reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
akcja z basen byla wczoraj mega....
dzis w dzien dobry tvn byl dyrektor up naszego.. opowiadał o porjekcie... kurde normalnei teraz cała polska wie jaki nasz up jest super....
dzis pierwszy dzien w pracy po wolnym, ciezko bylo....
po pracy stomatolog z oliwka i to juz byla masakra, malej wyszla na gorze jedynka, tyle ze z przodu jeszcze pol mleczaka bylo, ktory sie nie ruszał... wiec trzeba bylo go usunac.... nic przyjemnego...
BYL ZASTRZYK, USUNIECIE... eh ja to chyba gorzje niz ona przezylam.
akcja z basen byla wczoraj mega....
dzis w dzien dobry tvn byl dyrektor up naszego.. opowiadał o porjekcie... kurde normalnei teraz cała polska wie jaki nasz up jest super....
dzis pierwszy dzien w pracy po wolnym, ciezko bylo....
po pracy stomatolog z oliwka i to juz byla masakra, malej wyszla na gorze jedynka, tyle ze z przodu jeszcze pol mleczaka bylo, ktory sie nie ruszał... wiec trzeba bylo go usunac.... nic przyjemnego...
BYL ZASTRZYK, USUNIECIE... eh ja to chyba gorzje niz ona przezylam.
Aga1108
Po prostu mama
oj, to się bidulka wycierpiała:-(
a usuwane miała w znieczuleniubo dzieciom stomatolodzy nie za bardzo chcą dawać zanieczulenie, nas też czeka wizyta u pani doktor ząbek ale Młoda leci tam jak na skrzydłach
to ten projekt-kosmetyczny
a usuwane miała w znieczuleniubo dzieciom stomatolodzy nie za bardzo chcą dawać zanieczulenie, nas też czeka wizyta u pani doktor ząbek ale Młoda leci tam jak na skrzydłach
to ten projekt-kosmetyczny
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga tak to ten projekt z kasa, byl dzis przedstawiony w up.
wiesz z oliwka w tym problem ze znieczulenie w zelu ja uczula, i niestety dostala to w zastrzyku, gdzie widza igle byla juz mega wystraszona.
wiesz z oliwka w tym problem ze znieczulenie w zelu ja uczula, i niestety dostala to w zastrzyku, gdzie widza igle byla juz mega wystraszona.
Mozi
MAMUŚKA BB
Hej, czytam ksiazke,juz koncze wiec bedzie wiecej czasu, jak nie zaczne nad dyplo myslec,
teraz musze temat i plan,a z taka dziewczyna mieslimy podobny,wiec mysle nad innym, ciekawe co mi jutro powie,mam stresa
a tak my z mloda do dentysty za tyg do kontrol,sprawdzic ostatni zabek na gorze czy próchnica nie atakuje,
a jeszcze mlodej dwie dwojki mlodej wylecialy w lipcu, jedna wyszla,jest gdzies 2 mm,a drugiej ani sladu
teraz musze temat i plan,a z taka dziewczyna mieslimy podobny,wiec mysle nad innym, ciekawe co mi jutro powie,mam stresa
a tak my z mloda do dentysty za tyg do kontrol,sprawdzic ostatni zabek na gorze czy próchnica nie atakuje,
a jeszcze mlodej dwie dwojki mlodej wylecialy w lipcu, jedna wyszla,jest gdzies 2 mm,a drugiej ani sladu
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
aga to u nas od maja wyszlo po polowie jedynek na dole
teraz ta jedynka na gorze no i jedna 2 na dole sie rusza.
teraz ta jedynka na gorze no i jedna 2 na dole sie rusza.
Mozi
MAMUŚKA BB
spalikam czajnik mamie,wstawilam wode na kawke i zaczelam sprzatac w srednim pokoju i mloda do spania klasc,kąpać,wyciagnelam z wody i cos mi smierdzi, kuzna przy mnie czajnik nie ma zywota dlugiego
Ostatnia edycja:
o widzę że temat zębowy no u nas zaczęły iść tylne zęby dziś odkryłam podczas mycia zębisków :-) a Oliwce współczuję ale u mnie olano wychodziły stałe a miałam jeszcze mleczne i miałam strasznie krzywe zęby :-( ale aparaciki ponosiłam ;-)
teraz u dzidizola oglądam tylko kiedy mogę
Mozi myślałam że zaraz rodzisz i się nie pochwaliłaś
teraz u dzidizola oglądam tylko kiedy mogę
Mozi myślałam że zaraz rodzisz i się nie pochwaliłaś
reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
Hej,a co tu taka cisza???????????????/