ollka22
MAMUSIA OLIWKI
my mamy duzo miejsca, wiec jest luz. inaczej pewnie mala spala by ze mna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to u mnie chyba było tak samo...martttika oj to u Ciebie też ciężki poród chyba cięższy niż u nas, mały miał zanik tętna a tatulek choć byliśmy niby wtedy jeszcze razem nie przyjechał a działo się to o 8 rano, przyjechał dopiero popołudniu......... było mi bardzo przykro.....teraz z perspektywy czasu wiem że już wtedy myślał o odejściu tylko ja tego nie widziałam i nie chciałam widzieć
narazie zastanawiam sie czy wózek lepiej nowy ale polskiej tanszej firmy? czy używany ale lepszej firmy?
to co mi wpadło w oko to Tako juper lub captiva.. albo x-lander lub jedo fyn... No nie znam sie:-(
a łóżeczko to mysle czy zwykle drewniane, czy z pojemnikiem na posciel, czy na biegunach zeby mozna kołysac czy takie ktore pozniej mozna przerobic na tapczanik?
jeszcze mam opcje pozyczyc od kuzyna i łóżeczko zwykle drewniane troche pogyzionei wózek 3w1 jakies mało znanej firmy i nie wiem w jakim stanie.. ale nie wiem czy to bylaby dobra opcja.. chyba nie ma jak swoje...
![]()
ale dziewczyny powiedzcie mi jaka to jest dobra spacerówka?
ja myslalam o 3w1 gdzie stelaz jest jeden.. plus podobno ze duze koła minus ze jest duza i ciezka bo stelaz taki jak od gondoli...
Własnie z gondoli te spacerówki są duże i wygodne :-) Ja to piszę już z doświadczenia :-) Poza tym kupując 3w1 płacisz jedną cenę za wszystko, pojedynczo kupować te 3 rzeczy to wyjdzie dużo drożej. Ale to moje zdanie.emilka co do tego 3 w 1 ja doszlam do wniosku ze jednak jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ;-) a z glebokiego nie wsadzasz od razu do parasolki ale do takiej spacerowki wiekszej stabilniejszej ale duzo wygodniejszej niz zrobionej z gondoli takie moje zdanie poogladalam troche tych wozkow![]()
świeta prawda!:-)emilka87 to ja doradzę łóżeczko kup jakieś podstawowe tanie bo nie wiadomo czy będzie używać a wózki poogladaj używane naprawdę są w dobrym stanie porównaj sobie na allego za ile stoją masz 3 miesiącea jeszcze masz trochę o kupowania kasa się przyda kołdrę, pościel na zmianę bo jak obsiuśka, pieluchy, kosmetyczki, podkłady, nie wiem czy będziecie smoczyć czy nie czy będziesz naturalnie karmić czy nie, wanienka, nie wiem czy będziesz chrzcić to i kasa na ubranko i na jakiś poczęstunek naprawdę masz na co wydawać
![]()
Nie mam pojęcia, x-landera miałam tylko samą spacerówkę, nie korzystałam z gondoli, jeśli w ogóle była, ale ze względu na stelaż, chyba bym kupiła. Nie polecam 3w1 Coneco, bo to było jedno wielkie umęczenie. Zwróć też uwagę na to, czy będziesz musiała wózek wnosić gdzieś wysoko, czy zależy Ci na tym, żeby się wygodnie składał i mieścił do samochodu, i czy spacery będą po chodnikach, czy polnych drogach, wtedy część modeli sama się wykluczyRavenelka no ale np. 3w1 x-lander? kupiłabys? Gondola i spacerówka montowana na jednym stelażu? Stelaz jest taki sam jak przy tej co mialas.. oplacalny wydatek?