reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

nooo straszy deszczem od popołudnia i ani kropelki;/ mogłoby troche popadac zeby było czym oddychac...
musze chyba cos poszukac o tych "ruchach i prezentach" przyspieszajacych porod bo ja nie chce po terminie.. oczywiscie jeszcze nie teraz, ale przyda sie ;))

reklama
aga u nas tez grzmialo i hmmm.... nic burzy nie ma deszczu nie ma....
a raczkowa t w ciazy z emilka do konca bedzie, zobaczysz:szok::szok:

wlasnie sie dowiedziala ze kumpela jestw ciazy po 2 miesiacach starania, wiec w sumie szybko im sie udalo

głupi internet, dwa razy zjadł mi posta :wściekła/y:
i juz nie napisze trzeci raz bo nie mam weny heh
Raczkowa dobra kolezanka czeka na mnie heh

hej babolki

ja już siedzę w pracy, klimatyzacja -błogosławieństwo
jak jechałam do pracy to się ze mnie lało w D-tce taki ukrop:no:

ola, fakt szybciutko się koleżance udało:tak: może raczkowej tak się podoba ta ciąża:-D

emilka, mnie tez często szlag trafia z tym netem:baffled:

aga pomyslec ze kiedys czesto D-tka jezdzilam....
w sumie jakbym nia dalej jezdzila nie bylo by mnie tutaj na forum...a tak jakos mi sie tu podoba:-D:-D

powiem cize kolezanka bardzo zdziwiona, ale ona juz dawno odstawila tabletki, a zaczeli sie starac 2 miesiace temu, teraz zastanawia sie czy sie cieszyc czy juz ma byc przerazona....

raczkowa dalej jestes 2 w1??

jeszcze troche i bedziemy sie zastanawiac czy emilka nie urodzi pierwsza:-)

wlasnie potrzebuje cos fajnego na rany, otrcia co zastapi plaster??
moja mala wrecz nie cierpi plastrow a sezon letni sie zaczyna

ola, plaster-w spary'u - AKUTOL, z SCHOLLa był kiedyś w sprzedaży plaster w spary'u, albo plasterki hydrożelowe , delikatne, nie widać ich:tak:
jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-)
może jak Raczkowej doktorek łape wpakuje to wreszcie się rozpakuje:-D

Ollka są specjalne plastry w sprayu.
U nas wczoraj po południu zaczęło padać, pod wieczór burza i tak do rana z tą burzą, potem deszcze. Teraz już się przejaśnia.

wiecie ze u nas w 6 aptekach babki na mnie jak na tempa blondynke patrzyly jak poprosilam o plaster w sprayu... jedyne co mi zarpoponowaly to te plastry hydrozelowe, faktycznie fajne delikatne ale coz tego jak mloda ma maly palec w nodze rozwalony i i tak jej wszystko przeszkadza...
czekamy az sie zagoi

ja mam slonko za oknem.... oby tak zostalo

reklama
Dzien dobry dziewczynki,
mnie tez przywitało słoneczko za oknem, ale chmurek jest troche to nie wieadomo czy nie deszczowe...
teraz w tych autobusach i przewozach to jest ogien nie dosc ze gorąco i duszno to jeszcze zapach tych spoconych ludzi bleeeeh.
Raczkowa powodzenia na wizycie, daj znac co tam w "trawie piszczy"
mnie sie dzisiaj snilo ze byłam w szpitalu i mi wywoływali poród w siódmym miesiącu bo stwierdzili ze juz dzidzius jest gotowy do przyjscia heh

Do góry