reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
mloda na ogordek na chwile pojechala, ja robie obiadi sie ucze.

emilka napisz jak pozniej wrazenia po zajeciach.

a my jutro o 11 odbieramy na pogorii rowerek, isame sobie damy rade:-D:-D
w sumie ebdzie ladna nagorda za wizyte u ortodonty rano:tak::tak:

reklama
kurde dziewczyny jak tak czytam to o tych dziadkach to mnie krew zalewa!:wściekła/y: Niektórzy to chyba nigdy się nie zmieniają... Współczuję Olka sytuacji z tym rowerkiem:-(
jaimis ja też jakaś ostatnio podenerwowana chodzę i to właśnie przez te sytuacje z pracą:wściekła/y:
emilka powodzenia w szkole rodzenia! :-) Jeśli będziesz ćwiczyć to uważaj na te skurcze brzuszka, żeby nie przedobrzyć :tak:

martttika o pracy to ja juz sie nei wypowiadam... ponoc od poniedzialku mam byc na szkoleniuz up... a jeszcze nikt nawet nei dal znac co i jak, papiery nie podpisane... koszmar

ex mial dzis dzownic... ha, chyba znow zapomnial... eh dobrze ze ja juz od dawna mu nie wierze

ja wogóle nie mam kontaktu z ojcem mojego skarba to on traci bo według mnie mój synuś jest tak śliczny tak kochany że go mogę zacałować :-D:-D
tylko cholerka przestał sikać na nocnik a ja już się w duchu cieszyłam że na pieluchy nie będę tyle wydawać ....
a z tą pracą szkoda gadać................. ja już zaczynam mieć doła w tej materii....

martttika a jak twoja jazda???

JAIMIS TWOJS YNUS MA CZAS Z NOCNIKOWANIEM, SPOKOJNIE CIEPLO JEST TO TERAZ DACIE RADE:tak::tak:

edit! przegldalam ogloszenia i zadzownilam na prakktykanta w biurze w budowlance, oczywiscice darmowego. stwierdzialmze sporobuje i zadzownie zapytac i oakzalo sie ze ktos zle dal ogloszenie i to chodzi o pracownika na budowie.:wściekła/y:

no ale facet zgodzil sie spotkac i pogadac o stazu w biurze u nich, wiec spotkanie w czwartek:tak: moze sie wkoncu cos ruszy.

Ostatnia edycja:
ja i mis dokladnie to ta roslina co w necie wyskakuje. Masakra jak to parzy...dobrze ze alan ma tylko jedna reke poparzona bo na drugiej aby dwie plamy
a tak wyglada to poparzenie u Alana:
SDC12066.jpgSDC12068.jpgSDC12069.jpg

fkusek neifajnie to wyglada. eh oby szybko zeszlo.

martttika ucz sie ucz. wazne ze prawko juz masz, ja wlasnie testy robie, niby powinnam miec koniec wykladow alemam jeszcze 3 przed soba, zate na ktorych nie nie bylo.

martttika no to ja jeszcze nie gratulowałam to może wtedy jak netu nbie miałam :-) super fajnie!!! a tylko praktyką da się nauczyć jeżdzić ja do niedawna dużo jeżdziłam w trasie a teraz zdzidziałam bo tylko wkoło komina i już czasami się obawiam wyprzedzić zwłaszcza jak z dzidziolem jadę śpieszę się powoli teraz kiedyś to ciągle na cb żeby nie zostać sponsorem a teraz mi się już nigdzie nie śpieszy a z małym to wogóle się boję :-D
fikusek a tak ładnie te krzaczysko wygląda masakra jakie bąbliska oby szybko się zagoiły

a ja się dowiedziałam że półpensji tylko dostaniemy jeden jedyny raz od kiedy tu pracuję aż tak czekałam na kasę bo w piątek muszę dać samochód do mechanika :-( tak że zarąbiście pierwszy raz takie coś mnie spotkało :-( pół pensji i to najniższej krajowej bo dają podstawę bez obiecywanych na rozmowie premii :angry::crazy::angry:

tak że olla moja mama nie sadza miśka na nocnik i mały przestał chcieć siadać a teraz zaraz mama będzie bezrobotna to na ostro się weżmie za odpieluchowanie :-D:-D:-D

reklama
emilka, ucz się dzieweczko ucz;-)a potem opowiesz nam czego się nauczyłas:-)

ola, fajnie,że udało się zorganizować kasę na rower:-), ja dzis byłam w Pogorii po pracy bo chciałam Młodej kupić koronę bo jest królewną:-D ale oczywiście dno, nic nie było:no:

fikusek, wow, paskudnie to wygląda:szok:, biedny Alan:-(

marttitka, to do boju kobieto, na drogę;-)

jaimis, od 1,07 jestem na wypowiedzeniu, za taki czynsz jak oni płacili to tylko idiota by tam otwierał aptekę:crazy:
powodzenia w odpieluchowaniu i szybkiego znalezienia nowej pracy:-)

a u nas burzaaaaaaa:-):-)

Do góry