reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej,a ja sama w domu, mloda na groby pojechala z dziadkami,
mam nadzieje,ze sie nie rozpada,bo wczesniej padalo,ale sie rozjasnilo i pojechali
mam chwile dla siebie:-D i sie lenie,a co-czasem mozna:-D:tak:

reklama
hej
a u nas pogoda piękna się utrzymała aż do wieczora, tylko wiało niesamowicie. Filipkowi się znicze spodobały i ledwo ogarniałam z nim sytuację, więc groby zaliczone w ekspresowym tempie :)

hej

my na grobach byłyśmy dziś, Młoda chciała jak najszybciej do domu bo była śpiąca więc była tzw "szybka piłka":tak:
teraz pojadła i padła, ufff:cool2:

jaimis, to synuś choć obecny tylko ciałem ale jednak wie kto zapalał znicze:-D

mozi, lenistwo czasem jak najbardziej wskazane:-D

martittka, może mały strażak rośnie z Fifiego;-)

hej, ogladam domument o mlodych matkach,ktore z jednej szkoly w ciagu jednego roku szkolego zostana matkami, film o 18 ciezarnych 16 -latkach, jedna z dziewczyn wydala oswiadczenie,ze nie planowala ciazy tak mlodo,jest jest jeszcze dzieckiem,ze cie zabezpieczala ze swoim chlopakiem-szok, to jak jest dzieckiem? to po co uprawiala sex?czy wie co to??to dla nich forma zabawy???

Ostatnia edycja:
najgorsze że niedługo nasze dzieci będą miały po 16 lat :szok: choć ja to już nie pierwszej młodości to też nie chce żeby mój synuncio na dziecko zdecydował się koło 40 ;-)
a dziś mój synincio oglądał wiadomości i stwierdził że pan jest w hahajo tzn.: w Ohio ;-)

Mozi dziewczyny? same sobie tych dzieci nie zrobily :sorry2: ale fakt czasy mamy teraz takie ze choc ja zawsze bylam o 3 kroki dalej niz moje pokolenie to na dzisiejsze pokolenie przeciez jeszcze dzieci to kopara mi opada az sie boje co moje dziecie wymysli jak bedzie mialo 16 lat :confused:

reklama
dzien dobry
ja to przerazona jestem tymi dziecmi teraz..

pogoda za oknem nawet wzgledna...
ja wczoraj bylam z oliwka u kolezanki, poisedzialysmy, winko wypite wiec weekend rozpoczety:)

Do góry