reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

maartuśkać miało być pięknie a wyszło nie bardzo to ciężko pewnie z takim rozwodem. Ale dobrze mówisz nic na siłę, kolejny dziwny facet, ja nie wiem jak można nie chcieć spotkać się z dzieckiem... Kiedyś pewna pani powiedziała że z niektórymi facetami jest tak że jak przestają kochać kobietę przestają też kochać dzieci które z nią mają, może coś w tym jest.... :baffled: ... Ja to jestem ciekawa czy ten mój pójdzie w poniedziałek do przedszkola czy będzie się nadawał i jak długo pochodzi. A wczoraj tak wrzeszczał nie chciał się piżamę dać ubrać, że się śmieję że niedługo sąsiedzi naślą opiekę (po tych wydarzeniach co to ciągle słychać o krzywdzeniu dzieci) aby mnie sprawdzili czy się nad dzieckiem nie znęcam, a mój już po prostu wysiedzieć w domu chyba nie może, a jak wychudł po tej chorobie teraz no nie chce jeść :-:)-( A ja zaszalałam małemu na urodziny kupiłam fotelik do samochodu z isofixem zabolało finansowo ;-) ale to był jedyny prezent jaki dostał babcia nic mu nie dała a gości nie zapraszaliśmy bo u nas spółdzielnia od 1,5 miesiąca naprawia balkon i wszystko z balkonu stoi w mieszkaniu i nie ma jak się ruszać, a już zaraz tyle będzie po urodzinach że już bez sensu :-(

Ostatnia edycja:
reklama
karina1234 co się dzieje?
jaims oo fotel super sprawa też się zastanawiam czy mu takiego prezentu nie sprawić
:-) teraz mamy fotel 9-18kg i najwyższa pora pomyśleć o zmianie.... jaki fotel kupilaś? drogi?

Niektórzy faceci sami są jak dzieci a ja akurat musiałam na takiego trafić....dziecko, nie daj Boże chore i noc nie przespana, żona, która potrzebuje pomocy w tym i w tamtym ahh i po co mu takie życie jak miał jeszcze jedną opcję do wyboru, kawalerskie życie, imprezy, panny a co tam rodzina, znudziło się to spakował manatki i uciekł, żaden problem...
Mój też chory i zamiast być lepiej to dzisiaj gorączki jeszcze dostał, teraz śpi leki zaczynają działać i też mam nadzieję, że w poniedziałek już pójdzie do przedszkola.

karina1234 a co się dzieje że kryzys? może tylko kryzysik? ;-)
maartuska jak kupiłam chicco no właśnie w tym foteliku do 18 był już akurat a mówię dojdzie zimą kurtka i będzie mu ciasno albo go w końcu nie dopnę. Chicco nie miał najlepszej opinii w śród fotelików ale te z isofixem nie wypadają najgorzej. A te recardo jeszcze droższe.

jaimis, zrób Patrykowi syrop z buraka, u moje Martyny bardzo pomógł po tej sepsie:tak:
raz ,że działa wykrzusnie a dwa odżywia- pokrój buraka w plastry i zasyp cukrem, zostaw żeby puścił sok, podawaj 2-3 razy dziennie po łyżeczce:tak:

sorry że wtrąciłam się tak w srodek rozmowy:-)

O gdybym wcześniej wiedziała to też bym zrobiła małemu syrop z buraka:) Dostaliśmy też wczoraj od znajomej syrop z sosny ale nie stosowałam jeszcze bo bałam mu się dawać na noc ale podobno też działa.

Aga1108 muszę mu strzelić taki soczek a to tylko jak chory się daje czy zapobiegawczo też??? Słońce gdzie się wtrąciłaś w środek po prostu dawno nie zaglądałaś tutaj :-) A wiesz ja mam stresującą pracę a popisanie na forum czy fb mnie relaksuje ale ciiii ;-):-D;-)

maartuska, ostrożnie z tym syropem sosnowym, tak małym dzieciom nie podaje się takiego syropu ze względu na silne własciwości alergizujące:tak: dopiero od 6 rż:tak:

asia, możesz też dawac zapobiegawczo:tak:
hee..zaglądam codziennie tylko wiesz jak u mnie z czasem kiepsko więc i z pisaniem kiepsko:baffled:
..pisanie...jak si ę człowiek wygada to mu na duszy lżej:tak::-)

reklama
teraz pogoda taka ze dzieci choruja, u nas tylko w nosie cos siedzi wiec dzialamy zeby nie trzeba bylo isc do lekarza. dzis slonko jest, moze sie rozciepli i bedzie mozna sie jeszcze sporo dotleniac.

my na weekend liczymy na pogode, w ramach poprawy nastroju chcemy sie jeszcze na jeden dzien w gory wybrac :)

Do góry