reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga nawet nie wiedziałam że też masz wypowiedzenie ten kraj z tą pracą chory, ceny rosną a ja coraz mniej zarabiam a niedługo wcale, a zachód żył ponad stan i teraz jeszcze tam kasę pompują, a ta Polska co każą, co podnoszą stawki na wszystko się zgadza (choćby na podwyżkę podatku na ubranka dla dzieci :angry:) ja już tam na wybory nie idę wszyscy byli u żłoba wszystcy cuda obiecywali a jeśli chodzi o moją skromną osobę mi się tylko coraz gorzej żyje :no:
Rosi79 tak ja mam ciągłość pracy tak że na kuroniówkę spokojnie będę się kwalifikować może do mpsu pójdę może coś jako samotnej matce mi dadzą? Mój też wciąga owoce i warzywa, wczoraj u rodziny byliśmy na działce wciągał czerwoną porzeczkę i był ich wnuczek co nie lubił porzeczki i jak się na mojego zapatrzył zaczął sam jeść
Ola a kiedy ta nasza Raczkowa zamierza się rozpakować?????:-D:-D:-D a mnie chyba usunęła może mnie nie lubi???? :-(
emilka a co ty za tydzień chcesz przeć????

reklama
DZIEN DOBRY

EMILKA raczkowa tylko wyslala wiadomosc, zebysmy sie nie martwily o nia.

zla ejstem boz rowerem narazie nie wypalilo, trzeba czekac moze na dniach bedzie sugerowana cena. eh, mala troche zawiedziona..

witam

Ola, to pech na calej lini, szkoda Oliwki:-(, oby jak najszubciej udało się kupić ten rower w okazyjnej cenie:tak:
urząd pracy się odezwał:confused:

jaimis, takie życie, co możemy zrobić tylko sobie pogadać, ehh:no:
ale ja się trzymam tego co nas nie zabije to nas wzmocni;-)

emilka, tylko nie przyj za bardzo , jeszcze za wczesnie:-D;-)

a ja nie dawno ściągnęłam do domu, po pracy byłam u babci, prosiłam ją rano żeby mi na obiad zrobiła barszcz czerwony z ziemniakami, i owszem zrobiła .....tylko zamiast majeranku to dała ziół prowensalskich:szok::baffled:...ale cóż 80-ątce trzeba wybaczyć:-D:-D

aga normlanie nie uwierzysz odezwali sie z up.... w piatek mam podpisac papiery o 12... szkolenia sa od 8 do 16 przez 2 miesiace...
mialo byc od 8 do 14 przez miesiac. do tego pani stwierdzila ze nie da mi adresu, w piatek sie dowiem,a chcialam sprawdzic po prostu jaki mam kawal do przejechania bow lipcu mam mala w przedszkolu do 15.... tak kazala mi ja wpisac pani koordynator projektu, a w sierpniu mam przedszkole tylko do 16.... wiec ogolnie obstawiam ze w piatek ebdzie smiesznie, bo godzina spotkania taka ze pewnie nic sie nie da zalatwic i bede od poniedzialku na L4... skoro oni oszukuja jak sie da to po co ja mam byc w wporzadku.
poza tym w temacie pieniedzy cisza... a przeciez jak sie zaczna szkolenia to nie bedzie jak nawet do up podjechac wiec wygwizdaja ludzi na calej lini

mloda spi, ja juz sie nawet nie wkurzam bow sumie nie ma po co....

ola, cała nasza polska rzeczywistość:no:
czyli miejsce odbywania szkoleń owiane wielką tajemnicą, wow:baffle
może okaże sie,że te godziny szkoleń to tylko tak na papierku:tak:

Aga oby sie tak okazalobo inaczej dla mnie nierealne to jest, nie rozdwoje sie.
jutro bede dzownic prbowac sie czegos dowiedziec, bow paitek niby kiedy sprawdze jakie sa dojazdy.
ogolnie to cos czuje ze mnie grypa weznie i wezne kilka dni L4 zeby to ogaranc i dojsc z nimi do ladu, bo tak niewporzadku to nie moze byc.
jak sie robi cos dla samotnych mam to sie idzie im na reke a nie robi pod gorke

dzien dobry
co tutaj taka cisza...
ogarnelam troche sytuacje z kursem, przedszkole mamy zalatwione juz do 17tej, tylko od razu musze je wplacic.jakby byla mniej zwracaja. nie bedzie tragedi.
kurs z dojazdem ale wmaire blisko, wiec kombinuje jak sie da, zeby sie udalo isc.

Aga albo tak jak na face pisali co nas nie zabije uczyni nas zimnymi s.... :-D:-D:-D:-D
olla mi też zawsze żal jak coś mam obiecane a potem tego nie mam np premia :-D:-D:-D biedna Oliwka :-( a z tym szkoleniem zapłacić ci muszą a najwyżej będziesz wcześniej wychodzić bo powiesz że masz dziecko w przedszkolu i ustawiłaś mu tak czas jak powiedzieli w up!!!
emilka tylko się za bardzo nie wczuwaj na tych lekcjach bo jeszcze urodzisz :tak:

a u mnie w pracy nikt nic nie mówi kiedy wypowiedzenia miało być pół pensji do tej pory nic nie wypłynęło a mechanik charytatywnie pewnie nie będzie grzebał przy samochodzie:-(

reklama
jaimis jakos to poukladam, kurde naprawde mi na tym zalezalo, bo kazdy wie jak teraz jest z praca.... u nas ciezko cos w ludzkich godzinach miec...

jaimis oby wam akse wyplacili bo dla siebie pewnie maja

Do góry