Aga nawet nie wiedziałam że też masz wypowiedzenie ten kraj z tą pracą chory, ceny rosną a ja coraz mniej zarabiam a niedługo wcale, a zachód żył ponad stan i teraz jeszcze tam kasę pompują, a ta Polska co każą, co podnoszą stawki na wszystko się zgadza (choćby na podwyżkę podatku na ubranka dla dzieci ) ja już tam na wybory nie idę wszyscy byli u żłoba wszystcy cuda obiecywali a jeśli chodzi o moją skromną osobę mi się tylko coraz gorzej żyje
Rosi79 tak ja mam ciągłość pracy tak że na kuroniówkę spokojnie będę się kwalifikować może do mpsu pójdę może coś jako samotnej matce mi dadzą? Mój też wciąga owoce i warzywa, wczoraj u rodziny byliśmy na działce wciągał czerwoną porzeczkę i był ich wnuczek co nie lubił porzeczki i jak się na mojego zapatrzył zaczął sam jeść
Ola a kiedy ta nasza Raczkowa zamierza się rozpakować????? a mnie chyba usunęła może mnie nie lubi???? :-(
emilka a co ty za tydzień chcesz przeć????
Rosi79 tak ja mam ciągłość pracy tak że na kuroniówkę spokojnie będę się kwalifikować może do mpsu pójdę może coś jako samotnej matce mi dadzą? Mój też wciąga owoce i warzywa, wczoraj u rodziny byliśmy na działce wciągał czerwoną porzeczkę i był ich wnuczek co nie lubił porzeczki i jak się na mojego zapatrzył zaczął sam jeść
Ola a kiedy ta nasza Raczkowa zamierza się rozpakować????? a mnie chyba usunęła może mnie nie lubi???? :-(
emilka a co ty za tydzień chcesz przeć????