jaimis z imieniem poczekam na olsnienie, ale moim zdaniem oba sie są wymyslne... Z Jerzyny to ja tez mam do dzis klimat, czasami sobie tak zartuje ze dam heh
jak moj Plemnik oleje swoja szanse to juz jego problem, tak jak mowisz zawsze moge sie starac o wyrownanie za poprzednie miesiace
jednak nie sadze zeby pokazywal pazurki bo jemu najabardziej o to chodzi zeby go sąd nie scigał i nie zatrzymał gdzies na granicy
ja tez ciagle mieszkam w mieszkaniu mamy ale ona jest za granica, przyjedzie tylko na kilka miesiecy zeby pomoc biednej córce
a co do Asi to myslalam ze to raczkowa tak ma na imie.. miała mi dac pasy za to że płakałam hehe
matitka jak narazie to zaplacil za jednie badania prenatalne i zostawil mi swoją bryke, na całą wyprawke ma dac i tu bede miala dowod na to czy moge mu wierzyc.. Tak jak jaimis pisze- do sądu moge isc w kazdej chwili i zarzadac zwrotu poprzednich miesiecy takze nic nie trace, a jak narazie troche pieniążkow bede miec.. skoro on pracuje to jak cos bedą mieli z czego sciagać
a ty nie chcesz zminiac zeby Nastusia miała w akcie prawdziwego ojca? moze wlasnie lepiej podciagnac go do odpowiedzialnosci?
Raczkowa i jak zadowolona z łóżeczka?? no to mozesz juz spokojnie rodzic
) daj znac od razu jak po wizycie, napieraj zeby cie połozył to moze szybciej pojdzie
)
inamorate ja chyba tez tak narazie zrobie, na sąd nie mam ochoty, dam mu szanse i zobacze co sie bedzie działo.. zawsze moge to zmienic jesli nie dotrzyma słowa... Ty jestes przykladem ze jednak tatuskowie czasmi sie zmieniają na lepsze.. btylko pozazdroscic
)