reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no wiesz, mnie tez plec przeciwna skrzywdzila począwszy od mojego ojca ktory mial mnie w d.. i placil tylko przymusowe alimenty po Plemnika z ktorym moze byc podobnie... i mam jakies tam doswiadczenie z punktu widzenia dziecka ktore bierze alimenty a takze osoby bedącej w zwiazku z facetem ktory placi alimenty... jednak staram sie teraz wszystko rozwazac mając na uwadze moją Córke a nie siebie.. jeszcze troszke czasu jest takze przemysle to 1000 razy.. musze sie dokladnie dowiedziec o jakie zasilki chodzi, jaka jest ich wysokosc i co sam plemnik dokladnie proponuje.. sąd nie zając nie ucieknie jesli bedzie potzrebny, w kazdej chwili kiedy cos mi sie nie spodoba moge wniesc o alimety sadownie tak samo z pobieraniem tam zasilku, chyba moge z niego w kazdym momencie zrezygnowac na podstawie tego ze tam nie przebywam i chce tutaj...
gwarancji nie ma nigdzie ale mysle ze polubownie mowimy o duzo wiekszej kwocie... jak nie sprobuje to sie nie przekonam, a do sadu moge isc w kazdej chwili i przynajmniej z czystym sumieniem ze chcialam dobrze a to on zawalił:tak:

reklama
emilka kazdy na poczatku probuje sie dogadac,a jak wmaire rozmawiacie ze soba, przynajmniej o tym co istotne to moze i warto sprobowac, wiele osob ma tak zalatwione sprawy.

mam zglode na prawojazdy bezterminowo, wiec wiecej badan nie ebdzie trzeba i luz, teraz jeszcze skonczyc kurs

ola, no super się udało z badaniami:-)

emilka, masz jeszcze trochę czasu żeby przeklakulować wszystko na chłodno:tak:

raczkowa, pakujesz sie już:-D

ja padammmmm, w pracy zapieprz bo zostałyśmy tylko 2, po jednej na zmianie i trzeba zrobić papiery, załatwic pacjentów, przygotowac zwroty i remanent:szok:
po pracy byłam u babci, umyłam jej 3 okna i nogi weszły mi 4 litery:baffled:

Aga juz dawno spakowana ale cos dzisiaj kiepsko z moja kondycja :baffled: nie mam sily musialam sie zdrzemnac popoludniu teraz pewnie nie zasne w nocy :baffled:

Aga jak ty lubisz myc te okna.. musisz do mnie zajrzec bedac w poblizu:-D
Raczkowa na tym etapie nie musisz miec kondycji.. leż, spijj i odpoczywaj kochana bo juz za kilka dni nie bedziesz miala na to czasu:))

a ja dzisiaj mam strasznie nerwowy dzien.. moj ojciec doprowadza mnie do szału, czasmai sie zastanawiwm czy prze zniego kiedys nie urodze za wczesnie.. potrafi tak wyprowadzic z rownowagi ze czasmi to jestem sama w szoku ze takie slowa padają, a jak nerwy opadna to siedze i rycze przez to co on mi powiedzial a ja jemu :angry: a teraz na ostudzenie emocji tv ;)

Raczkowa staram sie jak moge ale nie dosc ze zawsze bylam nerwowa to teraz jeszcze te hormony i moj zalkoholizowany współlokator wrrr... mam pytanie za 10pkt Raczkowa jak ty masz na imie? zebym wiedziala od kogo pasy dostane hie hie

Mozi ja tez nie mam rybek:( tylko taka jedną w sobie co mi po brzuszku pływa:-)

reklama
Patrycja mam na imie :-D:-D emilka z tymi hormonami to na prawde horror :szok::baffled: ale szczerze powiem ze im blizej konca tym lepiej z tymi hormonami ja juz nie placze za plemnikiem i wogole jakos tak bezpluciowa sie zrobilam :-D:-D i wcale mi zle z tym nie jest :tak:ojcem sie nie przejmuj bo i tak nic sie nie zmienia tylko nerwy tracisz i Twoja rybka trzeba na to wszystko zlewac i nie dac sie prowokowac ja wiem ze latwo sie mowi ale to jedyne rozwiazanie zeby nie zwariowac :tak:

Do góry