reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Wiecie co do tych zmian to różnie bywa... Ja nie mam nic ustalone sądownie...
W ciąży musiałam sobie radzić sama, ale teraz bardzo mi pomaga i co chcę dla małej to mam i prócz tego dostaję alimenty... Może załatwimy to wszystko przez notariusza bo po sądach jakoś nie bardzo chce mi się biegać.. :-D

reklama
jaimis z imieniem poczekam na olsnienie, ale moim zdaniem oba sie są wymyslne... Z Jerzyny to ja tez mam do dzis klimat, czasami sobie tak zartuje ze dam heh
jak moj Plemnik oleje swoja szanse to juz jego problem, tak jak mowisz zawsze moge sie starac o wyrownanie za poprzednie miesiace:) jednak nie sadze zeby pokazywal pazurki bo jemu najabardziej o to chodzi zeby go sąd nie scigał i nie zatrzymał gdzies na granicy:)
ja tez ciagle mieszkam w mieszkaniu mamy ale ona jest za granica, przyjedzie tylko na kilka miesiecy zeby pomoc biednej córce:-D
a co do Asi to myslalam ze to raczkowa tak ma na imie.. miała mi dac pasy za to że płakałam hehe

matitka jak narazie to zaplacil za jednie badania prenatalne i zostawil mi swoją bryke, na całą wyprawke ma dac i tu bede miala dowod na to czy moge mu wierzyc.. Tak jak jaimis pisze- do sądu moge isc w kazdej chwili i zarzadac zwrotu poprzednich miesiecy takze nic nie trace, a jak narazie troche pieniążkow bede miec.. skoro on pracuje to jak cos bedą mieli z czego sciagać:)
a ty nie chcesz zminiac zeby Nastusia miała w akcie prawdziwego ojca? moze wlasnie lepiej podciagnac go do odpowiedzialnosci?

Raczkowa i jak zadowolona z łóżeczka?? no to mozesz juz spokojnie rodzic:)) daj znac od razu jak po wizycie, napieraj zeby cie połozył to moze szybciej pojdzie:))

inamorate ja chyba tez tak narazie zrobie, na sąd nie mam ochoty, dam mu szanse i zobacze co sie bedzie działo.. zawsze moge to zmienic jesli nie dotrzyma słowa... Ty jestes przykladem ze jednak tatuskowie czasmi sie zmieniają na lepsze.. btylko pozazdroscic:))

Ostatnia edycja:
matitka jak narazie to zaplacil za jednie badania prenatalne i zostawil mi swoją bryke, na całą wyprawke ma dac i tu bede miala dowod na to czy moge mu wierzyc.. Tak jak jaimis pisze- do sądu moge isc w kazdej chwili i zarzadac zwrotu poprzednich miesiecy takze nic nie trace, a jak narazie troche pieniążkow bede miec.. skoro on pracuje to jak cos bedą mieli z czego sciagać:)
a ty nie chcesz zminiac zeby Nastusia miała w akcie prawdziwego ojca? moze wlasnie lepiej podciagnac go do odpowiedzialnosci?
nie ja bede brala go do odpowiedzialnosci ale u mnie to zagmatwane jest i poki co w sadzie jest sprawa o zaprzeczenie ojcostwa, teraz tylko czekam na termin rozprawy. pozew o ustalenie itd tez mam napisany i jak jedno zrobie zaraz jak moge drugie skladam, nie ma tak latwo,

jaimis w koncu kupilam drewniane :tak:

no wiec moje drogie Panie zegnam sie z Wami na jakis czas bo wlasnie jade do szpitala :szok: niby wszystko jest ok ale gin woli na zimne dmuchac :tak: jestem przerazona :-D:-D 3majcie za mnie kciuki zeby wszystko poszlo szybko i bezbolesnie :tak:

paaa :*:*:*

witam się

raczkowa, kciuki zaciśnięte aż ciężko pisać:-):tak:
to sie wyczekała na to łóżeczko, dobrze,że zdążyło przyjść na czas:tak:

jaimis, zarekwirowali komp, wow, kiepska sprawa, witaj w klubie tych co na wypowiedzeniu;-)

ola, wybrałaś rower:confused:
dobrze,że dziadki mają jakieś poczucie "przyzwoitości" wobec wnuczki:tak:

emilka, :-)

ups, dziś mi nogi weszły w tyłek, całe 7 godz na nogach, zwroty, przesunięcia towaru i wszystko na tip top,bleeee:no:
ogladałam teraz program o kobiecie, której udało sie zajść w ciążę po kilku latach starań i uwaga - miała 2 macicei zarodki zgnieździy się 2, urodziła w 33 tyg przez cesarkę dwie dziewczynki, a cięta była kazda macica z osobna bo dzieci rozwijały się osobno, miały dwie pępowiny, dwa łóżyska:tak:
cud natury w dosłownym znaczeniu:-)

2 lata od teraz to np dosc krotko.... niektorzy zdac prawka nie zdaza w tym czasie:szok::szok: /QUOTE]
to ja! to ja! hehe :-D:-D:-D może nawet dłużej niż 2 lata mi to zajęło, ale już nie chcę w to wnikać:-p:tak:

ja dzisiaj z małym u siostry. w końcu jest ładniejsza pogoda, więc korzystamy i spacerujemy :-)

EDIT: coś mi cytownie nie wyszło:baffled:

rozj...e mnie ten internet..
no to jeszcze raz (trzeci) w skrocie
Raczkowa łaaaaaa!!! trzymamy kciuki! wracajcie do nas szybciutko :*
czy raczkowa wzieła do kogos namiar zeby wysłac smsa??
Aga no to cie biedactwo wymęczyli dzisiaj, kładz sie i odpoczywaj a nie myj dzisiaj u sąsiadów okien:-D
Olka ładny rowerek, ogladałam dzisiaj na realu w pogori stoją dwie rozowe 16stki'...
matitka to faktycznie u ciebie jest popłatane, ale pomalutku, małymi kroczkami i do przodu ;))

a ja dzisiaj przez ten zaduch bym zemdlała, dobrze ze nie bylam sama.. ale ogolnie to mi jakos lepiej dzisiaj, jednak chyba siedzenie w domu mi nie słuzy;))

ola, to Oliwka zada szyku nowym wehikułem:-)

emilka, hehe z oknami na jakiś 1-1,5 m-ca spokój mam:-D, czuję się jakby mnie walec przejechał bo jestem niskociśnieniowcem a teraz cisnienie idzie do góry a u mnie w dół:baffled:
uważaj na siebie:tak:

własnie ma ktoś namiary na raczkową:confused:

reklama
ja dzisiaj myślałam o tym, żeby wziąć od niej namiary, ale się minęłyśmy:-p Ona chyba jakoś za kilka dni ma termin, więc pewnie jej wywołają (z tego co pamiętam pisała coś o pępowinie). Już nie mogę się doczekać!:-)

Do góry