reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hej dziewczyny,
widze ze na forum gorącooo... bedziemy trezba komus utrzec nosa.. martttika nie daj sie zastraszyc i gratulacje dla Filipka, teraz ci sie zacznie..:)
Aga sorki za brak odp z tym ubezpieczeniem, ogolnie jak narazie doopa.. z plemnikiem o tym nie gadalam bo nawet wole zeby juz to panstwo ubezpieczalo niz on tam;/
to od dzisiaj zaczynasz prace?

a my juz zaczelysmy sie do siebie usmiechac i dluzej patrzec w oczka hihi
a poza tym jestesmy w trakcie zakupu autka:))))) czekamy tylko az przyjda dokumenty z niemiec i jest nasz :)))

super,ze Filipek chodzi, trzeba sie cieszyc piewrszymi kroczkami synka,a ex miec gleboko w powazaniu

a ja zmeczona, po odebraniu mlodej pojechalismy poprawic noski u okularow, podeszlismy do pepco, kupilam mlodej bluzeczke,mam nadzieje,ze po pierwszym praniu sie nie zmechaci za bardzo,a pozniej do bibioteki i powrot na domku,
kawa dopita, trzeba sie zwiasc i sprawdzic mlodą z czytanki co Pani zadała

hej

melduję się:-)
padam na pyszczek po długggggimmmmmmmmm dniu, zaliczyłam spacer do sklepu, obiad, prysznic i łóżko moje:-D:-D
w pracy ok, mozna spokojnie dychnąć , dzikich tłumów nie ma przynajmniej dziś, mieszkanko też w porządku:tak:
młoda spokojnie zniosła rozstanie z mamą i to najważniejsze:tak:

marttitka, przejrzenie na oczy to już bardzo duży krok naprzód:tak:, gratulacje dla Fifiego:-)

emilka, nie ma za co:-), gratuluję nowego nabytku:-) a co to za ""cacko":confused:

Aga
marttitka
jak zacznie gadać teksty które Ci się nie podobają wyproś dziada jest u Ciebie i spotkanie mają przebiegać na twoich zasadach!!! zwyczajny toksyczny związek ;-) nie ty jedyna w takim tkwiłaś;-)
oni potrafią czasami być idealni a my się łudzimy że jak się bardziej postaramy to idealnie będzie cały czas..... Gratulacje że chodzi i dużo siły żeby za dzidziolem biegać :tak:
emilka87 fiu fiu jaki samochód?
Aga no to oby każdy dzień był lepszy w pracy, a ja to nabawiłam się chyba wrzodu żołądka ja wiem że teraz uważają że to od bakterii a nie stresu ale u mnie to się uruchomiło od stresów z prac muszę się przejść do lekarza no ale najpierw muszę samochód ogarnąć wodę na płyn zmienić itp chore stary grat ma pierwszeństwo przede mną :-p

reklama
Do góry