj. :-( Mam nadzieję,że lekarz powie,że to jednak nic strasznego. :tak: Powodzonka!

Lece dopic kawe;-)

stulejka
Pojęcie to jako określenie stanu chorobowego (patologicznego) ma sens dopiero od pewnego momentu rozwoju organizmu, gdyż u większości noworodków, niemowląt i dzieci (do około 2-3 lat) płci męskiej nie można napletka odsunąć do rowka zażołędnego i jest to prawidłowy stan fizjologiczny. W przypadku noworodków napletek jest sklejony z żołędzią za pomocą mastki.

narazie spokojnie maleńka :tak:

Cześć.

wczoraj zniknęłam tak bez pożegnania. Ale to moje niewygodne łóżeczko tak mnie nęciło tak wołało że dałam się skusić i poszłam spać. Dzisiaj pobudka jak zwykle o 6 ale za to jaka wyspana jestem. Spałam 7.5 godziny. Dla mnie to bardzo długo bo mi do wyspania wystarcza 6, a 5 to jest na porządku dziennym (w porywach do 4).
Siedzę tu jeszcze niecałe 4 godziny. Nie chce mi się :-) Poszłabym sobie do domku i zrobiła przemeblowanie :-) w końcu dziś mi nowe łóżeczko przywiozą no i przydałoby się w związku z tym coś poprzestawiać :-)

Witam się po cudnym wieczorze,nocy i poranku! :-D :tak: :tak: :tak: :-D

hmm - cudnie było :-):-):-) ja wiem co znaczy cudnie :-):-):-) a śniadanko wspólne też było?? ;-)

reklama
Do góry