reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ola, ciekawe czy do exa coś wogóle dotarło z Twojej przemowy:confused2: a babcia no koment:no:

emilka, tak jak pisałam przed chwilą rodzniny sie nie wybiera:-(, Elena ma racje powinnaś używać magnez:tak:

fikusek to fatalnie:szok:

kurcze ale jestem nabuzowana , przydał by sie worek bokserski:-D:-D

reklama
emilka to moze razem jakis worek poboksujemy

fikusek specialnie sprawdzalam jak to wyglada, na szczescie nie mam czegos takiego, niepozornie to wyglada. oby analowi szybciutko sie zagoilo poparzenie.

emilka ja nie mam wyjscia, kupie jej ten rower ale cholera oliwka sama z nim rozmawiala, bo wiesz niedawno sami powiedzieli ze nie wiedza co ona ma i w razie czego mowic bo tak to nie wiedza co kupic.... i masz

emilce chyba ciężko było by poboksowac w jej stanie ale ja chetnie:-D:-D:-D

jeszcze się kiedys na nich zemści takie traktowanie wnuczki:crazy:

olcia ten worek to chyba mialas na mysli zeby z Aga poboksowac??:-D tzn ja jak cos moge sie przyłączyc, choc w moim stanie i przy tym upale mogloby to sprawic trudnosci heh
czyli co teraz mowią ze jednak nie kupią czy jak to wygląda? przy pierwszej lepeszej okazji bym im powiedziala ze nastepnym razem niech nie obiecują bo ty mozesz zrozumiec ale dziecko to dziecko i tylko przykrosci moga narobic:wściekła/y:

emilka, aga no takie mam dzis cisnienie podniesione ze nie widze co pisze, myslalam o adze a napisalam do emilki:-D

aga na nich zycie sie juz msci... i co dziadke malej sie opamietala ta jaka byla taka jest

aga teraz niby sie dolaza ale jak ja wyloze i kupie rower, no i doloze sie jak ona wyjdzie ze szpitala bo ma jakis zabieg...
a jak ja juz wyloze teraz na rower to hmm, nie musza sie dokladac bo sie im nie bede tlumaczyc ile za niego dalam.

teraz byla okazja, pozniej juz takiej ceny nie bedzie

ola, stara prawda umiesz liczyć licz na siebie:tak:

dobra dziewuszki ide spać, bo jutro musze rano wstać i pomachać przed kamerą w tej durnej firmie:wściekła/y::wściekła/y:

olcia juz doczytałam na zamknietym, bo tak mi czegos brakował wlasnie w tym wszystkim..
tak jak juz mowilam.. po ch... obiecują jak nie są w stanie sie wywiązać, dziecku jest inaczej pewne sprawy zrozxumiec..
zawsze mozesz piwedziec ze byla okazja, a mała miala obiecane to pozyczylas kase od znajomej, a jak beda chcieli to ci dadza na spłate zadłużenia..

emilka i tak musze tak zrobic, bo jest okazja, i kase musze wykombinowac na srode zeby go odebrac. ale dam sobie rade bez nich, jak beda chceli dadza oliwce ta kase jak nie to nie.
ja miala dac im znac jak bedzie cs okazyjnie, dalam,a ze to olali ich porblem

emilka87 to może twoja macica tak mocno ćwiczy że dziecko wystrzeli w sekundę aż je pielęgniarki będą łapać ;-)
Aga kolejny uczuciowy tatulek z tego twojego byłego :no: czyli jeszcze do ręki nie dostałaś wypowiedzenia? może przejmą Ciebie z apteką?
fikusek pierwszy raz słyszę to taka z kwiatkami roślina co na necie wyskakuje? kiedyś jak byłam w górach świętokrzyskich uczulali nas na barszcz sosnowskiego że tak parzy strasznie że można w szpitalu na poparzenia wylądować oby nie rozlało się to po kraju. Z naście lat temu byłam w Krakowie i tam mieli meszki a my nie i co z 2 lata póżniej u nas też się pojawiły
ollka i tak całe życie kombinować ehhh ja już prawie bez kasy pensja ostatnia nie wypłynęła a w piątek do mechanika jestm umówiona czasami mam wszystkiego dość....

reklama
witam sie z kawusią,
Raczkowa na dzisiaj miala termin! takze albo juz przytula Synusia albo dzisiaj sie to stanie:-)
olka dobre podejscie.. niech oni sie martwia ze są nie słowni..
jaimis hahaha fajnie by byblo zebytak szybko poszlo.. jak za przeproseniem puszczenie bączka i mała hooop:-D

ide dzisiaj na pierwsze zajecia do szkoly rodzenia, moze mnie nauczą jak to sie robi:-)

Do góry