reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej Dziewczynki :*

Czytam Was i czytam i przeraża mnie bezmyślnosc ojcow naszych dzieci..
Adaś chorował cały tydzień, to tatuś zainteresował się tylko raz i fakt faktem kupił mi leki dla niego, bo ja alimenty dopiero dostanę około piątku, ale poza tym nic więcej.. ehh..

Ja mam mnóstwo rzeczy na sprzedaż dla chłopca 0-3 lata za groszowe sprawy, gdyby któraś była zainteresowana.
Mam o tyle dobrze, ze co niedzielę wystawiam się z rzeczami na giełdzie staroci (bo tescie tam handluja antykami), to sobie zawsze coś zarobię :) całe szczęście że teście są za mną, bo jakbym miała tam stać tak sama z siebie to 25zl za miejsce musiałabym zapłacic, a wtedy interes świeczki warty..

w środę mamy z Adaśkiem pierwsze zajęcia z piłki nożnej.. pan trener zapowiedzial, ze to są zajecia dziecka z rodzicem, wiec pewnie ja (bo przeciez nie tatus, on faworyzuje swoja coreczke, a syna ma w glebokim powazaniu ;/) będę z małym brała w tym udział, mam nadzieję, że nie będę jedyną kobietą na tych zajęciach :D

reklama
dziekuje dziewczyny za rady:* chwilowo jest cisza, mała spokojna:)
Aga jak ja sie ciesze ze cie mamy :):* narazie podaje tylko cyca i tą glukoze ale w razie W zmienie te proporcje.. nabiał jak narazie odstawiony.. mam nadziedje ze to nie jest nietolerancja laktozy..
jutro badanie krwi na bilirubine:( nie wiem jak ja to przezyje:-( dałabym sie jeszcze raz pokroic zeby tylko córci tego oszczedzic:-(
martttika co za dup... z tego twojego plemika.. ciekawe czy wogole sie pokaze w dniu urodzin czy wysle smsa (jak u Agi).. my matki nie odpuscilybysmy zadnego swieta naszych malenstw.. moj plemnik tez dostał zjebki ze nie zadzwonił w pierwszy miesiac Małej.. pomału go na to uczulam.

dziewczyny szukam partnerki dla brata ktora z checia zamieszka za granicą.. dach i praca gwarantowana!!!:-D
a tak powaznie to mam nerwyyy bo laska mojego brata nagle mu oswiadczyla ze zjezdza do kraju bo ona juz tam nie chce byc.. chce isc do szkoly i znalezc prace w polsce bo tu niby lepiej :-D obudzila sie po 5 latach, a jemu kazała wybierac:crazy: żal mi go bo on juz jakos powaznie mysli o przyszlosci, chcialby załozyc rodzine a ona chce teraz "odzyskiwac młodosc":sorry: ajjjĆ :-D

emilka tak sie sklada, ze ja szukam sobie męża, ale wolalabym zyc tutaj w kraju :-( no nieciekawie go dziewczyna traktuje:-(
elena pamiętam!:tak:
aga ja też jestem zdania, ze jak tatuś ma się pojawiać raz w miesiącu na parę minut to lepiej niech głowy nie zawraca. I tego będę się trzymać. Z moim hadem nie mam zamiaru już rozmawiać, o cokolwiek prosić w kwestii opieki i w ogóle jak dla mnie to niech żyje przy mamusi i razem niech sie trzymaja to oboje na tym najlepiej wyjda. Jednego jestem pewna - każde wyrządzone zło wraca.

A co do wymiany ubranek to jestem za! Sama mam mnóstwo do oddania, a wiem, ze tu przynajniej trafia w dobre rece :-)

ola, ja jeżdzę na wakacje w okolice beskidu sądeckiego i tam 3-4 razy w tyg jest targ ciuchlandowy, za 2 zł można super rzeczy znaleźć od 0 do 10-11lat dla dzieciorów:tak:
mozesz napisac gdzie dokladnie i kiedy?
krewetka, dla nas to lepiej jak ex zejdzie nam z oczu dla dzieci różnie :-(ale z drugiej strony jeśli ma być 'tatusiem" wpadajacym na 2 godz raz w miesiącu jak było to u nas to lepiej niech zniknie w ogóle i nie miesza dziecku w głowie:no:, przynajmniej takie jest moje zdanie:tak:
dokladnie

ps. apropos ciuchów i innych rzeczy dla dzieci- może utworzymy wątek z wymianą:confused: co o tym sądzicie:confused:
swietny pomysl :)

Jednego jestem pewna - każde wyrządzone zło wraca.

ja cały czas mam taka nadzieje odkąd "matka chrzestna" Lilki odebrała jej ojca

cześć mamuśki

krewetka...Zakliczyn,na rynku z ciuchami stoją praktycznie codziennie,oprócz tego w środy i soboty jest duży targ gdzie zjeżdzają ludzie z całej okolicy a w piątki typowy ciucholand:tak:
codziennie jest babka , która ma na imię Jasia i sprzedaje wszystko jak leci po 2zł nieżależnie czy to dla starego czy dla dziecka-my mamy w tym roku konkretnie zaopatrzoną szafę i to same firmówki z Anglii:tak:
"chrzestna'.....to się popisała wyjątkową opieką....no koment:no:

jaimis...smuteczki Cię dopadają:-(

emilka, daj znać co po badaniach wyszło:tak:...."narzyczona"....chyba nie jest warta Twojego brata skoro tak łatwo rezygnuje:dry:

marttitka ja już dawno wyszłam z załozenia- umiesz liczyć licz na siebie:tak:

co do wymiany, oddania- ja mam między spacerówkę-parasolkę, której już nie używam i parę innych rzeczy
pogoda robi swoje, drugi dzień mnie gardło drapie:baffled:

krewetka...Zakliczyn,na rynku z ciuchami stoją praktycznie codziennie,oprócz tego w środy i soboty jest duży targ gdzie zjeżdzają ludzie z całej okolicy a w piątki typowy ciucholand:tak:
codziennie jest babka , która ma na imię Jasia i sprzedaje wszystko jak leci po 2zł nieżależnie czy to dla starego czy dla dziecka-my mamy w tym roku konkretnie zaopatrzoną szafę i to same firmówki z Anglii:tak:

dzieki, w czwartek bede jechac to moze zahacze i zobacze co tam sie dzieje?

hej dziewczyny, my juz w domu, ale za chwile do dentysty
a u nas nic ciekawego, stara nuda
chrzesna nie ma co :0 brak słów
a co do urodzin, moj ex byl tylko na jednych urodzinach mlodej, jak bylismy jeszcze razem

Smerfetka25 ooo zostaniesz sporcmanką może jakiś fajny samotny tatuś będzie ;-)
emilka87 no w końcu jakaś fajna propozycja na forum, szkoda że ja taka starowinka :-D:-D:-D:-D:-D
Aga mnie też oprócz smuteczków chorubsko dopada u mnie w nosie siedzi ;-)

chrzestna szok:szok: ja swojej nie znałam... może i lepiej ;-)

reklama
Do góry