reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dlaczego nie amsz juz w tym roku orzeczenia??
Cara ale jezeli jestes sama z malym to nalezy ci sie zasilek okresowy, ja takowy dostaje.
nie sa to duze pieniadze ale zawsze cos:)

a moze poporstu ty i mama powinnyscie szczerze z babcia porozmawiac?????

reklama
dlaczego nie amsz juz w tym roku orzeczenia??
Cara ale jezeli jestes sama z malym to nalezy ci sie zasilek okresowy, ja takowy dostaje.
nie sa to duze pieniadze ale zawsze cos:)

a moze poporstu ty i mama powinnyscie szczerze z babcia porozmawiac?????

Bo lekarze stwierdzili ze malemu nic nie jest ;)...
Jutro neurolog wiec dam jej wniosek do wypelnienia i znowu zloze papiery o zwolanie komisji...

Ollka rozmowy nic nie daja :(... ile razy moja mama ja goni zeby czysty fartuch zalozyla, albo przepocona bluzke zmienila :(... Nic nie dociera...
Babcia swiata po za swoja dzialka nie widzi...

Wraca z dzialki, rece od ziemi, i idzie brac malego :(... no mnie cos trafia :-/...
Juz nawet sasiadka na moja babcie wjechala ze sie powinna na pokoje zamienic, bo lepiej zebym ja z malym wiekszy pokoj zajmowala... To ta ze nie i tyle :(...

maly spi, tata juz z pracy to ja skocze po papierki dla pani doktor ;).... M nas zawozi wiec bedzie ciekawie... Chociaz ostatnio podejrzanie milutki sie zrobil... ;)... Chyba bardzo mu zalezy na papierku do wojska...

HEHE MOJA MALUDA ZNOWU SPI:-)kochane serduszko:tak:,a mnie cos gardlo boli,,musze jakis leki wsiasc:sorry2:bleee

Moj synek dzisiaj gral w pilke,taka malutka bacia mu przyniosla ale mial radoche:laugh2::laugh2::laugh2:.
Moja mama ma 42 lata i tez juz jest babcia,bardzo dumna zreszta i uwielbia wniusia:tak::tak::tak:

Cara mi to sie wydaje ze przesadzasz troche z ta babcia,starsi ludzie maja to do siebie ze sa troche opryskliwi itp,ja tez mam babcie i czasami tez mnie denerwuje,no bo ma swoj wiek i swoje tam zasady,ale nigdy bym na jej temat nie powiedziala tego co ty wygadujesz,a szczegolnie to ze ma syf w pokoju,moze tak pomysl ze nie ma sily sprzatac i sama zapytaj czy jej nie pomoc....

Cara,a ostatnio pisałaś,że nie chcesz mieć żadnego kontaktu z tym M. Heh,tak myślałam,że do kolejnego jego odezwania się. :sorry2: :tak:

A My już po spacerku,G. w domku u siebie,a Zuzia śpi. :-) Kupiliśmy Maludzie nową kołdrę i poduchę,żeby miała do łożka,które właśnie zamówiłam z allegro. :-D
Już się go doczekać nie mogę! :tak: :tak: :tak: :-D

czyli to raczej wy mieszkacie u babci :sorry2:

ja mieszkałam z 80 letnią babcią chorą na jaskrę , która sama paliła w piecu
gotowała w kuchnii węglowej , której nie dała rozebrać
idąc do kuchni trzymała się non stop ścian a wiemy jak wyglądają ręce po węglu
ale nigdy przenigdy nawet nie pomyślałam żeby z tego powodu mieć do niej żal
taki wiek
wolałam mieszkać tu z nią i sprzątać i pilnować niż z teściami :tak:
w efekcie spaliła mieszkanie gdy ja byłam na spacerze z dziećmi :-(
całe szczęscie nic jej się nie stało
potem już teściowa jej od siebie nie puściła spowrotem choć babcia bardzo chciała
potem zachorowała .....
babcia była cudowną osobą i wiele w swoim życiu przeszła
i śpiewała fajne piosenki dzieciakom

reklama
Do góry