reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ide dac malemu drugie sniadanie ;-)...
Treoche posprzatac - i poczytac ksiazke :-D ;-)... Poszlo 350 stron w 2 dni tak mnie wciagnelo ;-)

Ja dawno dawno temu obracałam się w towarzystwie obcokrajowców bo moje koleżanki miały facetów z Nigerii i oni fajni są - tylko jako koledzy, poznałam ich na tyle, że wiedziałam, że konie można z nimi kraść ale nigdy z żadnym się nie związać. I tak dzięki bogu było w moim przypadku. Widziałam jak traktują moje koleżanki, które z nimi były. Szkoda słów.

o dobrze wiedzieć na przyszłość ;-):tak::-D

wiesz co michael robi podobnie...raz straszy a raz placze i przeprasza po czym potrfi minac doslownie kilka minut i znowu wyzywa.a przy obcych zgrywa takiego spokojnego i probuje pokazac ze to ja nienormalna jestem a on taki grzeczny a ja klamie:wściekła/y:to mnie chyba najbardziej drazni...
a z tym tel to chce zmienic, tylko mam w mixie i musze skonczyc kurcze umowe najpierw:-(

eee - to akurat nie o narodowość chodzi - oni w większości tacy są ;-)

no niunia - gratulujemy ząbka

Wlasnie dzwonial do mnie mama ze moj szanowny bart do neij pisal smsa, ze ta jego am skurcze co 10 minut czyli mozliwe ze w najblizszym czasie urodzi:)

Ostatnia edycja:
Czytalam ze zasilek dla samotnej matki to 170 zl.
A ja wlasciwie chyba chce zeby byl nn...zreszta jego nawet chyba nie zmusze do uznania, a 500 km do rejestracji go nie bede ciagnac bo bym sie tylko zdradzila gdzie jestem z dzieckiem...
a to ze glupia bylam....to jest prawda i ja to wiem:zawstydzona/y:mialam wszystko a teraz....uwierzylam w te wszystkie pierdoly co mowil w kilka dni...wstyd po prostu wiem:zawstydzona/y:ja sobie tego nigdy nie wybacze. myslalam ze naleze do myslacych ale od tamtej pory wiem ze cos chyba ze mna jest nie tak. jak mozna bylo mu uwierzyc...i po co?:-(to prawda ze ja wczesciej zadnych murzynow nie znalam.nie wiem co ja sobie wtedy myslalam....milosc jest tak slepa ze az strach:-(bo inaczej tego nie wytlumacze.no ale teraz czekam na Rafalka i mam nadzieje ze jakos sobie damy rade.a z tym moim bylym narzecznym dalej dzwonimy do siebie kilka razy dziennie...moze kiedys jeszcze cos z tego bedzie bo staram sie jak moge, ale wiem ze trudno bedzie mu teraz w cokolwiek uwierzyc:-(po prostu nawaliam na calej linii

Czytalam ze zasilek dla samotnej matki to 170 zl.
A ja wlasciwie chyba chce zeby byl nn...zreszta jego nawet chyba nie zmusze do uznania, a 500 km do rejestracji go nie bede ciagnac bo bym sie tylko zdradzila gdzie jestem z dzieckiem...
a to ze glupia bylam....to jest prawda i ja to wiem:zawstydzona/y:mialam wszystko a teraz....uwierzylam w te wszystkie pierdoly co mowil w kilka dni...wstyd po prostu wiem:zawstydzona/y:ja sobie tego nigdy nie wybacze. myslalam ze naleze do myslacych ale od tamtej pory wiem ze cos chyba ze mna jest nie tak. jak mozna bylo mu uwierzyc...i po co?:-(to prawda ze ja wczesciej zadnych murzynow nie znalam.nie wiem co ja sobie wtedy myslalam....milosc jest tak slepa ze az strach:-(bo inaczej tego nie wytlumacze.no ale teraz czekam na Rafalka i mam nadzieje ze jakos sobie damy rade.a z tym moim bylym narzecznym dalej dzwonimy do siebie kilka razy dziennie...moze kiedys jeszcze cos z tego bedzie bo staram sie jak moge, ale wiem ze trudno bedzie mu teraz w cokolwiek uwierzyc:-(po prostu nawaliam na calej linii

kazdy ma chwile slabosci...
Ja tez szybko zaliczylam wpadke, a o tym jaki jest naprawde przekonywalam sie przez cala ciaze :-/...

Dasz rade - jak my wszystkie :-)... Dla naszych Skarbow warto!!!

reklama
Tez mysle ze warto:tak:moja mama ciagle mi to powtarza, ze mam sie nie zalamywac, ze damy rade i ze faceta wcale nie musze miec zeby dziecko wychowac, ze to najmniejszy problem i ze to ona jest moim mezem:-Dkochana jest:tak:

Do góry