reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Agutka widze ze dotarlas do nas:)
fajnie ze u dori wsyztko ok i widze ze wamire dobrze sie z exem dogaduje, fajnie.

Powiedziała mi,że dobrze się dogadują,ale wyłącznie,jeśli chodzi o Bruna. :-) :-p Hehehe. ;-)

A ja dotarłam,bo dziś śpię sama. :-( Grzesia Tata wyjechał w tamtym tygodniu do sanatorium,no i Mama źle się czuje sama w takim dużym mieszkanku... Więc G. poszedł dotrzymać Jej towarzystwa,hehe. ;-) Ale jeszcze sobie odbijemy! :-D :tak: :tak: :tak:

Melduję się wieczorkiem :-)

A ja dziś z Kubalą spędziliśmy super dzień u rodzinki na wsi- cały dzień dla nas... Kuba był szczęśliwy że hej...
Bo wiecie Kuba jakoś teraz przechodzi kryzys rozstania z ojcem i staram sie mu to jakoś rekompensować...

A ja w sprawie alimentów nie mam problemu - ex zawsze w terminie płaci/bynajmniej na razie/

reklama
Do góry