reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej Dziewczynki :*

Czytam Was i czytam i przeraża mnie bezmyślnosc ojcow naszych dzieci..
Adaś chorował cały tydzień, to tatuś zainteresował się tylko raz i fakt faktem kupił mi leki dla niego, bo ja alimenty dopiero dostanę około piątku, ale poza tym nic więcej.. ehh..

Ja mam mnóstwo rzeczy na sprzedaż dla chłopca 0-3 lata za groszowe sprawy, gdyby któraś była zainteresowana.
Mam o tyle dobrze, ze co niedzielę wystawiam się z rzeczami na giełdzie staroci (bo tescie tam handluja antykami), to sobie zawsze coś zarobię :) całe szczęście że teście są za mną, bo jakbym miała tam stać tak sama z siebie to 25zl za miejsce musiałabym zapłacic, a wtedy interes świeczki warty..

w środę mamy z Adaśkiem pierwsze zajęcia z piłki nożnej.. pan trener zapowiedzial, ze to są zajecia dziecka z rodzicem, wiec pewnie ja (bo przeciez nie tatus, on faworyzuje swoja coreczke, a syna ma w glebokim powazaniu ;/) będę z małym brała w tym udział, mam nadzieję, że nie będę jedyną kobietą na tych zajęciach :D

reklama
dziekuje dziewczyny za rady:* chwilowo jest cisza, mała spokojna:)
Aga jak ja sie ciesze ze cie mamy :):* narazie podaje tylko cyca i tą glukoze ale w razie W zmienie te proporcje.. nabiał jak narazie odstawiony.. mam nadziedje ze to nie jest nietolerancja laktozy..
jutro badanie krwi na bilirubine:( nie wiem jak ja to przezyje:-( dałabym sie jeszcze raz pokroic zeby tylko córci tego oszczedzic:-(
martttika co za dup... z tego twojego plemika.. ciekawe czy wogole sie pokaze w dniu urodzin czy wysle smsa (jak u Agi).. my matki nie odpuscilybysmy zadnego swieta naszych malenstw.. moj plemnik tez dostał zjebki ze nie zadzwonił w pierwszy miesiac Małej.. pomału go na to uczulam.

dziewczyny szukam partnerki dla brata ktora z checia zamieszka za granicą.. dach i praca gwarantowana!!!:-D
a tak powaznie to mam nerwyyy bo laska mojego brata nagle mu oswiadczyla ze zjezdza do kraju bo ona juz tam nie chce byc.. chce isc do szkoly i znalezc prace w polsce bo tu niby lepiej :-D obudzila sie po 5 latach, a jemu kazała wybierac:crazy: żal mi go bo on juz jakos powaznie mysli o przyszlosci, chcialby załozyc rodzine a ona chce teraz "odzyskiwac młodosc":sorry: ajjjĆ :-D

emilka tak sie sklada, ze ja szukam sobie męża, ale wolalabym zyc tutaj w kraju :-( no nieciekawie go dziewczyna traktuje:-(
elena pamiętam!:tak:
aga ja też jestem zdania, ze jak tatuś ma się pojawiać raz w miesiącu na parę minut to lepiej niech głowy nie zawraca. I tego będę się trzymać. Z moim hadem nie mam zamiaru już rozmawiać, o cokolwiek prosić w kwestii opieki i w ogóle jak dla mnie to niech żyje przy mamusi i razem niech sie trzymaja to oboje na tym najlepiej wyjda. Jednego jestem pewna - każde wyrządzone zło wraca.

A co do wymiany ubranek to jestem za! Sama mam mnóstwo do oddania, a wiem, ze tu przynajniej trafia w dobre rece :-)

ola, ja jeżdzę na wakacje w okolice beskidu sądeckiego i tam 3-4 razy w tyg jest targ ciuchlandowy, za 2 zł można super rzeczy znaleźć od 0 do 10-11lat dla dzieciorów:tak:
mozesz napisac gdzie dokladnie i kiedy?
krewetka, dla nas to lepiej jak ex zejdzie nam z oczu dla dzieci różnie :-(ale z drugiej strony jeśli ma być 'tatusiem" wpadajacym na 2 godz raz w miesiącu jak było to u nas to lepiej niech zniknie w ogóle i nie miesza dziecku w głowie:no:, przynajmniej takie jest moje zdanie:tak:
dokladnie

ps. apropos ciuchów i innych rzeczy dla dzieci- może utworzymy wątek z wymianą:confused: co o tym sądzicie:confused:
swietny pomysl :)

Jednego jestem pewna - każde wyrządzone zło wraca.

ja cały czas mam taka nadzieje odkąd "matka chrzestna" Lilki odebrała jej ojca

cześć mamuśki

krewetka...Zakliczyn,na rynku z ciuchami stoją praktycznie codziennie,oprócz tego w środy i soboty jest duży targ gdzie zjeżdzają ludzie z całej okolicy a w piątki typowy ciucholand:tak:
codziennie jest babka , która ma na imię Jasia i sprzedaje wszystko jak leci po 2zł nieżależnie czy to dla starego czy dla dziecka-my mamy w tym roku konkretnie zaopatrzoną szafę i to same firmówki z Anglii:tak:
"chrzestna'.....to się popisała wyjątkową opieką....no koment:no:

jaimis...smuteczki Cię dopadają:-(

emilka, daj znać co po badaniach wyszło:tak:...."narzyczona"....chyba nie jest warta Twojego brata skoro tak łatwo rezygnuje:dry:

marttitka ja już dawno wyszłam z załozenia- umiesz liczyć licz na siebie:tak:

co do wymiany, oddania- ja mam między spacerówkę-parasolkę, której już nie używam i parę innych rzeczy
pogoda robi swoje, drugi dzień mnie gardło drapie:baffled:

krewetka...Zakliczyn,na rynku z ciuchami stoją praktycznie codziennie,oprócz tego w środy i soboty jest duży targ gdzie zjeżdzają ludzie z całej okolicy a w piątki typowy ciucholand:tak:
codziennie jest babka , która ma na imię Jasia i sprzedaje wszystko jak leci po 2zł nieżależnie czy to dla starego czy dla dziecka-my mamy w tym roku konkretnie zaopatrzoną szafę i to same firmówki z Anglii:tak:

dzieki, w czwartek bede jechac to moze zahacze i zobacze co tam sie dzieje?

hej dziewczyny, my juz w domu, ale za chwile do dentysty
a u nas nic ciekawego, stara nuda
chrzesna nie ma co :0 brak słów
a co do urodzin, moj ex byl tylko na jednych urodzinach mlodej, jak bylismy jeszcze razem

Smerfetka25 ooo zostaniesz sporcmanką może jakiś fajny samotny tatuś będzie ;-)
emilka87 no w końcu jakaś fajna propozycja na forum, szkoda że ja taka starowinka :-D:-D:-D:-D:-D
Aga mnie też oprócz smuteczków chorubsko dopada u mnie w nosie siedzi ;-)

chrzestna szok:szok: ja swojej nie znałam... może i lepiej ;-)

reklama
Do góry