reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no ja wczoraj kupiłam kartkę a mały ją pobazgrał :-)

a ktoś wczoraj oglądał chyba to "uwaga" była o tym że fundusz alimentacyjny kazał kobiecie oddać pieniądze bo podobno wyłudziła a ojciec dzieci nie żył??? no ja też nie mam w ogóle kontaktu z ojcem mojego dziecka i to jego taka wola a mieszkamy w innych miastach nie mam kontaktu z żadnymi wspólnymi znajomymi bo wszyscy się porozjeżdżali i ci co ze mną maja kontakt nie mają z nim i vice versa tak że jak go szlak trafi też nie będę wiedzieć. A to nie fundusz powinien się interesować takim delikwentem i od niego co jakiś czas ściągać i wiedzieć czy żyje czy nie???? W tych polskich urzędach to chore najlepiej by siedzieli i chcieli żeby petenci im nie przeszkadzali w pierdzeniu w stołki :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:

reklama
no ja wczoraj kupiłam kartkę a mały ją pobazgrał :-)

a ktoś wczoraj oglądał chyba to "uwaga" była o tym że fundusz alimentacyjny kazał kobiecie oddać pieniądze bo podobno wyłudziła a ojciec dzieci nie żył??? no ja też nie mam w ogóle kontaktu z ojcem mojego dziecka i to jego taka wola a mieszkamy w innych miastach nie mam kontaktu z żadnymi wspólnymi znajomymi bo wszyscy się porozjeżdżali i ci co ze mną maja kontakt nie mają z nim i vice versa tak że jak go szlak trafi też nie będę wiedzieć. A to nie fundusz powinien się interesować takim delikwentem i od niego co jakiś czas ściągać i wiedzieć czy żyje czy nie???? W tych polskich urzędach to chore najlepiej by siedzieli i chcieli żeby petenci im nie przeszkadzali w pierdzeniu w stołki :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:
nie ogladalam,ale zobacze na stronie stronach Uwagi pozniej

młoda i mnie w tym tygodniu jakies choruosko dopadlo, musze jej za chwile zrobic inhalacje
za dwa konczy sie laba mlodej, koncza sie ferie

jaimi[/B]s, czyli kurtka synusiowi przypadła do gustu:-D

mozi, to nie fajną macie końcówkę ferii, zdrówka dla Was:-)

jaimis, czyli kurtka synusiowi przypadła do gustu:-D

mozi, to nie fajną macie końcówkę ferii, zdrówka dla Was:-)

jaimis ja nie ogaldalam ale masakra przeciez taki tatus jest pod kontrola komornika i komornikowi powinni od razu zglosic smierc... bo skad niby taka matka ma to wiedziec?? chore.....

olla no też mi się tak wydaje że to już urzędnicy powinni tym się zajmować a nie matce dziecka kazać zwracać pieniądze a oni od czego są??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
coraz bardziej mnie ten kraj osłabia i absurd goni absurd i tylko ci na górze nie widzą nic złego w dawaniu sobie nagrody za dobrą pracę w kwocie dla szarego człowieka nie wyobrażającej 40 tysi, może kraju to nie poratuje ale czysta przyzwoitość, choć te pieniądze przekazali by na jakiś dom dziecka, sami po 15 tysi miesięcznie oficjalnie zarabiają a ile w jakiś działalnościach koneksyjno-rodzinnych i lewych interesach. Jak kasą się dzielili jakoś już nie było podziałów międzypartyjnych :-D:-D:-D

dla mnie to wszystko co sie u nas dzieje to jest paranoja... skad ja np mialabym wiedziec ze ojcu mlodej sie cos stalo??
przeciez jakbysmy mieli normlany kontakt to pewnie zaden fundusz alimentacyjny nie bylby potrzebny... chore...

a te nagrody to mega przegiecie... cholera za co?? na tydzien niech sie z nami zamienia... i wtedy sobie mogal przyznac nagrody!

fajnie, 40000 za pierdzenie w stołek , przegladanie FB i czytanie Faktu lub Super Ekspresu...też chciałabym miec taką pracę:tak:

no cóż samotna matka powinna być równiez jasnowidzem wg naszego państwa:crazy:

dla naszego państwa to najlepiej żeby podatnik oddawał im prawie całą pensję i nic w zamian nie chciał :-D:-D:-D a oni tylko by sobie na państwowych stołkach sprawozdania pisali i dostawali premię a jeździć a uczyć się o bezroboci na przykład muszą przecież lecieć do Ameryki Południowej :-D:-D:-D a ty człowieku płać i płacz i idź tylko na wyboru żeby dobra frekwencja była a potem Cię w d...pie mają. Tanie państwo jak jeszcze raz powiedzą przed wyborami zwymiotuję :wściekła/y:

reklama
Dzień dobry/dobry wieczór.
Haa pewnie nikt mnie nie pamięta bo daaawno mnie tu nie było :) Mój ostatni wpis na stronie 1990... Fajnie, tylko szkoda że przybywa samotnych rodziców :) Tak szybko napiszę coś o sobie bo wątpie żeby ktoś był takim hardcorem i mnie pamiętał :) Zostałem sam z dzieckiem gdy miało 1,5mieś. jego mama zginęła w wypadku. To było w 2008 roku, a teraz chce dać Wam dowód że można być szczęśliwym! Teraz mam yyy dwójkę dzieci i wspaniałą żone :) Moje drugie dziecko właśnie skończyło miesiąc i chce Wam powiedzieć że głowa do góry - jak udało się takiemu frajerowi jak mi to i Wam sie uda! :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Do góry