reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Aga chmurzy? przeciez Ty jestes chyba z Sosnowca o ile dobrze kojaze to jak u Ciebie sie chmurzy a u mnie ani chmurki i 30 stopni :szok::-D

raczkowa dobrze kojarzysz:-)
widzisz u mnie jest ciemna chmura i ruszył się wiaterek, jupi:-D
wiesz moi rodzice mieszkaja 7 km ode mnie kiedyś u mnie lało jak cebra a u nich ani kropli:tak: zalezy jak się chmury ułożą

ps. ja mam mieszkanie północ - południe, od północy mam chmurę a od południa , od Twojej strony słońce jeszcze przebłyskuje:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny u nas cały dzień dzisiaj praktycznie pada i choć jest ciepło to już nie upalnie :-) Więc zapraszam dla chwili wytchnienia :-)

Ja odwiedziłam dziś swój kochany up w celu zarejestrowania się jako osoba bezrobotna:-p Będę może walczyć o jakiś staż i mam nadzieję, że się uda :-)

Aga wiem jak to jest u nas czasem nawet tak na osiedlach jest ze u mnie leje a u kumpeli na innym osiedlu sucho :tak:

martttika powodzenia ze stazem :tak:

Olcia to odpoczywaj :tak:

reklama
martttika powiedziałas szefuńciowi goodbay:confused:
trzymam kciuki za "walkę " z up

ola, ponoć jutro ma być chłodniej:oo2: pożyjemy zobaczymy:tak:

a ja oglądam Wyznania Gejszy na polsacie - polecam, dobry film:tak::tak:

edit

raczkowa, wybrałas juz imię dla synusia:confused: czy poprostu bedzie synuś:-D

Ostatnia edycja:
Do góry