reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

w Medyku robią rózne w zależności od zapotrzebowania, mój brat kilka lat temu miał robione tylko pokarmowe, miał wtedy wezwanie do WKU
a 2 tyg temu robił tylko pyłki, roztocza, kurz:tak:

reklama
pokarmowe tsz kiedys mailysmy, ogolnie sprawdzlam nawet w labolatorium Frydy, sa panele alergiczne i chyba w tym jest jedne lek
a na ogolne skadniki oliwia juz kiedys miala miec u dermatologa robione, jak ja wszytskie masci uczulały.
eh, wolne by sie przydalo zeby poszuakc tego wszystkiego

ja też jestem zadowolona że piątek ale dlaczego weekend jest taki krótki powinien jakiś dłuższy być albo więcej świąt :-D:-D:-D:-D:-D
olla masakra z tą alergią :-(
Aga oj tam nie ważne czy się wywiesz czy dowiesz grunt żeby efekt był ;-) a takie słówka to perełki zanikające

eh... u nas znow ciezka noc, pierw mega bol kolana u oliwi...
a teraz znow wymiotuje... za cholere nie wiem co sie dzieje i nie wiem co robic...
zastanawiam sie .... czy udezyc na pogotowie czy na truchana...

cześć dziewczyny! Przyszłam się przywitać!
Mam niespełna 1,5 rocznego synka i jestem w 15 tc. Parę dni temu zostałam samotną mamuśką, bez odwrotu. Nowa to dla mnie sytuacja, najbardziej przerażają mnie te wszystkie formalności.
Będę tu często zaglądać chyba:)

HEJ, ja sie tylko melduje,ze zyje, brak czasu na razje na net, obiad,lekcje, sprzatanie, inne zajecia bede wieczorkiem jak cos

milego popoludnia

witaj GO jak sobie radzisz??

reklama
Do góry