reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

maartuśkać miało być pięknie a wyszło nie bardzo to ciężko pewnie z takim rozwodem. Ale dobrze mówisz nic na siłę, kolejny dziwny facet, ja nie wiem jak można nie chcieć spotkać się z dzieckiem... Kiedyś pewna pani powiedziała że z niektórymi facetami jest tak że jak przestają kochać kobietę przestają też kochać dzieci które z nią mają, może coś w tym jest.... :baffled: ... Ja to jestem ciekawa czy ten mój pójdzie w poniedziałek do przedszkola czy będzie się nadawał i jak długo pochodzi. A wczoraj tak wrzeszczał nie chciał się piżamę dać ubrać, że się śmieję że niedługo sąsiedzi naślą opiekę (po tych wydarzeniach co to ciągle słychać o krzywdzeniu dzieci) aby mnie sprawdzili czy się nad dzieckiem nie znęcam, a mój już po prostu wysiedzieć w domu chyba nie może, a jak wychudł po tej chorobie teraz no nie chce jeść :-:)-( A ja zaszalałam małemu na urodziny kupiłam fotelik do samochodu z isofixem zabolało finansowo ;-) ale to był jedyny prezent jaki dostał babcia nic mu nie dała a gości nie zapraszaliśmy bo u nas spółdzielnia od 1,5 miesiąca naprawia balkon i wszystko z balkonu stoi w mieszkaniu i nie ma jak się ruszać, a już zaraz tyle będzie po urodzinach że już bez sensu :-(

Ostatnia edycja:
reklama
karina1234 co się dzieje?
jaims oo fotel super sprawa też się zastanawiam czy mu takiego prezentu nie sprawić
:-) teraz mamy fotel 9-18kg i najwyższa pora pomyśleć o zmianie.... jaki fotel kupilaś? drogi?

Niektórzy faceci sami są jak dzieci a ja akurat musiałam na takiego trafić....dziecko, nie daj Boże chore i noc nie przespana, żona, która potrzebuje pomocy w tym i w tamtym ahh i po co mu takie życie jak miał jeszcze jedną opcję do wyboru, kawalerskie życie, imprezy, panny a co tam rodzina, znudziło się to spakował manatki i uciekł, żaden problem...
Mój też chory i zamiast być lepiej to dzisiaj gorączki jeszcze dostał, teraz śpi leki zaczynają działać i też mam nadzieję, że w poniedziałek już pójdzie do przedszkola.

karina1234 a co się dzieje że kryzys? może tylko kryzysik? ;-)
maartuska jak kupiłam chicco no właśnie w tym foteliku do 18 był już akurat a mówię dojdzie zimą kurtka i będzie mu ciasno albo go w końcu nie dopnę. Chicco nie miał najlepszej opinii w śród fotelików ale te z isofixem nie wypadają najgorzej. A te recardo jeszcze droższe.

jaimis, zrób Patrykowi syrop z buraka, u moje Martyny bardzo pomógł po tej sepsie:tak:
raz ,że działa wykrzusnie a dwa odżywia- pokrój buraka w plastry i zasyp cukrem, zostaw żeby puścił sok, podawaj 2-3 razy dziennie po łyżeczce:tak:

sorry że wtrąciłam się tak w srodek rozmowy:-)

O gdybym wcześniej wiedziała to też bym zrobiła małemu syrop z buraka:) Dostaliśmy też wczoraj od znajomej syrop z sosny ale nie stosowałam jeszcze bo bałam mu się dawać na noc ale podobno też działa.

Aga1108 muszę mu strzelić taki soczek a to tylko jak chory się daje czy zapobiegawczo też??? Słońce gdzie się wtrąciłaś w środek po prostu dawno nie zaglądałaś tutaj :-) A wiesz ja mam stresującą pracę a popisanie na forum czy fb mnie relaksuje ale ciiii ;-):-D;-)

maartuska, ostrożnie z tym syropem sosnowym, tak małym dzieciom nie podaje się takiego syropu ze względu na silne własciwości alergizujące:tak: dopiero od 6 rż:tak:

asia, możesz też dawac zapobiegawczo:tak:
hee..zaglądam codziennie tylko wiesz jak u mnie z czasem kiepsko więc i z pisaniem kiepsko:baffled:
..pisanie...jak si ę człowiek wygada to mu na duszy lżej:tak::-)

reklama
teraz pogoda taka ze dzieci choruja, u nas tylko w nosie cos siedzi wiec dzialamy zeby nie trzeba bylo isc do lekarza. dzis slonko jest, moze sie rozciepli i bedzie mozna sie jeszcze sporo dotleniac.

my na weekend liczymy na pogode, w ramach poprawy nastroju chcemy sie jeszcze na jeden dzien w gory wybrac :)

Do góry