reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
alex
arnold
borys
bruno
błażej
daniel
dariusz
dawid
flawian
iwo
mariusz
natan
olaf
pawel
piotr
przemyslaw
rafal
tomasz
tymon

prosze glosowac czasu jest niewiele :-D:-D:-D

raczkowa ja nie potrafię wybrać z Twoich propozycji dwóch, bo mi się podoba aż 4!:szok: A więc:
* Dawid - kiedyś zawsze tak chciałam nazwać synka i teraz mój były (a zarazem najlepszy kumpel) tak dał na imię swemu.
* Tymon - gdybym teraz miała wybierać imię dla małego to wydaje mi się, że to byłby strzał w 10!
* Tomasz - mój tata, bardzo dobry łagodny człowiek (u mnie w rodzinie Tomków to jest chyba z 5:szok:)
* Borys - troche jak dla psa, ale coś to imię ma w sobie:tak:

Ostatecznie chyba wybieram dwa pierwsze, a najbardziej zakochałam sie w Tymonie :-)

dziewczyny gdybym miała iść teraz do sądu, to moja kwota to byłoby 600 zł. Obecnie wszystko jest drogie i ciągle drożeje, więc 300 czy 350 zł jest bardzo nieadekwatne do bieżących potrzeb.

ja swojemu tez na początek zaproponowałam, że skoro ma obawy, że te pieniądze pójda na coś innego to niech mi kupuje najpotrzebniejsze rzeczy. Zrezygnował z tego pomysłu z miejsca. Oni nie zdają sobie nawet sprawy ile kasy pochłania dziecko. Same pieluszki, mleko, ubranka to są obecnie kosmiczne wydatki.

Hej, u mlodej juz nie widac sladu po wirusie ( wymiotowala,temp, biegunka), za to zaczyna kaszlec,na razie ma swisty,dusznosci jeszcze nie,na szczescie, zaczyna sie okres na pylki kwiatow co jest uczulona, a przy jej astmie to zaraz swisty wychodza

Anowi co u Ciebie??jak Martynka??

a mi sie podoba Tomuś na pierwszym miejsciu, Tymon bardzo powaznie,Tymuś juz fajnie,
bylalbym jeszcze z Daniel,Przemek, Pawel, Alex,Rafał, na nie ma pewno Iwo i Natan
ja mam core na A, jakby byl kiedys chlopiec to tez bym chciala na A, Albert,Adam,Andrzej,

reklama

Raczkowa przemyslaw - NIEEEEEEE!! Tak ma na ime moj ex. Mnie sie zawsze podobalo Olaf i nawet chcialam tak nazwac synka, ale zrezygnowalam bo mimo, ze i imie jest miedzynarodowe to tutaj wymawia sie je zupelnie inaczej.

Do góry