reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Zuzia ma Babcię i Dziadka i Prababcię i Pradziadka od mojej strony. :-DI nie zamieniłabym ich na żadnych innych!!! :-) :-) :-)

cześć Agutek. Łóżeczko jest super, super. Jak bywamy w ikei to je widze i nawet myślimy czy by nie kupić młodym takiego, ale myślimy też o piętrowym. Zobaczymy co z tego naszego pomysłu wyjdzie :-)

Cześć Justynko. :-D Zazdroszczę Wam tej Ikei - u mnie nie ma. :dry:
A łóżko jest serio superowe,bo widziałam je u koleżanki. :-) Zuzia sobie wchodziła na nie,kładła się "nyny",więc pomyślałam,że też Jej takie sprawię. ;-) Ciekawe,czy te osobiste też Jej tak przypadnie do gustu. :sorry2: :-p :-D
A piętrowe to też super sprawa! :-) Pewnie Maluchy będą się kłóciły o miejsce na górze. :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
są babcie i babcie
prababcie i prababcie
:laugh2:
różne są cele w życiu niestety

w życiu zdarzają się różne historie ....

Wlasnie wlasnie...

Moj maly w takiej samej sytuacji - jedna babcia super, jedna udaje ze nie istnieje...

Ale moja mama to babcia za dwie babcie ;)... I pelno etatowa :-) i najkochansza na swiecie :)

Cześć Justynko. :-D Zazdroszczę Wam tej Ikei - u mnie nie ma. :dry:
A łóżko jest serio superowe,bo widziałam je u koleżanki. :-) Zuzia sobie wchodziła na nie,kładła się "nyny",więc pomyślałam,że też Jej takie sprawię. ;-) Ciekawe,czy te osobiste też Jej tak przypadnie do gustu. :sorry2: :-p :-D
A piętrowe to też super sprawa! :-) Pewnie Maluchy będą się kłóciły o miejsce na górze. :laugh2: :laugh2: :laugh2:

wiesz co na pewno na razie na górze byłby Oliwier, bo on się boi i woła jak chce zejść (Fiodor ma piętrowe) a Amelia nie zawsze jest świadoma jednak tej wysokości , wiec tak ryzykowac na pewno nie bedziemy.
W przyszłosci... będą się kłóćić, już to wiem ;-)

są babcie i babcie
prababcie i prababcie
:laugh2:
różne są cele w życiu niestety

w życiu zdarzają się różne historie ....

dokładnie!

HEHE MOJA MALUDA ZNOWU SPI:-)kochane serduszko:tak:,a mnie cos gardlo boli,,musze jakis leki wsiasc:sorry2:bleee

Moj synek dzisiaj gral w pilke,taka malutka bacia mu przyniosla ale mial radoche:laugh2::laugh2::laugh2:.
Moja mama ma 42 lata i tez juz jest babcia,bardzo dumna zreszta i uwielbia wniusia:tak::tak::tak:

Cara mi to sie wydaje ze przesadzasz troche z ta babcia,starsi ludzie maja to do siebie ze sa troche opryskliwi itp,ja tez mam babcie i czasami tez mnie denerwuje,no bo ma swoj wiek i swoje tam zasady,ale nigdy bym na jej temat nie powiedziala tego co ty wygadujesz,a szczegolnie to ze ma syf w pokoju,moze tak pomysl ze nie ma sily sprzatac i sama zapytaj czy jej nie pomoc....

Ona nie ma sily?! Caly dzien na dzialce zapiernicza!! Nawet ze zlamana reka!!! Wiesz ile ta kobieta energii ma? lo jery, wiecej nieraz niz ja!!

reklama
Do góry