reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja zostawiam te smsy ktore sa podejrzane, bo on niektore rzeczy po prostu mowi tylko, ale jest kilka takich ktore moga sie przydac.:)on do rozgarnietych nie nalezy(w sumie nie ma sie czym chwialic bo to duzo o mnie swiadczy:()i nawet nie zna mojego nazwiska bo za trudne....adresu mojej mamy tez nie, wiec mam nadzieje ze moze nie bedzie mnie szukac....przy rejestracji dziecka go nie bedzie, bo jak mu powiedzialam ze ok niech bedzie, zeby dziecko nie mialo ojca nn tylko ze wtedy bede chciala alimenty od niego.a on zrobil tylko wielkie oczy na mnie, powiedzial ze chyba sobie zartuje, ze tak na pewno nie jest i sobie to wymyslilam:))))i ze w takim razie to on nie chce....zreszta pieniedzy nie ma to i tak nie zaplaci. a teraz podobno jednak jakos te dokumenty chyba sobie zalatwil bo podobno w FSO Zeran pracuje....no i jest na testach w Polonii od stycznia jakos i ciegle mu daja nadzieje ze mu kontrakt dadza....i mysli ze ja na to polece.on chyba mysli ze w Polsce te dziewczyny to naprawde taki glupie sa..

reklama
Pewnie zmiana nr na pewno nie zaszkodzi - będziesz miała troche spokoju od czuba ;-)

Ja sobie szybko poradziłam z groźbami mojego exa ;-) nie mówię że na mnie nie działają ale staram się tym nie przejmować

A mój ex najpierw mnie i całą moją rodzinę straszył, a potem wszystkich prosił o wybaczenie a jak go wyśmiali to znów ich straszył :confused: palant

Tez to przerobilismy :dry:
Pozniej teksty ze to tylko nerwy byly... Albo ze moj tata go sprowokowal :confused:

IZA to super że masz takie wsparcie w rodzinie
poprostu spisali sie na medal :tak:
dobrze włąśnie mieć w takich sytuacjach kogoś do pomocy i odpierania ataków

Pewnie zmiana nr na pewno nie zaszkodzi - będziesz miała troche spokoju od czuba ;-)

Ja sobie szybko poradziłam z groźbami mojego exa ;-) nie mówię że na mnie nie działają ale staram się tym nie przejmować

A mój ex najpierw mnie i całą moją rodzinę straszył, a potem wszystkich prosił o wybaczenie a jak go wyśmiali to znów ich straszył :confused: palant
wiesz co michael robi podobnie...raz straszy a raz placze i przeprasza po czym potrfi minac doslownie kilka minut i znowu wyzywa.a przy obcych zgrywa takiego spokojnego i probuje pokazac ze to ja nienormalna jestem a on taki grzeczny a ja klamie:wściekła/y:to mnie chyba najbardziej drazni...
a z tym tel to chce zmienic, tylko mam w mixie i musze skonczyc kurcze umowe najpierw:-(

IZA to super że masz takie wsparcie w rodzinie
poprostu spisali sie na medal :tak:
dobrze włąśnie mieć w takich sytuacjach kogoś do pomocy i odpierania ataków

Pamiętasz że moi rodzice od samego początku mi pomogli. Bez nich pewnie bym tak szybko na nogi nie stanęła :-) A rodzina stoi po mojej stronie - moje zycie mój wybór- zwłaszcza po tym co ex pokazał, jak przyjechał nawalony :angry: I czasem mam spięcia z rodziną, ale rozumiem że oni też przeżywaja nową sytuację, w końcu też sie na dupku zawiedli... Jakoś się docieramy w nowej sytuacji...

Najgorzej że Kuba teraz przechodzi kryzys i nie wiem jak mam sobie z nim radzić:confused:

wiesz co michael robi podobnie...raz straszy a raz placze i przeprasza po czym potrfi minac doslownie kilka minut i znowu wyzywa.a przy obcych zgrywa takiego spokojnego i probuje pokazac ze to ja nienormalna jestem a on taki grzeczny a ja klamie:wściekła/y:to mnie chyba najbardziej drazni...
a z tym tel to chce zmienic, tylko mam w mixie i musze skonczyc kurcze umowe najpierw:-(

Znana sytuacja :-/... Ja bylam wyzywana od suk, dziw..., a 2 dni pozniej juz milutki i spokojniutki i zdziwiony O CO MI CHODZI ZE ZLA JESTEM I SIE NIE ODZYWAM :angry:

Michael? Moj to Michal :-/... Widac cos nie tak z tym imieniem :wściekła/y:

lody dla mnie mogą być byle jakie
ja jestem straszna lodziara :tak:

czemu mam głupie skojarzenia?? ;-);-);-) a głodna nie jestem ;-)

Ja teraz zieloną opuncjową herbatkę popijam, jeszcze troszkę i śniadanko pójdę sobie zrobić.

ciekawe jak tam tafojka - chyba dzisiaj mają wizytę u lekarza

cara - dobrze, że Ci się weekend udał - mam nadzieję że bez tego Twojego ex który to sam nie wie czego chce.

niunia - zaraz lecę pooglądać foty

blond - dobrze,że wracasz do mamy. O alimenty później się staraj bo powinnaś z jego kraju dostawać - jeśli uzna dziecko. Chociaż może lepiej gdyby tego nie zrobił.
Czytam Twoją historię i nie obraź się że to powiem: ale Ty głupia dziewczyno byłaś. Byłaś zaręczona i dałaś się zbałamucić afrykańczykowi. Chyba wcześniej nie miałaś z żadnym do czynienia skoro uwierzyłaś w jego piękne słówka. Ja dawno dawno temu obracałam się w towarzystwie obcokrajowców bo moje koleżanki miały facetów z Nigerii i oni fajni są - tylko jako koledzy, poznałam ich na tyle, że wiedziałam, że konie można z nimi kraść ale nigdy z żadnym się nie związać. I tak dzięki bogu było w moim przypadku. Widziałam jak traktują moje koleżanki, które z nimi były. Szkoda słów.

BLOND_20
czyli będzie nn tak ? , czy jeszcze nie wiesz , myslisz i się zastanawiasz ?
jeszcze chwilkę czasu masz , musisz przeanalizować wszystkie za i przeciw
ale tak jak pisze Iza napewno dasz sobie sama radę :tak:

a tak wogle to jak jest nn to przysługuje zasiłek dla matki samotnej , tak ?
a ile on wynosi ? która wie ?
może nie warto tracić zdrowia na alimenty :sorry2:

reklama
Do góry