reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Wrocilismy...Poszlo szybko i sprawnie... Maly tylko na poczatku plakal na widok M... pozniej sie bawili klockami w poczekalni i bylo juz ok ;)..
Pani neurolog nie jest zbyt zadowolona, wiec musimy isc do szpitala na tomografie :-/... Bomba... No ale mus to mus...
Papiery na komije wypelni jak beda juz wyniki...

M milutki, o zaswiadczeniu do wojska ze studiuje nie wspomnial... Ogolnie - milutki, kochaniutki tatus... nawet na proby zblizenia sie do mnie i przytulenia go wzielo :-/... Stwierdzam ze go ktos podmienil :-/....
Albo znowu popisowka jaki to on niewinny i kochany :-/...

Cara87 a Ty jak zareagowałaś na te jego przytulenia?

Natka może potem napiszę, bo teraz to mi się wszystko robi i nie dam rady.

Ollka widzę, ze ty tez postanowiłaś nabijać posty :-p

Hej

to chyba nie nabijanie postów, coś przez moment krzaczyło forum :baffled:, mnie wywaliło a w tym czasie dziewczynom naklonowało postów :nerd:.

A muszę pracować buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - będę nosić okularki :nerd: - ale mam nie chodzić w nich cały czas bo to minusy, mają mi pomóc widzieć dal (krótkowidz się robię) - ale mam używać wtedy gdy mi to będzie potrzebne, żeby oczy się nie rozleniwiły. Kobieta powiedziała, że jak wada ujawniła się teraz to mam pewne szanse, że się nie pogłębi.

reklama
Do góry