reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej,a ja sama w domu, mloda na groby pojechala z dziadkami,
mam nadzieje,ze sie nie rozpada,bo wczesniej padalo,ale sie rozjasnilo i pojechali
mam chwile dla siebie:-D i sie lenie,a co-czasem mozna:-D:tak:

reklama
hej
a u nas pogoda piękna się utrzymała aż do wieczora, tylko wiało niesamowicie. Filipkowi się znicze spodobały i ledwo ogarniałam z nim sytuację, więc groby zaliczone w ekspresowym tempie :)

hej

my na grobach byłyśmy dziś, Młoda chciała jak najszybciej do domu bo była śpiąca więc była tzw "szybka piłka":tak:
teraz pojadła i padła, ufff:cool2:

jaimis, to synuś choć obecny tylko ciałem ale jednak wie kto zapalał znicze:-D

mozi, lenistwo czasem jak najbardziej wskazane:-D

martittka, może mały strażak rośnie z Fifiego;-)

hej, ogladam domument o mlodych matkach,ktore z jednej szkoly w ciagu jednego roku szkolego zostana matkami, film o 18 ciezarnych 16 -latkach, jedna z dziewczyn wydala oswiadczenie,ze nie planowala ciazy tak mlodo,jest jest jeszcze dzieckiem,ze cie zabezpieczala ze swoim chlopakiem-szok, to jak jest dzieckiem? to po co uprawiala sex?czy wie co to??to dla nich forma zabawy???

Ostatnia edycja:
najgorsze że niedługo nasze dzieci będą miały po 16 lat :szok: choć ja to już nie pierwszej młodości to też nie chce żeby mój synuncio na dziecko zdecydował się koło 40 ;-)
a dziś mój synincio oglądał wiadomości i stwierdził że pan jest w hahajo tzn.: w Ohio ;-)

Mozi dziewczyny? same sobie tych dzieci nie zrobily :sorry2: ale fakt czasy mamy teraz takie ze choc ja zawsze bylam o 3 kroki dalej niz moje pokolenie to na dzisiejsze pokolenie przeciez jeszcze dzieci to kopara mi opada az sie boje co moje dziecie wymysli jak bedzie mialo 16 lat :confused:

reklama
dzien dobry
ja to przerazona jestem tymi dziecmi teraz..

pogoda za oknem nawet wzgledna...
ja wczoraj bylam z oliwka u kolezanki, poisedzialysmy, winko wypite wiec weekend rozpoczety:)

Do góry