reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc Phantas:)

mojemu szczesciu sie frytek zachcialo, jejku sporo je a wcale nei tyje...
ja zmywam i jeszcze robie paste jajeczna z zadkiewka.
nudzi mi sie to siedze w kuchni...

jejku, ja dawno zmala na lodach nie bylam... ale moze wybierzemy sie jak babcia wroci:)

reklama
Majuś - nie licz na to, że da Karolek da sobie spokój z kręceniem - no może na 2 dni ;-) - ale cóż - to tylko dziecko - bez stłuczeń się nie obejdzie :-)
Juz nie licze na to,jak wstal zjadl obiadek wchodze do pokoju a Karol znowu sie kreci,on wogule jest szalony leci na slepo zabawki nie obejdzie woli przejsc przez nia,a co tam krutsza droga.Musze przeczekac ten okres rozbijania sie i miec oczy w kolo glowy.
Ogladalyscie dzis Super Nianie?,jak zobaczylam co ten Dominik wyrabia doznalam szoku.

Witaj Asiu milo cie poznac.

ja zawsze ogladam super nianie z Oliwka, zeby zobaczyla jak nainia pomaga:))
Majus u nas ten okres biegania po zabawkach, na oslep jeszcze nie minal... mala nei zwraca czasem uwagi na nic, az sie boje...
czasem jak biegnie to mi wlosy jeza na glowie!

Witam,

w sumie tylko na chwilkę ale i tak się przywitam.

ja nie ogladam z małą niani bo mała się boi a czasami papuguje zachowania widziane w telewizji.

Moja Oliwcia też już śpi. Zrobiłam porządek w jej ciuchach i idę do koleżanki zanieść jej te co są na młodą za małe :-)
Wracam max za godzinkę :-)

reklama
Dobry wieczór. ;-)

Zuzia śpi od 20:20. :tak: :-D

Agutka ajak Dori i Bruno?

pozdrow ich od nas:)

Wczoraj,jak rozmawiałam z Dori,to mówiła,że są na wsi u rodziców exa. ;-) Nadal jeszcze z nim mieszkają,ale już odebrała klucze od swojego mieszkanka,więc,jak tylko znajdzie chwilkę czasu na pakowanie,to się wyprowadzają na swoje. :-) :tak: ;-)
Poza tym Bruno rośnie,że hej! I jest taaaaki śliczniusi! :-) :-) :-)

Witam popoludniem:-).
Karol dzis zaliczyl upadek az sie przerazilam,ma glupi nawyk krecenia sie w kulko i tak dlugo sie krecil az upadl prosto na szafkie,doslownie centymetr i pozbylby sie oka:szok:,teraz ma sliwke pod okiem.Moze teraz da sobie spokoj z kreceniem po takim zderzeniu.

U Nas są podobne akcje. :dry: Z tym bieganiem na oślep też. :dry: Tylko,że Zuzia to jest taka twardzielka,że nic Jej nie rusza. :dry: Huknie się,podniesie,ani chwilki nie zapłacze i dalej leci. :dry: Normalnie szok!
Oby Karolkowi szybko "śliwka" zeszła! :tak: :tak: :tak:

Do góry