emilka87
Fanka BB :)
no wiesz, mnie tez plec przeciwna skrzywdzila począwszy od mojego ojca ktory mial mnie w d.. i placil tylko przymusowe alimenty po Plemnika z ktorym moze byc podobnie... i mam jakies tam doswiadczenie z punktu widzenia dziecka ktore bierze alimenty a takze osoby bedącej w zwiazku z facetem ktory placi alimenty... jednak staram sie teraz wszystko rozwazac mając na uwadze moją Córke a nie siebie.. jeszcze troszke czasu jest takze przemysle to 1000 razy.. musze sie dokladnie dowiedziec o jakie zasilki chodzi, jaka jest ich wysokosc i co sam plemnik dokladnie proponuje.. sąd nie zając nie ucieknie jesli bedzie potzrebny, w kazdej chwili kiedy cos mi sie nie spodoba moge wniesc o alimety sadownie tak samo z pobieraniem tam zasilku, chyba moge z niego w kazdym momencie zrezygnowac na podstawie tego ze tam nie przebywam i chce tutaj...
gwarancji nie ma nigdzie ale mysle ze polubownie mowimy o duzo wiekszej kwocie... jak nie sprobuje to sie nie przekonam, a do sadu moge isc w kazdej chwili i przynajmniej z czystym sumieniem ze chcialam dobrze a to on zawalił
gwarancji nie ma nigdzie ale mysle ze polubownie mowimy o duzo wiekszej kwocie... jak nie sprobuje to sie nie przekonam, a do sadu moge isc w kazdej chwili i przynajmniej z czystym sumieniem ze chcialam dobrze a to on zawalił