reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

kto to może wiedzieć:confused:
mamuśki odpoczywają od neta:-D

ja wytyrałam młoda na spacerze i padła jak kłoda, a za ścianą jeden ciul wierci od godziny udarówką:wściekła/y: ale jej to nie przeszkadza:eek:
mnie też coś spanie łamie:baffled:

reklama
ja jestem
oliwka juzdawno padla

aga mam pytanko, masz moze namairy na naprawde dobrego alergologa na slasku??
albo opcje gdzie panele na uczulenia mozna zrobic na nfz....

NARESZCIE PIATEK:)

jaimis uczulenie to dosc delikatne slowo... oliwi spięło mięsnie w prawej nodze, po tym nieszczesnym znieczuleniu.
niestety mamy koeljny lek do kolekcji ktory uczula...

ogolnie to jest druga sytuacja kiedy cos takiego sie dzieje... jak byla mala po jednej mocniejszje masci nie czula wogóle nogi, nawet stanac nei umiala.

ogolnie uwazam ten tydzien za ciezki... masakra...

raczkowa, twój chłopak rozrywkowy było od początku ;-):-D

ola, znam świetnego alergologa tyle,że za wizytę trzeba płacić ok 100zł z testami - prof. Jarzy Jarząb, przyjmuje w Sosnowcu na ul.Kaliskiej 41 Centrum "Medyk" tel 32 293 45 79
a na NFZ to w Katowicach na ul.Powstańców robią ale termin oczekiwania....................:baffled:

hej, wczoraj nie zawitalam bo odrabialismy lekcje,a pozniej zapiekanke robilam
tez sie ciesze,ze piatek, jutro sie wyspie,a teraz leze bo mnie brzuch przy @ boli
mloda byla u kontroli,w poz do szkoly,w sr do pulmonologa,
jestem ciekawa co powie,bo nie widze poprawy,dalej kaszle,musze ja oklepywac

reklama
Do góry