reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej Oluś! :-)

Hahaha,Zuzi też nigdy nie interesują lalki i inne dziewczęce zabawki. :sorry2: Na Winobraniu chcieliśmy Jej kupić takiego szczekającego pieska,który skacze i robi fikołki,ale Mała zrobiła taki wrzask,że w końcu udało Jej się Nas przekonać i dostała auto,które zresztą też robi fikołki. :-p :laugh2:

A humorek dopisuje i to jeszcze jak!!! :-D :-D :-D

reklama
Witam popoludniem:-).
Karol dzis zaliczyl upadek az sie przerazilam,ma glupi nawyk krecenia sie w kulko i tak dlugo sie krecil az upadl prosto na szafkie,doslownie centymetr i pozbylby sie oka:szok:,teraz ma sliwke pod okiem.Moze teraz da sobie spokoj z kreceniem po takim zderzeniu.

Witam
Mam na imie Asia i mam 23 lata. jak widac na suwaczku jestem w 8 miesiacu ciazy i mam przyjemnosc dolaczyc do Waszego grona.jestem sama w tej ciazy bo niestety z ojcem dziecka nie mozemy sie dogadac, a dokladnie laczy nas jedynie wspolna nienawisc do siebie.innym slowem zaliczylismy wpadke:sorry2:w 3 miesiacu ciazy zostawilam go bo klocilismy sie tak ze trafilam z zagrozona ciaza w koncu do szpitala....pozniej w lipcu dalam mu ostatnia szanse ale ja zmarnowal tak wiec jestem sama teraz. ojciec dziecka na szczescie nie jest moim mezem.choc barzdo tego chcial, poniewaz jest z Afryki chcial dostac polskie dokumenty:wściekła/y:teraz juestem na etapie wyprowadzki do mamy .straszy ze ukradnie mi dziecko i wywiezie.(ktore sie przeciez jeszcze nie urodzilo)a pozniej nie odzywa sie mieisac i tak w kolko.facet niepowazny kompletnie. duzo mozna jeszcze o tym pisac ale tak na wstepie to tyle.

ja tu zagladam bo siedze zmlaa w domku, w sumie to mala poszla sie polozyc...
robilysmy dzis racuchy:))

Majus mama nadzieje ze Karol bedzie teraz spokojneijszy i bedzie uwazal.
ucaluj go mocno.

Blond 20 witam.
widze ze z Ciebei silna dziewczyna, dasz sobie rade.
dobrze ze potrafilas podjac decyzje i rozsatc sie dla dobra twojego i dziecka.
a tym starszeneim to sie nie rpzejmuj, tot ylko gadanie.

no i zagladaj do nas jak czesto tylko chcesz:)

jestem i ja cale popoludnie
jakos nie mam weny na nic
kasy z alimentow i nie tylko nie mam
dzis mial byc szanowny tatus,ale nie ma go
tel tez nie dobiera:wściekła/y:

witaj blond_20 bedzie dobrze

reklama
Witam i tutaj.

Ja dzisiejszy dzionek spędziłam ze swoimi dwoma miłościami :-) niestety nie razem :-( do 13.30 z P. a potem z moim największym skarbem pojechałyśmy na lody :-) strasznie się ukleiła i umorusała :-) Potem uczyła mówić koleżanki roczną córeczkę: było "musisz duzo cwicyc a sie nauczysz" :-D:-D:-D - wymiękłam.
Jak na weekendzik to tutaj spora cisza - tylko 3 stoniczki do nadrabiania a biorąc pod uwagę pogodę to myślałam że ze 20 będzie.

Majuś - nie licz na to, że da Karolek da sobie spokój z kręceniem - no może na 2 dni ;-) - ale cóż - to tylko dziecko - bez stłuczeń się nie obejdzie :-)

Witam także Blond20 - zaglądaj i pisz kiedy będziesz miała na to ochotę

Do góry