reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc Iza
fajnie ze spedziliscie mily dzien. dobrze amsz z tymi aliementamiw terminie, jejku dlaczego inni nei potrafia zrozumiec ze ta kasa zawsze sie nam przyda...
niekotrzy ex to idioci i tyle

reklama
i ja wróciłam :-)

Wieczorna zmiana powoli się zbiera :-)
Ja siedzę z lapką na kolanach i oglądam tv. W niedzielę oczywiście polsat :-) za chwilę "kości" - ach te seriale :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Cześć Olka, Phantas

Basiu to kładź szybko dzieciaki i wracaj :)

dobrze amsz z tymi aliementamiw terminie, jejku dlaczego inni nei potrafia zrozumiec ze ta kasa zawsze sie nam przyda...
niekotrzy ex to idioci i tyle
Mój płaci mi kasę, bo wie że to na Kubę... i dlatego nie robi mi na złość... ale w innych kwestiach sobie nie szczędzi:baffled:

Dobry wieczór. ;-)

Zuzia śpi od 20:20. :tak: :-D

Wczoraj,jak rozmawiałam z Dori,to mówiła,że są na wsi u rodziców exa. ;-) Nadal jeszcze z nim mieszkają,ale już odebrała klucze od swojego mieszkanka,więc,jak tylko znajdzie chwilkę czasu na pakowanie,to się wyprowadzają na swoje. :-) :tak: ;-)
Poza tym Bruno rośnie,że hej! I jest taaaaki śliczniusi! :-) :-) :-)

U Nas są podobne akcje. :dry: Z tym bieganiem na oślep też. :dry: Tylko,że Zuzia to jest taka twardzielka,że nic Jej nie rusza. :dry: Huknie się,podniesie,ani chwilki nie zapłacze i dalej leci. :dry: Normalnie szok!
Oby Karolkowi szybko "śliwka" zeszła! :tak: :tak: :tak:
Agutka pozdrow Dori jak bedziesz miala okazje.
Ja z Karolem mam odwrotnie,jak sie uderzy to ryczy na cale gardlo.
No i witam wieczorkiem:-)

reklama
Do góry