reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
pokarmowe tsz kiedys mailysmy, ogolnie sprawdzlam nawet w labolatorium Frydy, sa panele alergiczne i chyba w tym jest jedne lek
a na ogolne skadniki oliwia juz kiedys miala miec u dermatologa robione, jak ja wszytskie masci uczulały.
eh, wolne by sie przydalo zeby poszuakc tego wszystkiego
a na ogolne skadniki oliwia juz kiedys miala miec u dermatologa robione, jak ja wszytskie masci uczulały.
eh, wolne by sie przydalo zeby poszuakc tego wszystkiego
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga ja bym była wdzieczna za info
mozi ja witam w klubie tych co je brzuch boli z wiadomego powodu, mnie tez glowa boli...
mozi ja witam w klubie tych co je brzuch boli z wiadomego powodu, mnie tez glowa boli...
ja też jestem zadowolona że piątek ale dlaczego weekend jest taki krótki powinien jakiś dłuższy być albo więcej świąt
olla masakra z tą alergią :-(
Aga oj tam nie ważne czy się wywiesz czy dowiesz grunt żeby efekt był ;-) a takie słówka to perełki zanikające
olla masakra z tą alergią :-(
Aga oj tam nie ważne czy się wywiesz czy dowiesz grunt żeby efekt był ;-) a takie słówka to perełki zanikające
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
eh... u nas znow ciezka noc, pierw mega bol kolana u oliwi...
a teraz znow wymiotuje... za cholere nie wiem co sie dzieje i nie wiem co robic...
zastanawiam sie .... czy udezyc na pogotowie czy na truchana...
a teraz znow wymiotuje... za cholere nie wiem co sie dzieje i nie wiem co robic...
zastanawiam sie .... czy udezyc na pogotowie czy na truchana...
cześć dziewczyny! Przyszłam się przywitać!
Mam niespełna 1,5 rocznego synka i jestem w 15 tc. Parę dni temu zostałam samotną mamuśką, bez odwrotu. Nowa to dla mnie sytuacja, najbardziej przerażają mnie te wszystkie formalności.
Będę tu często zaglądać chyba
Mam niespełna 1,5 rocznego synka i jestem w 15 tc. Parę dni temu zostałam samotną mamuśką, bez odwrotu. Nowa to dla mnie sytuacja, najbardziej przerażają mnie te wszystkie formalności.
Będę tu często zaglądać chyba
Mozi
MAMUŚKA BB
HEJ, ja sie tylko melduje,ze zyje, brak czasu na razje na net, obiad,lekcje, sprzatanie, inne zajecia bede wieczorkiem jak cos
milego popoludnia
witaj GO jak sobie radzisz??
milego popoludnia
witaj GO jak sobie radzisz??
reklama