reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no wiesz, mnie tez plec przeciwna skrzywdzila począwszy od mojego ojca ktory mial mnie w d.. i placil tylko przymusowe alimenty po Plemnika z ktorym moze byc podobnie... i mam jakies tam doswiadczenie z punktu widzenia dziecka ktore bierze alimenty a takze osoby bedącej w zwiazku z facetem ktory placi alimenty... jednak staram sie teraz wszystko rozwazac mając na uwadze moją Córke a nie siebie.. jeszcze troszke czasu jest takze przemysle to 1000 razy.. musze sie dokladnie dowiedziec o jakie zasilki chodzi, jaka jest ich wysokosc i co sam plemnik dokladnie proponuje.. sąd nie zając nie ucieknie jesli bedzie potzrebny, w kazdej chwili kiedy cos mi sie nie spodoba moge wniesc o alimety sadownie tak samo z pobieraniem tam zasilku, chyba moge z niego w kazdym momencie zrezygnowac na podstawie tego ze tam nie przebywam i chce tutaj...
gwarancji nie ma nigdzie ale mysle ze polubownie mowimy o duzo wiekszej kwocie... jak nie sprobuje to sie nie przekonam, a do sadu moge isc w kazdej chwili i przynajmniej z czystym sumieniem ze chcialam dobrze a to on zawalił:tak:

reklama
emilka kazdy na poczatku probuje sie dogadac,a jak wmaire rozmawiacie ze soba, przynajmniej o tym co istotne to moze i warto sprobowac, wiele osob ma tak zalatwione sprawy.

mam zglode na prawojazdy bezterminowo, wiec wiecej badan nie ebdzie trzeba i luz, teraz jeszcze skonczyc kurs

ola, no super się udało z badaniami:-)

emilka, masz jeszcze trochę czasu żeby przeklakulować wszystko na chłodno:tak:

raczkowa, pakujesz sie już:-D

ja padammmmm, w pracy zapieprz bo zostałyśmy tylko 2, po jednej na zmianie i trzeba zrobić papiery, załatwic pacjentów, przygotowac zwroty i remanent:szok:
po pracy byłam u babci, umyłam jej 3 okna i nogi weszły mi 4 litery:baffled:

Aga juz dawno spakowana ale cos dzisiaj kiepsko z moja kondycja :baffled: nie mam sily musialam sie zdrzemnac popoludniu teraz pewnie nie zasne w nocy :baffled:

Aga jak ty lubisz myc te okna.. musisz do mnie zajrzec bedac w poblizu:-D
Raczkowa na tym etapie nie musisz miec kondycji.. leż, spijj i odpoczywaj kochana bo juz za kilka dni nie bedziesz miala na to czasu:))

a ja dzisiaj mam strasznie nerwowy dzien.. moj ojciec doprowadza mnie do szału, czasmai sie zastanawiwm czy prze zniego kiedys nie urodze za wczesnie.. potrafi tak wyprowadzic z rownowagi ze czasmi to jestem sama w szoku ze takie slowa padają, a jak nerwy opadna to siedze i rycze przez to co on mi powiedzial a ja jemu :angry: a teraz na ostudzenie emocji tv ;)

Raczkowa staram sie jak moge ale nie dosc ze zawsze bylam nerwowa to teraz jeszcze te hormony i moj zalkoholizowany współlokator wrrr... mam pytanie za 10pkt Raczkowa jak ty masz na imie? zebym wiedziala od kogo pasy dostane hie hie

Mozi ja tez nie mam rybek:( tylko taka jedną w sobie co mi po brzuszku pływa:-)

reklama
Patrycja mam na imie :-D:-D emilka z tymi hormonami to na prawde horror :szok::baffled: ale szczerze powiem ze im blizej konca tym lepiej z tymi hormonami ja juz nie placze za plemnikiem i wogole jakos tak bezpluciowa sie zrobilam :-D:-D i wcale mi zle z tym nie jest :tak:ojcem sie nie przejmuj bo i tak nic sie nie zmienia tylko nerwy tracisz i Twoja rybka trzeba na to wszystko zlewac i nie dac sie prowokowac ja wiem ze latwo sie mowi ale to jedyne rozwiazanie zeby nie zwariowac :tak:

Do góry