reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
mloda na ogordek na chwile pojechala, ja robie obiadi sie ucze.

emilka napisz jak pozniej wrazenia po zajeciach.

a my jutro o 11 odbieramy na pogorii rowerek, isame sobie damy rade:-D:-D
w sumie ebdzie ladna nagorda za wizyte u ortodonty rano:tak::tak:

reklama
kurde dziewczyny jak tak czytam to o tych dziadkach to mnie krew zalewa!:wściekła/y: Niektórzy to chyba nigdy się nie zmieniają... Współczuję Olka sytuacji z tym rowerkiem:-(
jaimis ja też jakaś ostatnio podenerwowana chodzę i to właśnie przez te sytuacje z pracą:wściekła/y:
emilka powodzenia w szkole rodzenia! :-) Jeśli będziesz ćwiczyć to uważaj na te skurcze brzuszka, żeby nie przedobrzyć :tak:

martttika o pracy to ja juz sie nei wypowiadam... ponoc od poniedzialku mam byc na szkoleniuz up... a jeszcze nikt nawet nei dal znac co i jak, papiery nie podpisane... koszmar

ex mial dzis dzownic... ha, chyba znow zapomnial... eh dobrze ze ja juz od dawna mu nie wierze

ja wogóle nie mam kontaktu z ojcem mojego skarba to on traci bo według mnie mój synuś jest tak śliczny tak kochany że go mogę zacałować :-D:-D
tylko cholerka przestał sikać na nocnik a ja już się w duchu cieszyłam że na pieluchy nie będę tyle wydawać ....
a z tą pracą szkoda gadać................. ja już zaczynam mieć doła w tej materii....

martttika a jak twoja jazda???

JAIMIS TWOJS YNUS MA CZAS Z NOCNIKOWANIEM, SPOKOJNIE CIEPLO JEST TO TERAZ DACIE RADE:tak::tak:

edit! przegldalam ogloszenia i zadzownilam na prakktykanta w biurze w budowlance, oczywiscice darmowego. stwierdzialmze sporobuje i zadzownie zapytac i oakzalo sie ze ktos zle dal ogloszenie i to chodzi o pracownika na budowie.:wściekła/y:

no ale facet zgodzil sie spotkac i pogadac o stazu w biurze u nich, wiec spotkanie w czwartek:tak: moze sie wkoncu cos ruszy.

Ostatnia edycja:
ja i mis dokladnie to ta roslina co w necie wyskakuje. Masakra jak to parzy...dobrze ze alan ma tylko jedna reke poparzona bo na drugiej aby dwie plamy
a tak wyglada to poparzenie u Alana:
SDC12066.jpgSDC12068.jpgSDC12069.jpg

fkusek neifajnie to wyglada. eh oby szybko zeszlo.

martttika ucz sie ucz. wazne ze prawko juz masz, ja wlasnie testy robie, niby powinnam miec koniec wykladow alemam jeszcze 3 przed soba, zate na ktorych nie nie bylo.

martttika no to ja jeszcze nie gratulowałam to może wtedy jak netu nbie miałam :-) super fajnie!!! a tylko praktyką da się nauczyć jeżdzić ja do niedawna dużo jeżdziłam w trasie a teraz zdzidziałam bo tylko wkoło komina i już czasami się obawiam wyprzedzić zwłaszcza jak z dzidziolem jadę śpieszę się powoli teraz kiedyś to ciągle na cb żeby nie zostać sponsorem a teraz mi się już nigdzie nie śpieszy a z małym to wogóle się boję :-D
fikusek a tak ładnie te krzaczysko wygląda masakra jakie bąbliska oby szybko się zagoiły

a ja się dowiedziałam że półpensji tylko dostaniemy jeden jedyny raz od kiedy tu pracuję aż tak czekałam na kasę bo w piątek muszę dać samochód do mechanika :-( tak że zarąbiście pierwszy raz takie coś mnie spotkało :-( pół pensji i to najniższej krajowej bo dają podstawę bez obiecywanych na rozmowie premii :angry::crazy::angry:

tak że olla moja mama nie sadza miśka na nocnik i mały przestał chcieć siadać a teraz zaraz mama będzie bezrobotna to na ostro się weżmie za odpieluchowanie :-D:-D:-D

reklama
emilka, ucz się dzieweczko ucz;-)a potem opowiesz nam czego się nauczyłas:-)

ola, fajnie,że udało się zorganizować kasę na rower:-), ja dzis byłam w Pogorii po pracy bo chciałam Młodej kupić koronę bo jest królewną:-D ale oczywiście dno, nic nie było:no:

fikusek, wow, paskudnie to wygląda:szok:, biedny Alan:-(

marttitka, to do boju kobieto, na drogę;-)

jaimis, od 1,07 jestem na wypowiedzeniu, za taki czynsz jak oni płacili to tylko idiota by tam otwierał aptekę:crazy:
powodzenia w odpieluchowaniu i szybkiego znalezienia nowej pracy:-)

a u nas burzaaaaaaa:-):-)

Do góry