reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hejka Laski :)
dołączam do Was ...
moj Mąż po 6 latach malzenstwa stwierdzil ze chce rozwod bo za malo mu uczuc dawalam, ostatnio odkrylam ze ma romans z 21 latka z pracy hahah
mamy dwoch synkow
jak sobie poradzilyscie dziewczyny po rozstaniu?

czarnula83 aż się "posmarkałam" ze śmiechu za mało uczuć??? Rozumie że młodszy synek ma 8 miesięcy, to nie chodzi o uczucia, co mu daje małolata z pracy? nowe zafascynowanie inny sex i zero obowiązków nie to co przy żonie gdzie trzeba dziećmi się zająć, zakupy, śmieci itp., uwierz że nie chodzi o uczucia. Kolejny facet okazał się dupkiem w stosunku do swojej rodziny, kolejny egoista skupiony głównie na swoim dupsku. Olej dziada, codziennie sobie powtarzaj że nie docenił tego co miał i nie jest wart nawet jeszcze jednej twojej myśli, a ty w UK? Zatroszcz się finansowo o Was nie wiem jak tam to wygląda, nie stawaj mu na drodze kontaktów z dziećmi ale tylko i wyłącznie na twoich warunkach, od dziś najważniejsze jest dla Ciebie aby to tobie było dobrze :tak::tak: a bycie samą jest do dupy czasami ostatnią rzeczą jaką mi się chce to chcieć cokolwiek, sama się martwisz o wszystko ja teraz sama walczę z samochodem, kiedyś dawałam kluczyki tylko i wracał naprawiony, ale da się żyć, a z każdym dniem będzie lepiej, pamiętaj nie ty jesteś winna tej sytuacji to on wybrał wygodniejsze życie. A dzieci dają tyle radości i siły tylko trzeba chcieć :tak:

dzien dobry:tak:

czarnulka to twoj maz ma super wytlumaczenie... no ale takich idiotow coraz wiecej....
teraz podsatwa to skupienie sie na sobie i dzieciach, wasze szczescie jest najwazniejsze

dziekuje dziewczyny za slowa otuchy
dopiero o romansie sie dowiedzialm kilka dni temu.
fakt klocilismy sie czesto, wczesniej mowil ze za malo uczuc mu daje, mialam to zmienic i mielismy sprobowac od nowa, wyslal mnie do polski na miesiac z dzieciakami i mial odpoczac i zateskic za mna, ale po przyjezdzie do uk myslalam ze da sie to naprawic, aleon nie chcial, siedzial non stop w sypialni i bawil sie komorka, potem po kilku dniach przyszedl i powiedzial ze to koniec. pytalam sie czy kogos ma a on ze nie, no to uwierzylam mu. potem zajrzalam na gg i fejsbuka a tu niespodzianka.
pisza do siebie kochanie kochany, caly czas o sexie pisza i ze beda do konca zycia ze soba.
no jakas masakra

Czarnula coraz wiecej takich d.upkow na swiecie, gdzie oni sie sieja???
skup sie na dzieciach i sobie,a nim daj sobie spokoj,bo nie ma kim
wyprowadzil sie?? jak sobie dajesz rade?

reklama
Czarnulka to wszystko świeże L pewnie Ciebie za wiele to nie pocieszy, ale oni wszyscy chyba tacy zakłamani. Ojciec mojego dziecka odszedł w sylwestra, miał to wszystko już zaplanowane a jeździł ze mną na zakupy i kupowaliśmy razem szampana J Tak że nie jest wyjątkowe to co Ciebie spotkało ani to nie twoja wina że jemu się znudziła zabawa w rodzinę. A teraz jesteś w UK i co dalej myślałaś już czy jeszcze do Ciebie nie dociera że twoje życie się zmieniło? A dzieci jak zwłaszcza ten starszy?

Do góry