reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cześć:-)

pustawo....czyżbyście oglądały blamaż na narodowym:no:

cóż...perfekcyjna to podobnież kolejny blamaż:baffled:...ale nie ma ludzi doskonałych;-)

reklama
dzien dobry
akcja z basen byla wczoraj mega....

dzis w dzien dobry tvn byl dyrektor up naszego.. opowiadał o porjekcie... kurde normalnei teraz cała polska wie jaki nasz up jest super....

dzis pierwszy dzien w pracy po wolnym, ciezko bylo....
po pracy stomatolog z oliwka i to juz byla masakra, malej wyszla na gorze jedynka, tyle ze z przodu jeszcze pol mleczaka bylo, ktory sie nie ruszał... wiec trzeba bylo go usunac.... nic przyjemnego...
BYL ZASTRZYK, USUNIECIE... eh ja to chyba gorzje niz ona przezylam.

oj, to się bidulka wycierpiała:-(
a usuwane miała w znieczuleniu:confused:bo dzieciom stomatolodzy nie za bardzo chcą dawać zanieczulenie, nas też czeka wizyta u pani doktor ząbek ale Młoda leci tam jak na skrzydłach:-D

to ten projekt-kosmetyczny:confused:

aga tak to ten projekt z kasa, byl dzis przedstawiony w up.

wiesz z oliwka w tym problem ze znieczulenie w zelu ja uczula, i niestety dostala to w zastrzyku, gdzie widza igle byla juz mega wystraszona.

Hej, czytam ksiazke,juz koncze wiec bedzie wiecej czasu, jak nie zaczne nad dyplo myslec,
teraz musze temat i plan,a z taka dziewczyna mieslimy podobny,wiec mysle nad innym, ciekawe co mi jutro powie,mam stresa

a tak my z mloda do dentysty za tyg do kontrol,sprawdzic ostatni zabek na gorze czy próchnica nie atakuje,
a jeszcze mlodej dwie dwojki mlodej wylecialy w lipcu, jedna wyszla,jest gdzies 2 mm,a drugiej ani sladu

spalikam czajnik mamie,wstawilam wode na kawke i zaczelam sprzatac w srednim pokoju i mloda do spania klasc,kąpać,wyciagnelam z wody i cos mi smierdzi, kuzna przy mnie czajnik nie ma zywota dlugiego :sorry2:

Ostatnia edycja:
o widzę że temat zębowy no u nas zaczęły iść tylne zęby dziś odkryłam podczas mycia zębisków :-) a Oliwce współczuję ale u mnie olano wychodziły stałe a miałam jeszcze mleczne i miałam strasznie krzywe zęby :-( ale aparaciki ponosiłam ;-)
teraz u dzidizola oglądam tylko kiedy mogę
Mozi myślałam że zaraz rodzisz i się nie pochwaliłaś :szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry